Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μανούλες Φλεβάρη-Μάρτη 2010 Νο 2!!!


Recommended Posts

  • Απαντήσεις 521
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα μανούλες!! Γυρισα!!! Καλέ τι αλλαγές είναι αυτές... αμάν εκανα να τα βρω και πάλι δεν μπήκα καλά στο νέο κλίμα! Λοιπόν, διάβασα όλα τα νέα σας αλλά πήγε αργά οπότε πάω για ύπνο και αυριο θα τα πούμε, θα σας πω τα νέα μου που είναι πολλά και καλά! Περάσαμε ΤΕΛΕΙΑ φυσικά! Ο μπουμπούκος μας μεγάλωσε πολυ! Τα προσκλητήρια και τις φωτο που βάλατε δεν μπόρεσα να τα δω...δεν έχει κάτι να πατήσω...διαφωτίστε με αν πρέπει να κάνω κάτι! Σας φιλώ, θα μπω αυριο να τα πούμε όλα αναλυτικά!!! Φιλάκια πολλά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΦΛΕΒΑΡΗΣ

DrMommy 2/2 K.T. Μαρίλια

gwgw100 04/2 Κ.Τ. Στεφανος

Labrinip 18/2 K.T. Σταυρούλα-Χρυσοβαλάντου

Andriani 27/2 Φ.Τ. Δημήτρης

ΜΑΡΤΗΣ

Gai 2/3 Φ.Τ. Δέσποινα

ΤΖΕΝΑΚΙ1 3/3 Φ.Τ. Γιάννης

Anthropaki 10/3 Κ.Τ. Νεφέλη

Popi 12/3 Κ.Τ. Γιάννης

ΚΟΝΝΑ 13/3 Ανδρέας

Haroullini 19/3 Κ.Τ. Νάγια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερουδια και καλως ηλθες πισω Ποπη μου!!!!!!!

αναμενουμε τα νεακια σου!!!!!!!!!!!!!

θα μπω αργοτερα να διαβασω νεακια!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γύρισες, φιλενάδα!!! Το μαμμυ δεν ήταν ιδιο χωρίς εσένα!!! Φανταζομαι περάσατε φανταστικά!!! Περιμένουμε με αγωνία να μάθουμε νεα σου!!! Θα σε πάρω τηλ να τα πουμε

Χαρουλίνη, επειδή θα είναι πρωτομαγιά το θέμα θα είναι λουλούδια αλλά φυσικά κ νεραιδούλες!

Της μπομπονιέρες τις έχω ήδη σχεδιάσει κ έχω πάρει υλικά (εκτός από τα κουφέτα φυσικά :D ) είναι ανοιξιάτικες κ εύκολες στις κατασκευή *εντελώς δική μου έμπνευση), αλλά έχω αφήσεις τις παιδικές για αργότερα (έχω πολλές ιδέες κ για τις παιδικές) :P . Στον στολισμό θα κυριαρχεί το ροζ-φουξια-λευκο (μπαλόνια, γυάλες, κορδέλες, φτερά, κάτι πολύ όμορφες κατασκευές που θέλω να φτιάξω κ.α), εξαρτάται πολύ κ από το μέρος που θα κάνουμε το τραπέζι, ακόμα έχω πολυυυ χρόνο. Πολύ πολύ όμορφο το καλαθάκι, τώρα κατάλαβα πως θα είναι!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΦΛΕΒΑΡΗΣ

DrMommy 2/2 K.T. Μαρίλια

gwgw100 04/2 Κ.Τ. Στεφανος

Labrinip 18/2 K.T. Σταυρούλα-Χρυσοβαλάντου

Andriani 27/2 Φ.Τ. Δημήτρης

spilios 21/2 Δημήτρης

ΜΑΡΤΗΣ

Gai 2/3 Φ.Τ. Δέσποινα

ΤΖΕΝΑΚΙ1 3/3 Φ.Τ. Γιάννης

Anthropaki 10/3 Κ.Τ. Νεφέλη

Popi 12/3 Κ.Τ. Γιάννης

ΚΟΝΝΑ 13/3 Ανδρέας

Haroullini 19/3 Κ.Τ. Νάγια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας κοριτσια, τι γινεται? :D

η Ιωαννα και η Ελινακι ειναι δικαιολογημενες για την απουσια τους,... αντε και η Ποπη γιατι πιστευω ακομη να ... "φερει τα μιλια της"!!!

οι υπολοιπες??? απουσια!!!

Δημητρα μου τωρα προσεξα πως εγραψες στο προηγουμενο μας ποστ....

για το θεμα με την γλωσσιτσα τ'ακουσα παααρα πολλες φορες,... ειναι κατακριβειαν κληρονομικο.... και απο οσες περιπτωσεις ακουσα, ειναι "υποχρεωτικο" να κοψουνε την πετσουλα γιατι ειναι δεδομενο πως θα δημιουργηθει γλωσσικο προβλημα, δηλαδη με την ομιλια! να ξερεις πως το συντομοτερο το κανεις, το καλυτερο για το παιδι θα ειναι... και γιατι η πετσουλα θα ειναι ακομη μαλακια αλλα και με το θεμα της ομιλιας!

μην νομιζεις πως ειναι καμια εγχειριση... καλε ουτε μικρο-επεμβαση δεν ειναι! απλα ενα μικρο κοψιμο στην πετσουλα! τιποτα αλλο! μην ξεχνας και τα αναισθητικα που υπαρχουν!!!

φιλια σε ολες!

:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φιλενάδες πάλι δεν μπόρεσα να μπω όλη μέρα δυστυχώς...συγυρίζω το σπίτι γιατί ήταν χάλια από όταν φύγαμε. Γεμάτο δώρα, σακούλες κτλ. και τώρα έχουμε και τα πράγματα από το ταξίδι... φαντάζεστε! Πλένω, απλώνω...αλλά δεν σιδερώνω και έχουν μαζευτεί ΠΑΑΑΑΑΡΑ πολλά! Σήμερα από το πρωί σκούπιζα, ξεσκόνισα,τα αφηνα συν'εχεια λόγω μωρού...δεν κάθεται ο άτιμος μόνος του, θέλει συνέχεια παρέα και να του μιλας!

Λοιπόν στις διακοπες περάσαμε τέλεια! Οι Μαλδίβες είναι υπέροχες, είχε τρομερη ζέστη, ούτε βροχές ούτε ανακατεμένη και βρόμικη θάλασσα όπως μου λέγαν κάποιοι ότι θα είναι αυτη την περίοδο. Το σπιτάκι μας ήταν τέλειο, θα βάλω φωτό κάποια στιγμή. ήμασταν όλη μέρα θάλασσα και πισινα και κοιμόμασταν νωρίς γιατί δεν είχε πράγματα να κάνεις. Η απόλυτη χαλάρωση!

Μετά στο Νπουμπάι τρέχαμε από το πρωί μέχρι το βράδυ γιατι έχει τόσα πολλά πράγματα να δεις, που θέλαμε να προλάβουμε όσο γίνεται πιο πολλά. Και πάλι δεν πήγαμε σε όλα όσα ήθελα να πάμε. Εκεί η ζέστη ηταν αποπνικτική. Όταν φτάσαμε είχε 44 βαθμους και μας λέει ο ξεναγός "σήμερα είναι καλά, δεν έχει πολλή ζέστη"!!! Δλδ το πολύ πιο είναι γι'αυτούς;;; Γυρίσαμε κι εκεί πολύ, είδαμε ωραία πράγματα, κτίρια, αξιοθέατα. Περάσαμε πολύ όμορφα αλλά μας έλειψε φυσικά το αγοράκι μας!

Να ευχηθώ συγχαρητηρια σε όσες βαφτισαν! Να μας ζησουν όλα τα ζουζούνια και με το όνομα!

Ο Γιάννης μου μεγάλωσε πολύ, τον είδαμε αλλαγμένο! Έφτασε 7.500 κικλά και 70 ποντους. Τρωει φρουτόκρεμα αλλά δεν τρελαίνεται κιόλας, ενώ για την χορτόσουπα με πατάτα-καρότο-κολοκυθι γλείφεται! Τωρα τρώμε και κοτόπουλο και από μεθαύριο θα αρχίσουμε το μοσχάρι. Το απόγευμα τρώει μπισκοτόκρεμα. Του αρέσει αλλά οχι όσο η χορτόσουπα. Αυτό το παιδί θα γίνει της υγιεινής διατροφής...δεν πήρε από μένα!!!

Αυριο θα πάω να πάρω τα δείγματα από τις φωτό του γάμου!! Αν μπορέσω θα ξαναμπώ αλλά δεν υπόσχομαι γιατί έχω πολλές δουλειές και παντρεύεται και μια φιλη μου το Σάββατο και πάω κι εκεί και τη βοηθάω σε πράγματα που θέλει να κάνει!

Σας φιλώ!! Sorry για το μεγάλο ποστ αλλά είχα πολλά να πω κι έχω κι άλλα!! Αύριο όμως τα υπόλοιπα! καλό βράδυ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπεραααααααα!

γεια σου ποπηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!

να ζησετε αγαπημενοι και ευτυχισμενοι με ολο υγεια! καλοφωτιστος ο Γιαννακης σας!!!

αντε και θα περιμενουμε φωτο!!!!!!!

φιλια σε ολες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalispera manoules!!!

egrafa sto No1 . eftixos eida to post tis popis allios akoma ekei 8a egrafa!

ola pigan kala sti baptisi , poli kalos kairos alla apo ti deftera zo sto xaos! ena spiti sakoules me dora gia ton andrea!. simera ta ebala se mia seira allaksa kai polla pira megalitera giati apokleietai na prolaboume na ta foresoume ola

popi kalos mas ir8es

tin pempti ksekinao douleia..ax.....

kalinixta !

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

xara moy pola fylakia sthn prigkypisa nagia :)

popi teleia ta nea soy na zhsetai kalh xristianhkh zwh o giannakhs kai me polla afelfakia :D

lamprinoyla teleia h foto sto prpfil

dhmhtra symfono me thn xara gia to thema ths glwssas

gai h mikrh ola ta leyta :)

emeis koritsia anavalame thn vaptisi logoy penthoys kai skeytomaste na thn kanoyme sta glenewthlia toy h thn deyterh kyriakh toy pasxa tha diksei filakia kai vohthnsteme giato neo mammyland

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια εχει ξεκινήσει να λεει τα μαμ μαμ μα κ εχω κατουρηθεί :D Και για να μην παρεξηγηθώ, μαμ μαμ μα λεει οχι μαμα. Αλλά το λεει όταν πεινάει κ εχει πολύ πλακα ρε κορίτσια, την πιάνει κ το παράπονο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λοιπόν η μικρή Νεφελίτσα είναι δίπλα μου στο καρεκλάκι κ παίζει με τον αγαπημένο της νεραιδοβάτραχο! Ευτυχώς κορίτσια έχει αρχίσει κ ηρεμεί με την γκρινιτσα (προς το παρόν) που είχε γιατί κ εγώ τα είχα παίξει λίγο, στην κυριολεξία για κάποιο διάστημα δεν προλάβαινα να κατουρήσω :roll: . Εχτές κοιμήθηκε πρώτη φορά όλο το βράδυ στην κούνια της στο δωμάτιο της (τις τελευταίες ημέρες όπως σας είχα πει καταλήγαμε κ οι τρεις στον καναπέ κρεβάτι στο δωμάτιο της). Ξύπνησε 1.. της χάιδεψα λίγο την πλατούλα κ κοιμήθηκε. Μετά πάλι το ίδιο. Και μετά ξύπνησε το πρωί στις 6:οο την θήλασα κ τσουπ στην κουνίτσα της (όπως τις παλιές καλές μέρες :P:) ).

Τώρα τραγουδάει Παπαριζου :lol::lol:! Ακούμε το Αν ήσουν Αγάπη κ βγάζει πολύ δυνατές φωνούλες μαζί με την Έλενα =))

Αχ ρε κορίτσια, σήμερα κάναμε μπανάκι μαζί! Την έβαλα να κάτσει στο καθισματάκι για το μπάνιο κ της έβαλα κ παιχνιδάκια κ ξετρελάθηκε κ εγώ πρόλαβα να κάνω μπανάκι χωρίς κανένα άγχος!

Πήγαμε κ στην παιδίατρο εχτές . Τα είδα όλα στο εμβόλιο πλάνταξε το καημένο. Μεγάλωσε η σκατούλα, πήγε 71 πόντους κ 8 κιλά.

Κορίτσια σήμερα έτρεχα με μπαλκόνια, πατζούρια κ.τλ κ τα έπαιξα αλλά ασχετο σκεφτόμουν ότι η ηλικία από 4 μηνών μέχρι 1 έτους είναι απλά μαγική !!!!! :P Είμαστε ευλογημένες! Είναι μαγικό πως μεγαλώνουν ! Ξαφνικά γελάνε κ κάνουν φωνουλες, κάνουν σβούρες στο κρεβάτι, κάθονται, τρώνε φαγακι, βγάζουν δοντάκια, γελάνε με τα αστεία μας, αργότερα θα μπουσουλίσουν, περπατήσουν, κ.τ.λ Γίνονται από μωράκια, παιδάκια μερα με την μερα, ώρα με την ώρα

Σας φιλώ γιατί δεν αντέχει άλλο η μικρή μου κ ας την κρατάω αγκαλιτσα, σε λίγο θα κάνει νανι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ! Τι κάνετε ευτυχώς σας βρήκα, Καλωσήρθες Πόπη μου μας έλειψες, πολύ χαίροομαι που περάσατε όμορφα να Ζήσετε και πάλι και να χαίρεστε το παιδάκι σας και την ευλογημένη σας οικογένεια. Δεν πρόλαβα να σας διαβάσω όλες γιατί εδώ και 3 μέρες με ταλαιπωρεί ένα γερό κρυολογημα και η παιδίατρος μου είπε να θηλάζω με μάσκα και μακριά απο το μωρό αλλα τώρα έτυχε και η μαμα μου λείπει και η πεθερά μου έχει ξένους φιλοξενούμενους αρα είνα αναπόφευκτο να την παίρνω αγκαλιά και η γλυκούλα μου δεν ξέρω είναι αναστατη τωρα 2 μέρες θέλει όλο αγκαλια. Κάναμε και εμβόλιο χθές αλλο ένα είπε η παιδίατρος έμεινε και μετα θα κάνουμε πιο αραιά και εσας το ίδιο σας είπε; Η Σταυρούλα - Χρυσοβαλάντου μου είναι 68cm kai 7,500kg δεν πήρε πόντο αλλα μου είπε να μην ανησυχώ γιατί είναι στην πάνω καμπύλη, θα δούμε τον άλλο μήνα κατα τα αλλα η μάχη με τη χορτόσουπα συνεχίζεται εχω επιστρατεψει ότι βρω.

Τζένη μου είδες τι ωραια που είναι να ακουμε τις φωνούλες τους κι εμενα λέει μαμ μαμ και εδώ και 2 μέρες έχει πεί μαμα πεντακάθαρα και δυνατά αφού έβαλα τα κλάματα΄μόλις το άκουσα αχ τι ευλογία θεε μου.

Χαρα μου μπράβο μεγαλώσατε πολύ μας ξεπεράσατε, όσο για την γκρίνια θα περάσει που θα πάει κι εμενα έχει κάτι φάσεις που και που απο δοντάκια τι έγινε εμέις τίποτα ακόμα.

Πολλα φιλάκια σε όλες σας θα τα πουμε γιατί με φωνάζει η κορούλα μου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας κοριτσια, τι γινεται? :ymparty:

Τζενη μου και Λαμπρινη μου αχου τι ωραια που σας ειπε μαμ μαμ!!! :D εμενα ειπε μια φορα μονο "απα"... και μονο εγω το ακουσα...

οσο για δοντακια, τιποτα ακομη... :o

χορτοσουπα δεν την τρωει τελικα :? οποτε και θα κανουμε 10 μερες αποχη ειπε ο παιδιατρος...και θα ξαναπροσπαθησουμε... μου'πε συγκεκριμενους συνδυασμους να της κανω και .... 3-4 επιλογες σε περιπτωση που δεν της αρεσει η πρωτη επιλογη παμε στην 2η κτλ κτλ κτλ και τελευταια επιλογη οι ετοιμες χορτοσουπες (ε, παρα τιποτα!...) θα δουμε... :|

τρωμε κρεμουλα απο 6 ειδη δημητριακων, φρεσκα φρουτα και το μπισκοτο φαρλεϋ φυσικα λιωμενο... τα υπολοιπα γευματα πινουμε γαλατακι! :)

περι της βαπτισης ολα ειναι ετοιμα και κλεισμενα :P (ή τουλαχιστο αποφασισα) εκτος απο το φορεμα μου που ακομη να παω να δω... πρεπει να παω να παρω να ξεγνοιασω και μ'αυτο!!! ;)

αυτα τα νεακια, φιλια πολλα!

Υ.Γ. Λαμπρινη μου δεν ρωτησα τον γιατρο ποσα εμβολια μας εμειναν, σιγουρα θα παμε τον επομενο μηνα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalispera manoules proti mera sti douleia ola kala.

o mikros den gkriniaze ka8olou me ti mana mou alla to apogevma mexri na koimi8ei eixe poli gkrinia.

haroullini min anisixeis gia ti xortosoupa kapoia stigmi 8a faei, dokimases glikopatata?

lamprini perastika

an8ropaki ontos tora einai i kaliteri ilikia! eftixos exo polli douleia k i ora pairnai sfaira sto grafeio kai den prolabaino na nioso elleipsi!

polla filia se oles

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα! Τώρα κοιμήθηκε η γλυκια μου είναι λίγο ανήσυχη τώρα τελευταία και θέλει να κοιμάται πάνω μου μόλις ακουμπήσει κάτω ξυπνα και κλεει λέτε να προαισθάνεται ότι Δευτέρα πάω για δουλεία; πάντως με Εllinak εσενα δεν αντεδρασε κάπως που πήγες στη δουλεια το ίδιο και στη Χαρα αρα νομίζω ότι κι εμειις θα προσαρμοστούμε έυκολα. Χαρα μου καλή η ιδέα τις διακοπης της χορτοσουπας πές μου τι εναλλαγες σου προτεινε ο παιδιατρος γιατι κι εμενα την χορτοσουπα δεν την γουσταρει καθόλου ούτε με κοτόπουλο.

Τζενακι μου τι πρόβλημα έχεις με το mammyland; αποθήκευσε την σελιδα στα αγαπημένα και διάβασε και τις οδηγίες που έχει στην αρχή ίσως βοηθηθείς γίνε λίγο πιο συγκεκριμένη μήπως δε βοηθήσω κι εγώ με τις φτωχές μου γνώσεις. Ωραία εποχή και το Απρίλιο για την βάφτιση ολα να πανε οκ.

Εχθές πήρα και το βιντεοο και τις φωτο και ήταν υπεροχες θα προσπαθήσω σήμερα να τις περάσω και σε ψηφιακό αλμπουμ κι εχω βρει ένα site που τις εκτυπωνει το αλμπουμ 81-120σελ 30cm x30cm με 70€ θα γίνει σουπερ και με λίγα λεφτα όχι όπως στο φωτογραφείο μου ζήτησε 1200€ σύνολο για φηφιακό αλμπουμ και βιντεο εγω υπολογίζω 500€ όλα αλλα βρήκα γνωστο φωτογραφο και καμεραμαν. εκαναν φοβερη δουλεια.

Αυτα πολλα φιλάκια σε όλες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γειαααα!!!

ελινακι μου καλη επιστροφη στην δουλεια και σ'ευχαριστω για την ιδεα για την γλυκοπατατα! θα την δοκιμασω...μονη της ομως? ή με καροτο?

Λαμπρινη μου σημειωσα αυτα που μου ειπε ο παιδιατρος,... και θα βρω τις σημειωσεις μου και θα σου πω!...αυριο!

οσο για την Ναγια, οταν πηγε στην νταντα ηταν ιδιοτροπουλα και εκλαιγε λιγο την 2η μερα...κι οχι την 1η μερα..... οταν καταλαβε πως δεν πηγε για... επισκεψη φαινεται!!! μετα ολα καλα!!!

προσπαθησε, οσο γινεται να μην κοιμαται πανω σου Λαμπρινη μου γιατι αργοτερα....

θα περιμενουμε φωτο!!!

τα λεμε παλι αυριο!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalispera koritsia eixa kairo na ektimiso tin paraskevi!!

pigame paidiatro gia embolio gia na eimai avrio spiti

eimaste 69 pontous kai 7150! psilonoume alla den paxainoume poli.

xara dokimase glikopatata me karoto, an den tin troei sketi.

an ti faei bale kai apli patata kai blepoume.

lamprini dokimase kai si ti glikopatata exei glikia gefsi kai tin trone .

gai me to kalo i baptisi.

polla filakia se oles

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ.ΠΗΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ Ε??? :lol: ΕΤΡΕΧΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.ΠΗΓΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ :P:P ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΠΛΑΝΤΑΞΕ ΣΤΟ ΚΛΑΜΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΠΑΕΙ Κ ΑΥΤΟ.ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΜΑ :D:D ΤΡΩΜΕ ΧΟΡΤΟΣΟΥΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ.ΑΠΟ ΔΟΝΤΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΦΛΕΒΑΡΗΣ

DrMommy 2/2 K.T. Μαρίλια

gwgw100 04/2 Κ.Τ. Στεφανος

Labrinip 18/2 K.T. Σταυρούλα-Χρυσοβαλάντου

Andriani 27/2 Φ.Τ. Δημήτρης

ΜΑΡΤΗΣ

Gai 2/3 Φ.Τ. Δέσποινα

ΤΖΕΝΑΚΙ1 3/3 Φ.Τ. Γιάννης

Anthropaki 10/3 Κ.Τ. Νεφέλη

Popi 12/3 Κ.Τ. Γιάννης

ΚΟΝΝΑ 13/3 Αντώνης

Haroullini 19/3 Κ.Τ. Νάγια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα κοριτσάρες κ μωράκια

όλα καλά?

Πόπη μου να ζήσετε!!! Εύχομαι πάντα γεροί κ ευτυχισμένοι!!

Χαρά, Λαμπρινή, elliniak κ όλα τα κορίτσια που ξεκινήσατε δουλειά κ εσείς καλή αρχή!!!

Είναι πιο δύσκολα τώρα αλλά όλα καλά θα πάνε, είναι μέχρι να ξαναβρείτε το ρυθμό σας...

Εγώ τώρα έχω συνιθήσει απλά τώρα πρέπει να μαγειρεύουμε δυο φαγητά κ είναι λίγο δύσκολο. Για τον Αντώνη μαγειρεύω συνήθως για δυο μέρες αλλά όχι παραπάνω αν κ ο γιατρός είπε ότι μπορώ να το βάζω στη κατάψυξη κ να το δίνω μέχρι μια εβδομάδα αλλά δεν θέλω, προτιμώ φρέσκο κ έτσι φτιάχνω κάθε μέρα ή μέρα παρά μέρα.

Βρε κορίτσια μερικές φορές διαβάζω τι δίνετε εσείς στα μωρά κ αγχώνομαι, δηλ τι εννοείται χορτόσουπα?

εγώ εδωσα κατευθείαν σούπα με κοτόπουλο-καρότο-πατάτα-κολοκύθι κ μετά πρόσθεσα αντί για κοτόπουλο μοσχάρι ενώ μερικά μωρά από εδώ που είμαστε ίσα σχεδόν δεν έχετε ξεκινήσει ακόμα κρέας. Κ λέω λές να μην κατάλαβα καλά? ουφ,

μεγαλώσατε όλα βλέπω, μπράβο!!! κ εμείς αυτή την εβδομάδα πάμε παιδίατρο...

Φιλάκια, θα μπω πάλι αύριο

ΥΓ ξέρετε τίποτα γι αυτό το θερμός της chicco για φαγητά? έχετε πάρει καμία?

σκέφτομαι αν θέλουμε να πάμε έξω για φαγητό ή εκδρομούλα ότι είναι ένας τρόπος να του πάρω μαζί έτοιμο το φαγητό. Να το φτιάξω το πρωί να το αλέσω κ να το πάρω έτοιμο, τι λέτε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ααααααα, ΄όταν εννοώ ότι του έδωσα κατευθείαν αυτά να φάει εννοώ για μεσημεριανό,,,

σταδιακά είχαμε ξεκινήσει την πρώτη εβδομάδα ρυζάλευρο βανίλια μετά τη 2η κ φρούτοκρεμα ένα ένα τα φρούτα κ μετά την τρίτη εβδομάδα μεσημεριανό... καλά δεν είναι?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Δεν ξέρω αλλά διαβάζοντας σε, ένιωσα οτι αυτό το ενδιαφέρον και ο τρόπος που χειρίστηκε ο γιατρός την όλη κατάσταση ήταν κατάλληλος για να σε βοηθήσει να ηρεμήσεις ακόμα περισσότερο και να προχωρήσεις στην επόμενη προσπάθεια όταν έρθει η ώρα. Όπως και να έχει εύχομαι καλά αποτελέσματα και από δω και πέρα μόνο ευχάριστα νέα με το καλύτερο 🌈 να έρχεται πολύ σύντομα ❣️
    • Καλημέραααα, με το καλό και μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη. Αναμένουμε για την επόμενη σας επίσκεψη όπου θα ακούσετε και την ❤️ του μωρού σας ❣️
    • Καλημέρα σε όλες. Η μικρή μου είναι σχεδόν 6 μηνών, θηλάζει αποκλειστικά και την προηγούμενη εβδομάδα ξεκινήσαμε τα φρουτάκια. Αρκετό καιρό πριν ξεκινήσουμε, κάθε φορά που μας έβλεπε να τρώμε, άπλωνε τα χεράκια και ανοιγοκλεινε το στόμα σαν να μασάει. Έδειχνε δηλαδή έτοιμη. Οι πρώτες μέρες πήγαν πολύ καλά, έτρωγε με τεράστια όρεξη και χαρά. Μέχρι τότε έκανε κακακια καθημερινά, ίσως και 2-3 φορές τη μέρα, με τη γνωστή υφή των μωρών που θηλάζουν. Αρχίσαμε με μπανάνα, έπειτα μήλο. Κατευθείαν σταμάτησε να ενεργείται, πέρασαν 4 μέρες όπου και σταμάτησε να τρώει. Δοκιμάσαμε ακτινίδιο και κόψαμε την μπανάνα για να λειτουργήσει το έντερο αλλά ούτε αυτό το ήθελε.  Ώσπου ξεκίνησε με παααρα πολύ κλάμα (έπειτα από 4 μέρες) να ενεργείται πολύ σκληρά κακά που είχαν βλεννη με αιμα. Πήρα πανικόβλητη την παιδίατρο και είπε να της βάλω βρεφικό υπόθετο. Εγώ το έβαζα, εκείνη το έσπρωχνε μαζί με σκληρά κακά και άπειρο κλάμα. Αυτό έγινε 3  φορές συνεχόμενα εκείνη τη μέρα. Είχε γίνει μούσκεμα στον ιδρώτα η καημένη, σφιγγοταν και έκλαιγε. Σπαραξε η καρδιά μου. Τελικά αποκοιμήθηκε στην αγκαλιά μου μέσα στα κλαματα.  Σήμερα, 2 μέρες μετά όπου πάλι δεν είχε ενεργηθει, έπειτα από συζήτηση με την παιδίατρο, της έβαλα ξανά υπόθετο. Μάλλον αντανακλαστικά, ξεκίνησε πάλι να σφίγγεται και να κλαίει, και έβγαλε πολύ λίγα κακα (όχι τόσο σκληρά) και μαζί και το υπόθετο. Για φρούτα ούτε λόγος. Βλέπει το κουτάλι και κλαίει. Η παιδίατρος λέει είναι συνηθισμένο, και ότι θα συνηθίσει το εντερακι της, αλλά ρε κορίτσια δεν αντέχω αυτό το κλάμα, της κόβεται η ανάσα και μου έρχεται να κλάψω και εγώ μαζί της. Φαίνεται να πονάει πάρα πολυ...Για το φαγητό είπε να μην την πιέζω, αλλά μου κάνει εντύπωση που ξεκίνησε με τόση χαρά να τρώει και ξαφνικά δεν θέλει ούτε μπουκιά. Είχαν και τα δικά σας μωράκια θέμα με το έντερο κατά την εισαγωγή των στερεών; Πώς το αντιμετωπίσατε;    Υ.Γ. λίγη μπανάνα που της έδωσα σε κομμάτι από το δικό μου χέρι, το έβαλε στο στόμα και το ρουφούσε. Blw φοβάμαι όπως πολύ να κάνω..Σε δύο μέρες ξεκινάμε δεύτερο γεύμα χορτοσουπα και όπως το πάει, αμφιβάλλω αν θα θελήσει να δοκιμάσει. Εάν έχετε συμβουλές για αυτό θα το εκτιμούσα πολύ. 
    • Γλυκια μου Λιλη!!!! ❤️ ποσο σε ευχαριστω!!!! 🥰 Δοξα το θεο πηγαν ολα τελεια!!! καλυτερα απ οτι ελπιζαμε...!!!  Να ειναι καλα και ο γιατρος μας φυσικα!!!! ελπιζω να συνεχισουμε ετσι και του χρονου να ειμαστε 3 ή 4!!! 🙏 με το καλο να περασουν οι μερες να μας πεις τα νεα σου!!!!! αγωνιουμε μαζι σου!!!! 🤗 Με ενα τεραστιο νουμερο χοριακης ευχομαι και γερα παιδακια στην αγκαλια σας!!! 🙏
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...