Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αργησα αλλα τα καταφερα!!!γεια σας!


nikol111

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους !!!Εγω ειμαι μελος εδω και τεσσερις μηνες αλλα τωρα ειδα οτι εχει μερος για τα καλωσορισματα!!!ειμαι 30 χρονων παντρεμενη εδω και πεντε χρονια και προσπαθω για παιδακι!Καλως σας βρηκα λοιπον και ευχομαι να τα λεμε συχνα. :):):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα κοπέλα μου, συγχαρητήρια και με το καλό το μωράκι σου!!! Η χοριακή σου είναι εξαιρετική!! Θέλεις την Παρασκευή να έχει αυξηθεί τουλάχιστον 60%. Ιδανικά να έχει διπλασιαστεί. Στο ίδιο μικροβιολογικό πρέπει να γίνει η μέτρηση.
    • καλημέρα...γιατί σκέφτεσαι να κάνεις ΝΙΠΤ? σου το πρότεινε ο γιατρός σου, έχεις κάποια κληρονομικότητα ή κάποιο υποκείμενο νόσημα? ρωτάω γιατί σ εμένα δεν είπε κάτι για επιπλέον εξετάσεις ούτε ο γιατρός που μου έκανε την αυχενική ουτε ο γυναικολόγος μου ακόμη και αν είμαι διαβητική τύπου 1 και κάνω ινσουλίνη.. 
    • Καλημέρα κορίτσι μου! Ότι αποφασίσεις με το καλό να πάνε όλα! Κ εμείς έτσι σκεφτήκαμε ας το δοκιμάσουμε ιδιωτικά αφού μπορούσαμε εκείνη τη στιγμή... Αύριο θα πάω για υπέρηχο να δω αν έχω βγάλει ωάριο... Αλλά σκεφτόμαστε μήπως απλά προσπαθήσουμε μόνοι μας μας πάλι... Οικονομικά δεν μας παίρνει τίποτα... Θα δείξει... Θα προσπαθήσουμε κ ότι βγεί 😊
    • Καλημέρα κι απο μένα κορίτσι μου. Εγώ έχω αρχίσει να ηρέμω επιτέλους λίγο απο τα συμπτώματα. Ηρέμησε και άκου το γιατρό σου... Όλα θα πάνε καλά!!! Έχω μπει σε δίλλημα αν θα κάνω τη NIPT ή όχι. Θα περιμένω και τη β' επιπέδου στις 23/4 και θα αποφασίσω εκείνη την ώρα.
    • καλημέρα σε όλες.. εχθές ενώ όλη μέρα δεν είδα ξανά αυτά τα υγρά, αργά το απόγευμα είχα περισσότερα απο όλη την ημέρα και θορυβήθηκα..βέβαια σαν σύσταση ήταν πολύ πιο αραιά και όχι τόσο σκούρα.. ξαναεπικοινώνησα με το γιατρό και του έστειλα και φώτο..μου είπε πως δεν είναι τίποτα απολύτως και είναι πολύ λίγα για να φοβάμαι..έκτοτε δεν ξαναείδα αλλά το άγχος μ έπιασε..βέβαια απο χθές είμαι τελείως καθαρή.. το ραντεβού μου είναι τη δευτέρα.. εσείς πως είστε σήμερα?
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...