Μετάβαση σε περιεχόμενο

κακα πανω του............


Recommended Posts

καλησπερα και απο εμενα.θα ηθελα την συμβουλη σας πανω στο θεμα.εχουμε ξεκινησει τον 3 χρονο γιο μου απο τα χριστουγεννα.τα τσισα τα λεει και πηγενει κανονικα τουαλετα.με τα κακα ομως,περιμενει το μεσημερι να του βαλω πανα για να κανει.δεν ξερω τι να κανω πια?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πολλη υπομονη και αγαπη. εσυ να του εχεις το γιογιο του στην τουαλετα ετοιμο. καθε παιδακι θελει τον χρονο του. μπορεις να ριχνεις τα κακα του στην τουαλετα και μετα να τον λες να πατησει εκεινος το καζανακι και να τα αποχαιρετατε( φαινεται αστειο αλλα τα παιδια πολλες φορες δεν θελουν να αποχωριζονται κομματι του εαυτου τους) μου το ειπε παιδοψυχολογος.

παντως με τις φωνες δεν γινεται τιποτα αυτο ειναι το μονο σιγουρο.

υπομονη υπομονη!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα!

Κι εμεις οταν βγαλαμε την πανα ειχαμε ενα παρομοιο προβλημα.

Στην αρχη για να κανει κακα του περιμενε το μεσημερι να του βαλω πανα για να κοιμηθει και να τα κανει.

Μετα του εβαζα την πανα και οταν ηθελε να παει την εβγαζε μονος του αλλα δεν πηγαινε στο μπανιο!!!

Ποσες φορες πηγα στο δωματιο του και βρηκα...καταλαβαινεις τι!

Παντου κακα ασε...

Τελικα του εξηγησα μια δυο τρεις και φυσικα οταν τον πηγαινα για υπνο πηγαινα συνεχεια στο δωματιο του να δω τι κανει και αμα καταλαβαινα οτι θελει να κανει κακα του τον πηγαινα κατευθιαν στο μπανιο και τον εβαζα στην λεκανη.

Ετσι μετα εμαθε και μονος του.

Θελει πολυ υπομονη και θα γινει κι αυτο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αυτο το καναμε απειρες φορες.μεχρι που του ειπα οτι τα κακα θελουν να πηγενουν στη μαμα τους.δεν τον μαλωνω για αυτο το θεμα.φοβαμαι μην το παρει στραβα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kαλησπερα,

και εμενα ο Θανος πρωτα εκανε τα τσισα και μετα απο κανα μηνα αρχισε να τα κανει στο λεκανακι του.Θελει υπομονη(μ αρεσει που στο λεω, εγω δυστυχως καμια φορα την εχανα)και θα παει μονο του.

Καλη συνεχεια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 3 months later...

επιτελους τα καταφεραμε.ολα τα κανουμε στην τουαλετα.ακομα και εξω οταν ειμαστε μου το λεει.ουτε καν στον υπνο δεν φοραμε πανα.ειμαι περιφανη για το παιδακι μου.αντε του χρονου σειρα εχει ο μικρος και τελειωνουμε με τις πανες. :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπράβο σας!!! :woohoo:

Εμείς ήμαστε στη φάση που ήσασταν εσείς πρίν λίγο καιρό δηλαδή, τα τσίσα τα κάνει στη τουαλέτα και τα κακά στο βρακί του :S

Άντε να καθαρίσουμε κι εμείς και θα κάνουμε πάρτυ για να γιορτάσουμε το γεγονός :laugh: :P !!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπέρα κορίτσια :cheer: ,

εμένα η μικρή μου είναι 25 μηνών έχει αρχίσει να λέει τα τσίσα της όχι πάντα και μια φορά είπε και τα κακά της και την πήγα τουαλέτα και έκανε, το κακό όμως είναι ότι δεν τα λέει πάντα και γιάυτο φοράμε πάνα βρακάκι και συνέχεια τη ρωτάω και κάποιες φορές το πετυχένουμε.

όμως σκέφτομαι μήπως είναι μικρή ακόμα;;;;;;;;;; εσείς τι πιστεύετε;;;;; :unsure:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ πιστεύω πως κάθε παιδί είναι διαφορετικό και δεν πρέπει να πιέζουμε σε αυτό το θέμα εμένα τώρα είναι 2,5 χρονών. Το γιογιο της το είχα πάρει από 1,5 χρονών ένα παπάκι στην αρχή το είχε δει για παιχνίδι. Έκανα κάποιες προσπάθειες Κυριακές αλλά έβλεπα ότι δεν ανταποκρινόταν. Ρώτησα και την παιδίατρο και μου είχε πεί για φέτος το καλοκαίρι ότι είναι λίγο νωρίς αλλά να το προσπαθήσω χωρίς να το πιέσω. Έτσι και έγινε και πιο πολύ επειδή είναι καλοκαίρι το έκανα. Και θαύμα από την πρώτη εβδομάδα τα έκοψε και πήγαινε στο γιογιό της. Στην αρχή την έβαζα κάθε μία ώρα και μετά σιγά σιγά πήγαινε από μόνη της. Τώρα φοράμε μόνο το βράδυ το μεσημέρι την έχουμε κόψει και τώρα που θα πάρω άδεια θα κόψουμε και το βράδυ. Έχει πάντως πολύ γέλοιο γιατί όταν της έρχονται τρέχει και φωνάζει κακάαα τσίσα τσίσαααα και φυσικά τα χαιρετάμε όταν τραβάμε το καζανάκι και άν έχουμε κόσμο τα δείχνει σε όλους και ανάλογα με το σχήμα τους λέει κοίτα κάτι μπαλάκια που έκανα ή αν είναι αραιά κοίτα μια τούρτα. :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...