Μετάβαση σε περιεχόμενο

΄Σεξουαλική επαφή-συσπάσεις-yutopar


Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια..θέλω τη γνώμη όσων κοριτσιών γνωρίζουν. Μετά απο επαφή που είχα με τον άντρα μου είχα συσπάσεις και πόνο χαμηλά κάθε 3-5 λεπτά σα να ήμουν έτοιμη να γεννήσω. Πήγα στο νοσοκομείο και αφου μου έκαναν καρδιοτοκογράφο και κολπική εξέταση μου έδωσαν το συγκεκριμένο φάρμακο που σας γράφω.Όμως εγώ δεν ανέφερα το γεγονός ότι είχα επαφή και λέωμήπως έπρεπε και δεν ήταν απαραίτητο τελικά να πάρω τα χάπια. Υπάρχει λέτε περίπτωση να ήταν μονο της επαφής και τίποτε περισσότερο; Θέλω να πω σας έχει τύχει μετά από επαφή να έχετε τέτοιες συσπάσεις 7μηνών;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τυρογαριδακι καλησπερα.

αν τελειωσε μεσα σου ο αντρας σου πρεπει να ξερεις οτι το σπερμα δημιουργει συσπασεις στη μητρα. αν εχεις διαβασει σε καποια ποστ πριν 2-3 μερες σε καποιες κοπελες οι γιατροι τους τους συνεστησαν να κανουν σεξ για να προκαλεσουν τοκετο.

ευχομαι να βοηθησα και να πανε ολα καλα με την εγκυμοσυνη σου. :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Όχι Κικιτσα, δεν είχε τελειώσει μέσα μου ακριβως γι αυτό το λόγο. Αλλά και πάλι δε θα με ρωτουσαν οι γιατροί αν έπρεπε να το είχα αναφέρει; Δηλαδή αν είχα κάνει κάποια σκληρή δουλειά ή επαφη; Είναι δυνατόν μια επαφή να προκαλέσει τέτοιον πονο και πετρώματα(μικρές συσπάσεις); Σε κάθε πετρωμα της κοιλιάς ενιωθα και πόνο χαμηλά εντονο κάθε 3- 5 λεπτά..Η μήπως όντως βιάστηκε ο τράχηλός μου να μαλακώσει;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

όπως και ναχει πρεπει να παρεις τα ytopar για να σταματησουν οισυσπασεις και να μην εχεις τιποτα απροοπτα...αν εχεις μια μικρη ταχυκαρδία οταν τα παρεις μην ανησυχησεις ειναι συνηθης παρενεργεια του φαρμακου η οποια με την παροδο του χρονου καταλαγιαζει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ναι αυτό μου το είπε καιο γιατρός. Τι να πω..το σίγουρο είναι ότι επαφές κομμένες απο δω και πέρα και ελπίζω ναμην έχουμε άλλα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπέρα tirogaridaki

Η σεξουαλική επαφή ειναι δυνατόν να προκαλέσει συσπάσεις αλλά δεν ειναι ¨επικίνδυνες¨συνήθως. προς το τέλος της εγκυμοσύνης όμως μπορεί και να επισπέυσει τον τοκετό. στη δική σου περίπτωση όμως μάλλον πως δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά το ytopar έπρεπε να το πάρεις για να σταματήσουν. εγώ ειχα συσπάσεις σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου. Στην 36 εβδομάδα είχα συσπάσεις τοκετού και μου το έδωσαν σε ορό. ευτυχως σταμάτησαν και το έπαιρνα μετά μιαμιση εβδομάδα και μετά με ξαναέπιασαν οπότε και γέννησα. παντως μη φοβάσαι δε βλαπτει το μωρό σου. αντε με το καλό και,,, φρόνιμα!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...