Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια δε ξέρω αν είδατε σήμερα πρωινές-μεσημεριανές

εκπομπές,αλλά θα ήθελα να αναφέρω οτι έχω συγκλονιστεί

με την ιστορία της Γωγώς Μαστροκώστα που βγήκε στη δημοσιότητα!

Πάντα πίστευα για αυτήν οτι είναι άλλη μια μπάρμπι της σόου μπιζ.

Μόλις παντρέυτηκε που αποσύρθηκε από τη δημοσιότητα σκέφτηκα οτι

βρήκε αυτό που ζητούσε στη ζωή της και δε την ενδιέφεραν τα

περιοδικά και οι δημοσιογράφοι!Σήμερα όμως έμαθα τον πραγματικό

λόγο απουσίας της!

Για όσες ήταν στη δουλειά να πω σύντομα οτι η Γωγώ,έχασε ένα παιδάκι όταν ήταν 2 μηνών έγκυος και 4 μέρες μετά τη γέννηση του επόμενου

παιδιού της,έμαθε οτι έχει καρκίνο στο στήθος!!!Τα λόγια της στο

περιοδικό LIFE AND STYLE πραγματικά μου μαύρισαν την ψυχή!

Δε σκέφτηκε τη ζωή της,αλλά το παιδί της που θα έμενε χωρίς μητέρα

και αυτό ήταν που την έκανε να παλέψει τη αρρώστια της!

Κάτι άλλο που μου έμεινε απ τα λόγια της ήταν οτι στεναχωρέθηκε

για τον άντρα της που ένω θα έπρεπε να του δώσει χαρά,τον γέμισε πόνο......

Η γυναίκα αυτή,το απόλυτο sex symbol έχασε τα μαλλιά της,τα φρύδια και τις βλεφαρίδες της,υποβλήθηκε σε χημειοθεραπείες και επειδή

της έκαναν ακτινοβολίες δε μπόρεσε να θηλάσει το παιδί της παρά μόνο 3 μέρες και τις έχουν σταματήσει για 2 χρόνια την έμμηνο ρήση και

ίσως να μην καταφέρει να κάνει άλλο παιδί!!!

Αυτά όλα τα αναφέρω,πρώτον για να πάρουμε όλες ένα μάθημα ζωής

και να μην τρωγόμαστε με τα ρούχα μας,με το αν θηλάσαμε ή όχι,πότε θα χάσουμε τα κιλά μας,αν ο άντρας μας,μας βοηθάει με το παιδί,αν η διπλανή έκανε φασαρία,αν είχε κίνηση στο δρόμο....και δεύτερον

γιατί πραγματικά δεν περίμενα ποτέ αυτή η "χαζογκόμενα" όπως τη νόμιζα θα είχε τέτοια δύναμη και θα αντιμετώπιζε με τέτοια αξιοπρέπεια την αρρώστια της.

Δεν έχω να πω τίποτ άλλο παρά μόνο ένα μεγάλο

ΜΠΡΑΒΟ!

Οχι μόνο στη Γωγώ αλλά σε όλες εκείνες τις γυναίκες-μάνες που

πάλεψαν και παλεύουν με αυτή τη νόσο...

Και μια από αυτές ήταν και η πεθερούλα μου,

την οποία δεν κατάφερα να γνωρίσω............. :(

Δημοσίευση

ασε κι εγω πριν λιγο ειδα σε ενα σαιτ

που μιλουσε η Γωγω σε κατι βραβεια και ελεγε για αυτο και εδωσε το βραβειο σε μια οργανωση ΣΤΟΧΟΣ (νομιζω)! :(

Καλο κουραγιο και στην Γωγω και σε ολες και ολους που παλευουν

με τον καρκινο!

Δημοσίευση

Αυτο ειναι κατι που πρεπει να δει μαι φιλη μου που ζηλευει απιστευτα την φημη, τα λευτα τους νατρες των αλλων αντι να πει ενα Δοξα τον Θεο που εχω την υγεια μου το παιδακι μου και τον αντρα μου!!!!

Μπραβο της που παλεψε,μπαρβο της και που το δημοσιοποιησε για να παιρνουν κουραγιο και αλλοι ανθρωποι

Δημοσίευση

Ναι,ξέρεις αυτό μας θυμίζει για άλλη μια φορά οτι ο

θάνατος δεν κάνει διακρίσεις.....

Νομίζουμε μερικές φορές οτι οι διάσημοι με τη φήμη τους και τα λεφτά τους τα έχουν όλα,αλλά δε βλέπουμε οτι το σημαντικό είναι να έχεις την υγεία σου!

Και όπως είπε και η ίδια:

"Σημασία δεν έχει πόσα χρόνια θα ζήσεις

αλλά πόσο ποιοτικά θα είναι αυτά τα χρόνια ζωής"

Δημοσίευση

Αφου ο καρκινος του μαστου χτυπαει και σε μικροτερες ηλικιες γιατι λενε να κανουμε μαστογραφια απο τα 40 και μετα???Εγω εχασα την παρασκευη μια πολυ καλη μου φιλη,αν και πολυ μεγαλυτερη μου,απο αυτη την αρρωστια...Παλευε 1,5 χρονο και τελικα δεν τα καταφερε...Αφησε πισω δυο κοριτσακια,14 και 10 χρονων...

Δημοσίευση

πω πω...το είδα κ εγώ κ συγκλονίστηκα...ιδέα δεν είχα...πόσο ψυχική δύναμη και σθένος θέλει να το αντιμετωπίσει κανείς όλο αυτό...και το αβέβαιο μέλλον είναι αυτό που πονάει περισσότερο...

:(

Δημοσίευση

toulouz έγραψε:

Αφου ο καρκινος του μαστου χτυπαει και σε μικροτερες ηλικιες γιατι λενε να κανουμε μαστογραφια απο τα 40 και μετα???Εγω εχασα την παρασκευη μια πολυ καλη μου φιλη,αν και πολυ μεγαλυτερη μου,απο αυτη την αρρωστια...Παλευε 1,5 χρονο και τελικα δεν τα καταφερε...Αφησε πισω δυο κοριτσακια,14 και 10 χρονων...

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...