Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΑΤΡΙΚΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ (ΕΜΒΟΛΙΟ ΜΕ ΑΙΜΑ ΣΥΖΥΓΟΥ)


098765

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!! Θέλω να με διαφωτίσετε οσες ξέρετε γιατι ποιο πολυ συνεννοούμαστε μεταξύ μας παρά με τους γιατρούς που μισιάζουν τα λόγια τους και σε μπερδεύουν χειρότερα.

Λοιπον το θέμα μου αφορά οτι οι ανοσιολογικες εξετάσεις έδειξαν ελλειψη αντιπατρικών. Η εξέταση βγηκε λεει αρνητική ενώ έπρεπε να βγει θετική. Εμαθα όμως οτι αντιπατρικά θετικά δημιουργείς στο δεύτερο τρίμηνο της κυήσεως και οτι πρέπει αρχικά να είναι αρνητικά ώστε ο οργανισμός να καταλάβει οτι επρόκειτο για ξένο σώμα" το σπέρμα" εννοείται και να φτιάξει πατρικά γι αυτο ωστε να γίνει συμβατό με τον οργανισμό της γυναίκας και να μην σκοτωθεί απο τα επιθετικά ΝΚ λεμφοκυταρά μας που καταλαβαίνουν καθε τι ξενο και εχθρικο και το σκοτώνουν οπως πχ εναν υιο , μια γρίπη κ.λ.πΠως λοιπον διερωτάμε ενω παλινδρόμησα στο δεύτερο μήνα περιμένανε να δουν θετικά αντισώματα και μάλιστα ακόμα και αν ειχαν δημιουργηθεί θα είχαν χαθεί λόγο του οτι η εξεταση εγινε 2 μήνες μετά για να επανέλθει στα φυσιολογικά του ο οργανισμός μου???????????

Δε ξέρω ρε κορίτσια εχω εκνευριστεί!!! Γιατι δεν μας εξηγούν να ξέρουμε τι μας γίνεται!!! Τον αριθό του λαχείου κρατάνε κρυφό θα θελα να ξερα!!! Οποια ξέρει κατι ας βοηθήσει Please.Θα περειμένω με αγωνία .Μάκια φιλενάδες μου!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αυτο το ειχαν πει κ σε μια φίλη μου κ έκανε τέτοια εμβόλια ,η οποία άλλαξε γιατρό κ βρεθηκε άλλο πρόβλημα.

Θα την ρωτήσω λεπτομέρειες κ θα σου πώ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκι καλησπέρα! Σου εύχομαι κατ' αρχάς καλή τύχη και σύντομα να έρθει το πολυπόθητο!!!

Δεν έχω προσωπική πείρα, ωστόσο το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισε η αδελφή του άντρα μου - δυστυχώς η κουνιάδα μου έχασε πολλά μωράκια πριν βρει το θέμα με τα αντιπατρικά ... Η αδελφή του άντρα μου κατέφυγε σε εξωσωματική λόγω και άλλων προβλημάτων και σήμερα έχει ένα πανέμορφο αγοράκι υγιέστατο 6 μηνών!!!!

Λοιπόν, εξ όσων γνωρίζω, δύο εναλλακτικοί τρόποι αντιμετώπισης υπάρχουν, πρώτον τα εμβόλια με το αίμα του συζύγου και δεύτερον οι σφαιρίνες ... νομίζω ότι οι περισσότεροι γιατροί δεν εγκρίνουν τα εμβόλια, αντιθέτως προτείνουν τις σφαιρίνες. Η αδελφή του άντρα μου έκανε σφαιρίνες, για τα εμβόλια ήταν αντίθετοι κορυφαίοι γιατροί, δηλαδή ο γυναικολόγος της, η αιματολόγος της και ο εξωσωματιστής της (όλοι κορυφαία ονόματα στον χώρο τους). Κάνε μία έρευνα - μην πας κατευθείαν να κάνεις αυτό που σου συνέστησε ο γιατρός, δες τι αντιδράσεις υπάρχουν ...

Μακάρι να πάνε όλα καλά και να πάρεις την σωστή απόφαση!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λοιπόν, μετά από 2 αποβολές το 2005 και το 2006 κάναμε εγώ και ο σύζυγος όλες τις εξετάσεις των καθ'έξην αποβολών - μέχρι και καρυότυπο DNA.

Είμασταν και οι 2 μια χαρά εκτός από τα αντιπατρικά αντισώματα τα δικά μου.

Είχα δηλ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με σένα.

Ο γιατρός μου μου εξήγησε πως δεν τα πιστεύει τα αντιπατρικά και πως δεν βρίσκει λόγω να μπω στην διαδικασία να κάνω εμβόλια με το αίμα του συζύγου.

Κι έμεινα πάλι έγκυος μετά από 3 χρόνια και όλα καλά πια.

Με λίγα λόγια δεν είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι παίζουν ρόλο τα συγκεκριμένα αντισώματα στην σύλληψη ή στην αποβολή. Υποθέσεις και εικασίες κάνουν. Ρώτα τον τι θα έκανε στην γυναίκα του. Εγώ αυτό τον ρώτησα και μου είπε ΔΕΝ θα της έκανα εμβόλια.

Καλό είναι να πάρεις κι ακόμη μια γνώμη αλλά το πιθανότερο είναι να μην έχεις τίποτα το περίεργο. Ο γιατρός μου μου είχε πει πως καμιά φορά η φύση, δουλεύει για μας πριν από μας όσο επώδυνο και αν είναι.

Σε φιλώ και να σκέφτεσαι θετικά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπέρα κορίτσια !!!!

Να σας πω και γω την γνώμη μου για τα αντιπατρικα μιας και είμαι αρκετα καλα γνώστης του θέματος....

Το 2008 ειχα και εγω μια αποβολή και μετα απο εξετάσεις που κάναμε βρέθηκε ότι έχω αρνητικά αντιπατρικα αντισώματα.

Τότε λοιπόν ο γιατρός μου μου συνέστησε να κάνω τα εμβόλια παίρνοντας αίμα απο τον σηζυγο....

Πέρασε ενάμιση χρόνος απο τότε και εγώ είχα κάνει ήδη 4 εμβόλια....

Σε φόρουμ λοιπον που εμπαινα δεν διάβαζα καλα πράγματα σχετικα με τα εμβόλια και μιας και είχα κάνει ήδη 4 και έγκυος δεν είχα μείνει είπα να κανει και εξέταση σπερμοδιάγραμμα ο αντρούλης μου το οποίο έγινε και πράγματι δεν ήταν και πολύ καλο...

Για να μην πολυλογώ πήγαμε και σε άλλο γιατρό για μια δέυτερη γνώμη και μας είπε ότι δεν τίθεται θέμα αντιπατρικών και ότι δεν οφείλετεαι σε αυτο η αποβολή.

Και άλλος γιατρός που ρώτησα τα ίδια μου είπε και ότι κακώς έκανα τα εμβόλια και να μην κάνω άλλα.

Θα σου συνιστούσα λοιπόν να το ψάξεις λίγο το θέμα να πάρεις και συ μια δέυτερη γνώμη...

Εγώ απο ότι κατάλαβα απο όλη αυτή την ιστορία εφόσον πολλοί είναι οι γιατροί που δεν υποστηριζουν τα εμβολια και έξω στην Αμερική έχουν απαγορευτεί πλέον να γίνονται και όπως μου είπε και ο τωρινός γιατρός μου γιατί φυσικά άλλαξα γιατρό ότι είναι απλά και μόνο εμπορικό το θέμα των εμβολίων εφόσον είναι αρκετα τα λεφτα που δίνεις καθε φορά.

εγω έδινα 380 ευρώ κάθε εξάμηνο για να μου τα κάνει ο γιατρός μου...

Και να ήταν όντος αυτή η λύση και η θεραπεία χαλάλι αλλά τελικά και ένα χρόνο προσπαθειών χάσαμε και τζάμπα χρήματα....

Ευχομαι να σε βοήθησα κάπως και δεν χρειάζεται άγχος απλά θάρρος δύναμη και όλα θα γίνουν .....

Σου έυχομαι σύντομα να αποκτήσεις το παιδάκι που τόσο επιθυμείς και σε όλες τις κοπέλες που προσπαθούμε να ανακοινωσουμε σύντομα τεστ +++++++++++++++++++++!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΤΡΙΒΗ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΘ'ΕΞΙΝ ΑΠΟΒΟΛΩΝ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ. Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΚΩΝ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ.ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΚΩΝ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ.Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΣΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ.

ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΝΚς, ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ Η ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ Η Γ' ΣΦΑΙΡΙΝΗ(ΑΝΟΣΟΣΦΑΙΡΙΝΗ) ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΔΟΣΕΙΣ-ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ-, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ 3 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ. ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΛΕΜΦΟΚΥΤΤΑΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΥΖΥΓΟΥ, ΔΥΟ ΔΟΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ.

ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑΒΑΙΝΩ ΣΕ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟ ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΟΑΝΑΤΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.

ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΑΜΕΣΑ!!!

ΦΙΛΙΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΣΟΥ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ!!! ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΔΡΑΚΑΚΗΣ. ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΘ ΕΞΙΝ ΑΠΟΒΟΛΕΣ ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΛΛΑΞΕΙ 6 ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!! ΑΥΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΚΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ EMAIL ΜΟΥ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ .ΜΗ ΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙΣ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ.ΜΕ ΑΤΑ ΝΚS ΤΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ? ΕΜΕΝΑ ΒΓΗΚΑΝ ΛΙΓΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΡΙΟ. 12.9 ΜΕ ΑΝΩΤΑΤΟ 12,5. ΕΣΥ ΤΙ ΤΙΜΗ ΕΙΧΕΣ?ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ? ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΕ Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΒΟΛΗ Η ΑΠΟΞΙΝΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΗΡΕΑΣΜΕΝΕΣ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ ΣΟΥ! ΣΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ Α ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ ΚΥΗΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΡΔΙΑ ΤΑ ΝΚ ΕΦΤΑΣΑΝ 17 ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΑΝ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΟΥ ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΙΩΣΗ. ΕΣΥ ΤΙ ΘΕΜΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΧΕΣ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΛΟΙΜΩΞΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ.

Η ΕΝΔΕΙΞΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ 11% ΣΤΟ ΑΙΜΑ, ΑΛΛΑ Η ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟ Η ΤΙΜΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΑ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40 ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΥΨΗΛΗ ΕΝΔΕΙΞΗ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΟΥΝ ΣΕ ΘΕΡΑΠΕΙΑ.

ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΝΟΣΟΣΦΑΙΡΙΝΗ Ή Γ'ΣΦΑΙΡΙΝΗ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΑ ΝΚς. ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ, (ΕΧΩ ΗΔΗ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΑΠΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΤΡΕΙΣ ΑΠΟΒΟΛΕΣ ΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΠΕΜΠΤΟ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ)Η ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΝΚς ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 5%.

Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΦΑΡΜΑΚΟΥ ΜΕ ΟΡΟ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙ ΜΙΑ ΜΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.

ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΚΑ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ... ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΒΑΣΗ!!! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΣΤΕΙΛΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΟΥ.

ΣΕ ΦΙΛΩ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!! ΣΥΜΒΑΛΛΑΤΕ ΦΟΒΕΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΕΛΙΚΑ Ν ΑΜΗΝ ΚΑΝΩ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΚΑ!! Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΗ ΚΑΝΕΙ"ΘΕΡΑΠΕΙΑ" ΠΟΥ ΑΠ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΜΜΑΤΙΚΟ ΑΝ ΜΗΙ ΑΛΛΟ ΣΤΑΔΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΣΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ ΜΟΥ! ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κι εγώ θα κάνω αντιπαντρικά εμβόλια, ο γιατρός μου, μου είπε ότι θα κάνουμε μόνο 1.άντε να δούμε τι θα δούμε.έχει παρενέργειες κορίτσια? θα μπορώ να πάω για δουλειά μετά?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΟΜΟΡΦΗ.ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ,ΝΟΜΙΖΩ.ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΓΩ ΕΝΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣΔΕΝ ΕΙΧΑ!ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΜΑΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

098765 έγραψε:

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΟΜΟΡΦΗ.ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ,ΝΟΜΙΖΩ.ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΓΩ ΕΝΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣΔΕΝ ΕΙΧΑ!ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΜΑΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ!

Ας το κάνω έτσι για να πω ότι το έκανα και αυτό- για να μην έχω καμία αμφιβολία ότι δεν το έκανα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κοριτσάκια τελικά το έκανα το εμβόλιο των αντιπατρικών εχθές.

Δεν ήταν τίποτα τελικά, δώσαμε 560 ευρώ στο Ιασώ & όλα μια χαρά.

Τέλος του μήνα κάνω εξωσωματική με κατεψυγμένα, ελπίζω και προσεύχομαι.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εύχομαι μεσα απο τη καρδια μου τα καλύτερα!!!Εγω δεν θα το κάνω αλλα ξεκιναω προσπάθειες σιγα σιγα χωρις αυτό.Τι να πω Έχει ο ΘΕΟΣ!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κουκλα μην αγχωνεσαι.ακριβως το ιδιο προβλημα με εσενα ειχα και εγω!!!!!!!!και εγω εχασα ενα παιδακι στερα απο παλυδρωμηση στον δευτερο μηνα.αλλαξα γιατρο πηγα σε εναν γεννετηστη και μου βρηκε πως εχω αυτον τον ας τον πουμε ιο..αλλα δεν ειναι τιποτα μην αγχωνεσαι εγω βεβαια εκανα εξωσωματικη λοω οτι ειχαμε και θεμα με το σερμα του αντρα μου.λοιπον ακου πωα γινετε.εγω 20 μερες πριν την εμβρυομεταφορα πηγα στο κεντρο πηραν αιμα απο τον αντρα μου το επαιξεργαστηκαν 2μιση ωρες και μετα αφου απομωνοσαν μονο τα λευκα αιμοσφαιρια μου το εβαλαν στο μπρατσο.ποναει λιγο μετα και ισως για καποιες μερες νιωσεις το χερι σου να καιει αλλα οτν μεινεις εγκυος τα ξεχνας ολα.μετα εγω εκανα την εμβυομεταφορα και εμεινα αμεσως εγκυος!!!!!!!!με το που μεινεις θα τους παρεις αμεσως τηλεφωνο και αναλογα με τη χοριακα σου η θα πας εκει η θα ερθει ο γιατρος στο σπιτι σου(εμενα ηρθε σπιτι)και παλι θα δωσει αιμα ο αντρας σου.και μολις κανεις τον πρωτο υπερυχο θα το κανεις μια τελευταια φορα και τελος.α..δεν ποναει τις αλλες φορες το εμβολιο μονο την πρωτη.εγω ειμαι τωρα 5 μηνων σχεδον εγκυος!!!!!ευχομαι να σε βοηθησα καπως.σου ευχομαι καλη επιτυχια και οτι θελεις ειμαι εδω.φιλια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πώς διαπιστώσατε ότι έχετε αντιπατρικά αντισώματα; Θα κάνω τη Δευτέρα εξέταση θρομβοφιλίας και πλήρη ανοσολογικό έλεγχο στο Αρεταίειο (κος Οικονόμου) είναι μέσα σε αυτές τις εξετάσεις;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χρισα έγραψε:

κουκλα μην αγχωνεσαι.ακριβως το ιδιο προβλημα με εσενα ειχα και εγω!!!!!!!!και εγω εχασα ενα παιδακι στερα απο παλυδρωμηση στον δευτερο μηνα.αλλαξα γιατρο πηγα σε εναν γεννετηστη και μου βρηκε πως εχω αυτον τον ας τον πουμε ιο..αλλα δεν ειναι τιποτα μην αγχωνεσαι εγω βεβαια εκανα εξωσωματικη λοω οτι ειχαμε και θεμα με το σερμα του αντρα μου.λοιπον ακου πωα γινετε.εγω 20 μερες πριν την εμβρυομεταφορα πηγα στο κεντρο πηραν αιμα απο τον αντρα μου το επαιξεργαστηκαν 2μιση ωρες και μετα αφου απομωνοσαν μονο τα λευκα αιμοσφαιρια μου το εβαλαν στο μπρατσο.ποναει λιγο μετα και ισως για καποιες μερες νιωσεις το χερι σου να καιει αλλα οτν μεινεις εγκυος τα ξεχνας ολα.μετα εγω εκανα την εμβυομεταφορα και εμεινα αμεσως εγκυος!!!!!!!!με το που μεινεις θα τους παρεις αμεσως τηλεφωνο και αναλογα με τη χοριακα σου η θα πας εκει η θα ερθει ο γιατρος στο σπιτι σου(εμενα ηρθε σπιτι)και παλι θα δωσει αιμα ο αντρας σου.και μολις κανεις τον πρωτο υπερυχο θα το κανεις μια τελευταια φορα και τελος.α..δεν ποναει τις αλλες φορες το εμβολιο μονο την πρωτη.εγω ειμαι τωρα 5 μηνων σχεδον εγκυος!!!!!ευχομαι να σε βοηθησα καπως.σου ευχομαι καλη επιτυχια και οτι θελεις

ειμαι εδω.φιλια

ακριβώς ίδια περίπτωση είμαι κι εγώ, αλλά εγώ θα κάνω εμβρυομεταφορά με κατεψυγμένα τέλος φεβρουαρίου.

φιλάκια, πολύ αισιόδοξο το μήνυμά σου...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Irene1 έγραψε:

Πώς διαπιστώσατε ότι έχετε αντιπατρικά αντισώματα; Θα κάνω τη Δευτέρα εξέταση θρομβοφιλίας και πλήρη ανοσολογικό έλεγχο στο Αρεταίειο (κος Οικονόμου) είναι μέσα σε αυτές τις εξετάσεις;;;

Κοριτσάκια μου ξέρει καμμιά σας να μου απαντήσει;;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 9 years later...

Τελικά πόσες αγνόησαν το αποτέλεσμα των αντιπατρικών εξετάσεων και τα εμβόλια και κατάφεραν να κάνουν παιδάκι χωρίς αυτά;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τα εμβόλια αυτά είναι κατά τη γνώμη μου επικίνδυνα. Μέχρι και καρκίνο διάβασα ότι προκαλούν. Στην Αμερική έχουν απαγορευτεί. Καθαρό εμπόριο είναι. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Mydream είπε:

Τα εμβόλια αυτά είναι κατά τη γνώμη μου επικίνδυνα. Μέχρι και καρκίνο διάβασα ότι προκαλούν. Στην Αμερική έχουν απαγορευτεί. Καθαρό εμπόριο είναι. 

Με καλυψες απολυτα! 

Απορω πως τα προτεινουν ολα αυτα ακομα..... 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 1 year later...

Ρε κορίτσια καλησπέρα, έχω απελπιστει και εγώ! Έχω ανεβασμένα αυτά τα περιβόητα ΝΚ και μου πρότεινε ο γιατρός μου (ανοσολογος) μου είπε να κάνω το εμβόλιο λεμφοκυττάρων. Αλλά αποτι διάβασα τώρα έχω φοβηθεί λιγάκι με αυτά που διαβάζω. Μήπως έχει καμία από σας κάποια ιδέα; Και αν όχι το εμβόλιο, τι;;; Αμάν πραγματικά πάλι σε αδιέξοδο έφτασα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 44 λεπτά, ο/η DoraTs είπε:

Ρε κορίτσια καλησπέρα, έχω απελπιστει και εγώ! Έχω ανεβασμένα αυτά τα περιβόητα ΝΚ και μου πρότεινε ο γιατρός μου (ανοσολογος) μου είπε να κάνω το εμβόλιο λεμφοκυττάρων. Αλλά αποτι διάβασα τώρα έχω φοβηθεί λιγάκι με αυτά που διαβάζω. Μήπως έχει καμία από σας κάποια ιδέα; Και αν όχι το εμβόλιο, τι;;; Αμάν πραγματικά πάλι σε αδιέξοδο έφτασα.

ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δυστυχώς δε μπορώ να γράψω περισσότερα δημόσια.

Ποιός σου το πρότεινε; Ο Δανιηλίδης ή ο Τσιλιβάκος;

Να σου πω μόνο το εξής: πρόσφατα έκανα κι εγώ εξέταση για τα Nk και η ίδια γιατρός που μου την έκανε (Τσεκούρα στο Έλενα), μόλις βγήκαν τα αποτελέσματα μου είπε ότι είναι ναι μεν αυξημένα, αλλά η ίδια δεν έχει πειστεί ακόμα ότι ευθύνονται για αποβολές. Παρεπιπτόντως, η ίδια δεν προτείνει ούτε τα intralipids, διότι επηρεάζουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα. Παλαιότερα όταν με είχε τρομοκρατήσει ο Τσιλιβάκος και μου είχε προτείνει τα "αντιπατρικά" εμβόλια, η Τσεκούρα μου είχε πει: "αντιπατρικά δεν θα έκανα ούτε στη γάτα μου και δεν έχω γάτα"...Οι περισσότεροι εξωσωματιστές δεν σπουδαιολογούν καν τη συγκεκριμένη εξέταση, παρόλα αυτά, αν θέλεις να σου φύγει το άγχος, σε ένα ερευνητικό πρόγραμμα που είχαν κάνει στο Έλενα μαζί με το Παν. Θεσσαλίας, είχαν ανακαλύψει κάποια διατροφή που βοηθάει να πέσουν τα nk. Θα έλεγα ότι αν έχεις επαναλαμβανόμενες αποτυχίες σε εξωσωματική ή αποβολές, ίσως θα  ήταν καλό να μάθεις περισσότερα γι' αυτή τη διατροφή.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...