Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΒΑΦΤΙΣΗ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ??????


KIDER

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΕΛΩ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΩ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ.ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΒΑΦΤΙΣΩ ΤΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΤΣΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.ΤΟ ΕΧΩ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΕΞΩΚΚΛΗΣΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΓΥΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΕ ΚΤΗΜΑ Η ΚΕΝΤΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΧΑΛΑΓΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΝ ΟΧΙ ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΗ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΤΩ,ΟΠΟΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΚΡΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩΩΩΩΩΩΩ.ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΠΕΙΔΗ ΚΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΩ ΤΗ ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΩΝ ΜΩΡΩΝ ΜΟΥ ΤΟ ΜΑΙΟ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΨΑΞΙΜΟ!ΚΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΨΑΞΙΜΟ ΕΝΝΟΩ ΑΠΟ ΤΟ GOOGLE (ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ) ΓΙΑΤΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΙ ΕΓΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΠΩΣ????ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΙΟ ΣΤΗ ΚΕΡΑΤΕΑ.ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ.ΚΑΛΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΟΥ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩ.ΚΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ.ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ 2 ΠΑΙΔΑΚΙΑ.ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΜΑΣ Η ΖΩΗ.ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΚΕΡΑΤΕΑ ΑΛΛΑ ΕΛΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΕΙ ΜΑΚΡΥΑ.ΔΗΛ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΙΔΕΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΝΑ ΣΤΑΓΓΑΛΙΣΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ.ΑΣΕ ΜΕ.ΟΤΙ ΒΡΕΙΣ ΣΤΕΙΛΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ!!ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΡΜΟΝΙΑ?ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΦΛΕΓΟΝ!ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΔΕΣ ΣΤΟ

ΑΝ ΑΓΑΠΑΣ.ΕΧΕΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ!!ΩΡΑΙΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΑΨΟΓΟ ΜΕΝΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΔΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ, ΕΧΕΙ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΤΣΙΜΠΗΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ.ΠΟΥ ΚΟΝΤΑ ΘΕΛΕΙΣ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το καλοκαίρι είχα πάει σε έναν γάμο στο ωραιότερο ξωκλήσι που έχω δει...Αγ.Νικόλαος στην Ανάβυσσο!

Ακούγεται μακριά αλλα δεν είναι ιδιαίτερα. Δεν ξέρω που μένετε αλλα εγώ απο βόρεια προάστεια εκανα ούτε 30' απο Αττική οδο.

Δίπλα, στον ίδιο κόλπο έχει και 2 ξενοδοχεία, στο ένα που ήταν το γλέντι των φίλων μας, μας άρεσε τόσο που κλείσαμε και 10 μερες τον Αύγουστο για διακοπες, Plaza resort, επίσης έχει και κάτι beach bar απο κάτω! Αν δεν σας πεφτει μακρια, ρίχτε μια ματια...αξίζει τον κόπο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα kider moy...σαν μονιμος κατοικος νοτιων (πολυ νοτιων)θα σου προτεινα την εκκλησια της Αγ.Μαρινα (μετά την Βαρκιζα)...κτημα http://www.ktimafaidra.gr/ ειναι καταπληκτικο....και κοντα στην εκκλησια...εκει υπολογιζω και εγω να κανω τον γαμο μου και την βαφτιση της μπεμπας μου οταν ερθει ειναι παραμυθενιο μερος...και η εκκλησια και το κτημα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Επειδή κι εγώ είμαι στη διαδικασία οργάνωσης της βάφτισης του παιδιού μου, ανακάλυψα μετά λύπης μου ότι μυστήρια σε εκκλησίες κτημάτων απαγορεύονται, όπως επίσης και μυστήρια σε ξωκλήσια, παρεκλήσια από απόφαση της Ιεράς Συνόδου λένε. Μετάφραση: για να κάνει ο κόσμος τα μυστήριά του μόνο σε μητροπολιτικές εκκλησίες για να τσεπώνουν τα λεφτά οι παπάδες...

Είχα βρεί κι εγώ ένα τέλειο εκκλησάκι, τον Αγ.Νικόλαο στη Ραφήνα όπου αρχικά εκεί είχαν απαγορευτεί τα μυστήρια για λόγους ασφαλείας γιατί ήταν απέναντι το σπίτι του τότε πρωθυπουργού Καραμανλή, αλλά μετά ήρθε και η απόφαση της Ιεράς Συνόδου και έχει να γίνει εκεί μυστήριο εδώ και 6 χρόνια και είναι πολύ κρίμα γιατί είναι πάρα πολύ ωραίο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΒΡΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ.ΕΧΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΕΜΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΙ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΡΟ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟΥ.ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΞΕΡΕΤΕ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ.YOLLE ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΙΜΕΣ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλα σε αγαπαει η πεθερα σου χιχιχ!!!μολις μπηκα πριν κοιμηθω και πετυχα την ερωτηση...αυτο που εμαθα και εγω ειναι οτι οι τιμες κυμαινονται αναλογα με το catering αρα αν θες ακριβο φαγητο θα ειναι αναλογα και το κτημα η το αντιθετο...παρολαυτα επειδη ειχα παει περσυ στην εκθεση που ηταν σχετικα με το γαμο-βαφτιση ειχε συνεργασιες το συγκεκριμενο με ολα ta catering αρα εχει ποικιλια στην τιμή..εγω το εχω ερωτευθει...γι αυτο στο προτεινω...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΡΕΛΑΑΑΑΑ.ΤΟΝ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΤΟ ΔΑ.ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΚΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 200-250 ΑΤΟΜΑ,ΑΠΟ 50 ΠΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΖΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ.ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΠΡΗΞΕΙ ΧΘΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΕΙΜΑΙ ΛΕΕΙ ΠΟΛΥ ΓΑΙΔΟΥΡΑ ΠΟΥ ΔΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΩ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ.ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 1 year later...
  • 3 years later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...