Μετάβαση σε περιεχόμενο

Έχασα τα κιλά τρώγοντας γλυκό κάθε μέρα...


ΧΡΥΣΑ1981

Recommended Posts

Πάντως εγώ έχασα τα περιττά κιλά μέσα σε 6 μήνες από την ημέρα που το πήρα απόφαση και εκείνη η μέρα ήταν η μέρα που βαφτίσαμε τη μικρή μας Μαριάντζελα, όταν είδα τα τεράστια μπράτσα και τα "κρέατα" να ξεχηλίζουν από το φόρεμα που φορούσα. Όταν είδα το βίντεο είπα: Έλεος... ως εδώ! Πήγα σε διατροφολόγο και τώρα που έχασα 14 ολόκληρα κιλά, αισθάνομαι άλλος άνθρωπος! 3 γεύματα την ημέρα με γλυκό 30γρ. κάθε μέρα σαν επιδόρπιο μετά το μεσημεριανό και μόνο με 45 λεπτά περπάτημα την ημέρα! Για περισσότερες info ρωτήστε με, δεν είναι δίαιτα είναι μάθημα για το πως πρέπει να τρέφεσαι σωστά ούτως ή άλλως οπότε κάνει για όλες μας, ασε που δε χρειάστηκε να φτιάξω άλλο φαγητό για μένα και άλλο για τον σύζυγο, αυτό με έβγαλε από περιττό κόπο και χρόνο...!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω μετα την πρωτη μου εγκυμοσυνη και αφου εφαγα παρα πολυ εβαλα 18 κιλα παιδευτηκα πολυ να τα χασω!!!!ξεκινησα την προσπαθεια 5 μηνεσ μετα τη γεννα αλλα οχι πολυ ζεστα κι οταν εφτασα σε ενα αρκετα ικανοποιητικο επιπεδο εμεινα εγκυος στο δευτερο παιδι μου το οποιο ειναι τωρα 6 μηνων και ενω πηρα 14 κιλα αυτη τη φορα εχασα ηδη τα 10 κιλα με ενα πολυ καλο προγραμμα διατροφης!κοριτσια προσεξτε πολυ τη διατροφη σας κατα τη διαρκεια της εγκυμοσηνης γιατι μετα ειναι λιγο δυσκολο να επανελθεται!!!!! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

βρε συνονοματη πες μου και μενα...που εχω 5 κιλα απο την δευτερη εγκυμοσυνη που δεν ειχε καταληξη καλη κ μαλλον λογω του ψυχολογικου δεν λενε να φυγουν....για να φανταστειτε στην πρωτη εγκυμοσυνη πηρα 17 κιλα..μολις βγηκα απο το νοσοκομειο ειχα να χασω 7 κ τα εχασα σε 4 μηνες....μετα εγινα κορμι...μενω εγκυος στην μπεμπα κ μεχρι τον 5ο μηνα ειχα παρει μονο 5 κιλα...κ τα εχω ακομη...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χαχα λοιπόν καταρχήν πρέπει να το θες πολύ και να βάλεις έναν στόχο για να σε παροτρύνει να χάσεις αυτά τα κιλάκια σου. Έχουμε και λέμε: Μέσα στη βδομάδα θα πρέπει να φάς μια ομελέττα 2 αυγών με λαχανικά, όσα θέλεις και θα τα τσιγαρίσεις με 1 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο. Πάντα θα συνοδεύεις το μεσημεριανό σου με σαλάτα η οποία δεν θα ξεπερνάει το 1 κουταλάκι του γλυκού λάδι. Μαζί βέβαια μπορείς να φας και 2 φέτες των 30γρ έκαστος, ψωμό ολικής αλέσεως.

Άλλη μέρα τα φτιάξεις όσπρια όπως τα κάνεις συνήθως και ό,τι όσπριο θέλεις αλλά με 2 κουταλάκια του γλυκού λάδι και φυσικά με σαλάτα με 1 κ.γ λάδι και αυτή καθώς και το ψωμάκι σου ολικής άλεσης 30γρ η μία φέτα.

Την άλλη μέρα τα φτιάξεις ένα ωραίο ψαράκι της αρεσκείας σου αλλά και πάλι σε όλο το φαγητό συμπεριλαμβανομάνο την σάλατα δε θα βάλεις παραπάνω από 3 κ.γ. ελαιόλαδο. Το ψάρι μπορείς να το συνοδέψεις με ρύζι ή πατάτες.

Τις άλλες μέρες θα φάς ότι επιθυμείς απλά θα προσέξεις την ποσότητα του λαδιού και του ψωμιού.

Για πρωί και βράδυ: >Δημητριακά 30γρ με 1,5% γάλα ή γιαούρτι 2%

>ένα κουλούρι με λίγα φρούτα

>2 φέτες ψωμί ολικής με λίγο κασέρι χαμ. λιπαρών ή με μαρμελάδα

>1 φέτα ψωμί με 1 αυγο βρασμένο

>γιαούρτι 2% με μέλι και φρούτα κομμένα

>τραχανάς με ένα κουτ. γλ. λάδι και με 1 φέτα ψωμί

> 1 σαλάτα εποχής με 1 φέτα ψωμί

Αυτές είναι οι επιλογές σου, τρώς μία από αυτές και μετά το μεσημεριανό 30γρ ότι γλυκό θέλεις εσύ και το ένα γεύμα να έχουν απόσταση 4 ωρές το ένα με το αλλο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν τρωω καθολου γλυκα...ειμαι λιγο ψωμου μονο...αχ αυτο το ψωμι τι κανει...

Λαδι δεν βαζω γενικα πολυ αλλα το ψωμι κανει την ζημια..μπορει να φαω μισο κιλο την ημερα.ποτε δεν ειχα παρει γραμμαριο παντα γυρω στα 58 κιλα ημουν κ τωρα 63.Αντε θα προσπαθησουμε κοβω το ψωμι τελειως γιατι το ολικης δεν το τρωω κ κοβω κ το βραδυνο...να δω μεχρι ποτε θα κρατηθω...

Σε ευχαριστω για τις συμβουλες...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ αυτες οι διαιτες και τα κιλαααααα.

Εγω μεχρι και τον γαμο ημουνα 62-63 και απο τον μηνα του μελιτος και μετα που τρωγαμε σαν βοδια εχω παρει αλλα 3 κιλα και δεν μπορω με τιποτα να τα αχσω. τωρα εχω μια εβδομαδα που τρωω το μεσημερι την μιση ποσοτητα απο οτι φαγητο και να εχω και το βραδυ σαλατα ή γιαουρτι....ακομα δεν εχω δει τιποτα....αχ τι τραβαωωωω :blink::blink::blink:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το θέμα δεν είναι να κόψετε το βραδυνό και το ψωμί γιατι χρειάζονται κοριτσια. Τα γεύματα πρέπει να είναι 3 και όχι 2 ή 1 την ημέρα που έχω ακούσει ο οργανισμός τεμπελιάζει και δεν κάνει καύσεις οπότε δεν χάνεις κιλά! 1,5 λίτρο νερό την ημέρα είναι ό,τι καλύτερο φυσικά ή ακόμα και σόδα αλλά οχι άλλα αναψυκτικά, καφέ και τσάι κανονικά όπως και πριν δεν αλλάζει κάτι σε αυτό. Το ψωμί πρέπει να είναι ολικής αλέσεως πρέπει να καταλαλώνετε φυτικές είναι και αυτό είναι πλούσιο... δε χρειάζετε να είστε ρατσίτριες στο μαυρο ψωμάκι, χαχαχα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και εγω ετισ ξερω χρυσα...δε χρειαζεται να κοψεισ τιποτα απο τις συνηθειες σου,..απλα να τις μειωσεις..και αν μπορεις να τρως 6 μικρα γευματα την ημερα θα ειναι σουπερ..

εχω ωασει 2 φορες απο 25 κιλα με το παραδοδιακο τροπο των θερμιδων.εγγυηση..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το θέμα δεν είναι να κάνεις μια βαρετή δίατα που θα δείς τα πρώτα αποτελέσματα και μετά θα την παρατήσεις είτε γιατί δε χορτένεις αρκετά είτε γιατί σου είναι κάτι δύσκολο στην εφαρμογή της. Εγώ πάντως τι να πω όπως έγραψα παρπάνω αυτή η διατροφή που έκανα την κάνω ακόμα και τώρα όχι μόνο εγώ αλλά και ο άντρας μου, εκείνος βέβαια με παρασπονδίες γιατί δεν έχει ανάγκη να χάσει κιλά, τρώω όλες τις ομάδες τροφίμων και απλά έχω αλλάξει καποιους συνδυασμούς φαγητών έτσι ώστε να διατηρούμαι στα κιλα μου χωρίς να χάνω κι άλλα. Πρέπει να έχεις στόχο να λές πρέπει να δω στη ζυγαριά τα κιλά μου να φτάνουν στα 60 πχ. έτσι θα έχεις κίνητρο πιστεύω τουλάχιστον έτσι έκανα εγώ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια πραγματικα ετρωγα οτι ηθελα μιλαμε για πολυ φαει τωρα αφου να φανταστειτε ξυπναγα 3 ωρα ην νυχτα κ ετρωγα ψωμι κ τυρι επειδη μου αρεσει..απλα σε μενα πιστευω ειναι το ψυχολογικο...θα τα χασω που θα παει..

Αφου γεννησα τον γιο μου τα εχασα χωρις διαιτα ετρωγα τα κερατα μου για να εχω γαλα η αγελαδα...τωρα ομως που προσεχω πολυ δεν τα χανω...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Όλα είναι στο μυαλό. Μη νομίζεται ότι δεν έκανα τις παρασονδίες μου και εγώ, άνθρωπος είμαι και έχω αδυναμία στο καλό φαγητό και τα γλυκά... αχ τα γλυκά... Ο Παρλιάρος είναι η καταστροφή μου! ΧΑΧΑ! Ειδικά όταν περίμενα την έμμηνο ρύση μου η σοκολάτα πήγαινε και ερχόταν αλλά προσπαθούσα την επόμενη μέρα να ξαναμπώ στο πρόγραμμα χωρίς αταξίες!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...