Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ellen <3 <3 <3

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλες οι δημοσιεύσεις του/της Ellen <3 <3 <3

  1. Καλημέρα! Aggeliki.D, η Π.Η.Τ. είναι 24 Δεκεμβρίου! Η δική σου;
  2. Σ' ευχαριστω για τα γλυκα σου λογια κ τη θετική ενεργεια Aggeliki, λειτούργησε! Οι αιματολογικές ήταν πολυ καλές και βοήθησαν να έχω μια ολοκληρωμένη εικόνα ώστε να νιώθω ασφαλεια. Ειδα τα αποτελέσματα με το γιατρό μου και με καθησύχασε ως προς την κύστη. Είναι κάτι ασυνήθιστο όπως μου είπε αλλα δε σχετίζεται με κάποια ανωμαλία κ στο σημείο που είναι δεν επηρεάζει το έμβρυο. Επιτέλους θα χαρω αυτή την περίοδο μια κ τις πρωτες βδομάδες είχα ναυτίες, κούραση κ κατ επέκταση κακή διάθεση σε συνδυασμό με τις ανησυχίες.
  3. Σ' ευχαριστώ πολύ! Περιμένω-αύριο-τις αιματολογικές εξετάσεις ώστε να συζητήσουμε με τον γιατρό τα επόμενα βήματα. Κι εγώ κλίνω προς το harmony test.
  4. Καλημέρα! Είμαι καινούρια στην παρέα και θα ήθελα τη γνώμη σας. Είμαι 36 ετών και διανύω την 13η εβδομάδα κύησης (πρώτη εγκυμοσύνη). Πριν 2 ημέρες έκανα το υπερηχογράφημα αυχενικής διαφάνειας. Tα αποτελέσματα αίματος των ορμονικών εξετάσεων θα τα λάβω αύριο. Τα αποτελέσματα της εξέτασης δείχνουν φυσιολογικά με ΑΔ: 1,7 mm. Ωστόσο παρατηρήθηκε μια κύστη στον ομφάλιο λώρο και με προβλημάτισε πάρα πολύ. Ο γιατρός μου είπε οτι δε σημαίνει κάτι κλινικά αλλά χρειάζεται παρακολούθηση. Πάρ'αυτά σε συνδυασμό με άλλες ενδείξεις θα μπορούσε να ληφθεί σαν χρωμοσωμική ανωμαλία. Ακόμη δεν έχω πλήρη εικόνα των εξετάσεων αλλά όσο κι αν προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη μου έχει χαλάσει την ψυχολογία αυτή η ιδέα και παρατείνει πολύ την αγωνία μου. Είχατε ανάλογη εμπειρία; Γνωρίζετε κάτι σχετικό;
×
×
  • Προσθήκη...