Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Μωράκια Μαΐου 2026 🌸🌻🌹

Featured Replies

• Απαντήσεις 1.1k
  • Εμφανίσεις 73.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Γεια σας κορίτσια! Γέννησα, όλα πήγαν τέλεια! ♥️🥰 Ειμαι πολύ πολύ χαρούμενη! Προς το παρόν δεν πονάω καθόλου. Το μωράκι γεννήθηκε 3350. Μπήκε αμέσως στήθος και θηλάζουμε κανονικά. Και στα δικά σας κ

• Κορίτσια όλα τέλεια πήγαν....🩷..10:43 γεννήθηκε 3300 ο μπεμπαρος..δεν ταλαιπωρήθηκα ούτε ένα λεπτό...

• Κορίτσια εγώ γέννησα όλα καλά πήγαν ευτυχώς εντάξει πονάω λίγο αλλά με πιάνουν τα παυσίπονα νυστάζω φουλ ομως ο μπέμπης έπιασε αμέσως στήθος και θηλάζει καλά προς το παρών γεννήθηκε 2960γρ

Posted Images

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Τι κάνετε κορίτσια; Εγώ σήμερα πήγα παιδίατρο πήρε σχεδόν ένα κιλό μέσα σε ένα μήνα και 4 πόντους.. καλά τον βρήκε σε γενικές γραμμές λίγο ικτερο φαίνεται να έχει ακόμα από τα μάτια του δηλαδή είναι λίγο κίτρινα

Και το αριστερό το ποδαράκι το πατουσακι του γυρίζει λίγο προς τα μέσα μου είπε το πιο πιθανό σενάριο είναι πως μέσα στην μήτρα είχε περίεργη θέση το ποδαράκι σε ένα μήνα θα ξανά πάω και αν χρειαστεί θα κάνουμε υπερήχων ισχίων και βλέπουμε..

@Tinasardin8689 καλή προσαρμογή στο σπίτι όλα θα πάνε καλά θέλει λίγο υπομονή στην αρχή αν αντέχεις το κρατάς το 40ημερο.. περαστικά στο μπεμπακι ελπίζω να μην τον πονάει η κλείδα να περάσει σύντομα.. η ψυχολογία τώρα είναι περίεργη μωρέ είναι και οι ορμόνες αλλά θα στρώσουν σιγά σιγά

@Riaa να πάτε στο γάμο να περάσετε καλά και εγω βγαίνω όχι κάθε μέρα αλλά βγαίνω δεν την μπορώ την κλεισούρα και θάλασσα πάμε αλλά δεν μπαίνω εγώ

@Nannan εσύ προσπάθησες με τον θηλασμό δεν πειράζει δεν είναι εύκολο ειδικά όταν το μωρό δεν μπορεί να πιάσει.. εμένα τα λοχεία σχεδόν σταμάτησαν τις πιο πολλές φορές δεν φοράω ούτε σερβιετακι γενικά αυτή την φορά δεν είχα πολλά

Εμένα κολικούς δεν νομίζω πως έχει έχει λίγο γκρίνια όταν θέλει να κάνει κακά αλλά μόλις κάνει ηρεμεί όχι όμως κάτι τραβηγμένο ελπίζω να μας πάει έτσι

Δημοσίευση

@Nannan περαστικά σου με τους πονοκεφάλους. Ελπίζω να περάσουν σύντομα και να μπορείς να απολαμβάνεις πιο πολύ το μπεμπακι σου.

@Tinasardin8689 καλή επιστροφή στο σπιτάκι σας!να μας πεις όταν μπορέσεις πως της φάνηκε της μεγάλης σου. Άσε και εγώ στο νοσοκομείο δε μπορώ να πω πως είχα ξεκουραστεί. Όντως είναι διαφορετικα όταν έχεις δύο παιδάκια. Η ξεκούραση γενικά, κάνει λίγο φτερά.

Κρατάς τις σαράντα ημέρες Ε; Μπράβο σου! Βέβαια εσύ θα βγαίνεις πιστεύω απλά το μωράκι δε θα βγαζεις ,σωστά;

@Eirin ναι θηλάζω και αντλώ γάλα για όταν λείπω στο γραφείο. Έχω ξεκινήσει αλλά δεν δουλεύω πολλές ώρες. Θα πάω συνήθως το πρωί για 2-3 ώρες max και το απόγευμα το πολύ για ένα δίωρο.

@Elk εμένα τα λοχεια επέστρεψαν και έχω κάθε μέρα από λίγη σχετικά ποσότητα.

Ούτε εγώ δεν μπαίνω και δεν θα μπω θάλασσα μέχρι να σαραντισω και να με δει και ο γιατρός, να μου δώσει το οκ.ασε που έχω και αυτή τη φλεγμονουλα εκεί στη τομη. Βέβαια πάει καλύτερα αλλά δε πρέπει να μολυνθεί η περιοχή.

Έχει λίγους κολικους ο μπεμπακος ε;

Εμενα ως ωρας φαίνεται να μην έχει αλλα είναι και νωρίς ακόμα.. θα δείξει.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.