@Nannan περαστικά σου με τους πονοκεφάλους. Ελπίζω να περάσουν σύντομα και να μπορείς να απολαμβάνεις πιο πολύ το μπεμπακι σου. @Tinasardin8689 καλή επιστροφή στο σπιτάκι σας!να μας πεις όταν μπορέσεις πως της φάνηκε της μεγάλης σου. Άσε και εγώ στο νοσοκομείο δε μπορώ να πω πως είχα ξεκουραστεί. Όντως είναι διαφορετικα όταν έχεις δύο παιδάκια. Η ξεκούραση γενικά, κάνει λίγο φτερά. Κρατάς τις σαράντα ημέρες Ε; Μπράβο σου! Βέβαια εσύ θα βγαίνεις πιστεύω απλά το μωράκι δε θα βγαζεις ,σωστά; @Eirin ναι θηλάζω και αντλώ γάλα για όταν λείπω στο γραφείο. Έχω ξεκινήσει αλλά δεν δουλεύω πολλές ώρες. Θα πάω συνήθως το πρωί για 2-3 ώρες max και το απόγευμα το πολύ για ένα δίωρο. @Elk εμένα τα λοχεια επέστρεψαν και έχω κάθε μέρα από λίγη σχετικά ποσότητα. Ούτε εγώ δεν μπαίνω και δεν θα μπω θάλασσα μέχρι να σαραντισω και να με δει και ο γιατρός, να μου δώσει το οκ.ασε που έχω και αυτή τη φλεγμονουλα εκεί στη τομη. Βέβαια πάει καλύτερα αλλά δε πρέπει να μολυνθεί η περιοχή. Έχει λίγους κολικους ο μπεμπακος ε; Εμενα ως ωρας φαίνεται να μην έχει αλλα είναι και νωρίς ακόμα.. θα δείξει.
Από
Riaa , · Δημοσίευση πριν 1 ώρα 1 ωρ
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.