Μετάβαση σε περιεχόμενο
vicky86
vicky86

Οι δημοφιλής λόγοι που ένα μωράκι ξυπνάει το βράδυ!


    <p>Ο ύπνος του μωρού μπορεί να μην είναι πάντα ήρεμος! Τα βρέφη συχνά ξυπνούν όταν έχουν χορτάσει τον ύπνο τους, όταν πεινάνε, διψάνε, έχουν κάποιο πόνο, όταν κρυώνουν ή ζεσταίνονται αλλά σε γενικές γραμμές παραδίδονται στην αγκαλιά του Μορφέα χωρίς να επηρεάζονται συνήθως από κανένα εξωτερικό ερεθίσματα.</p>

Οι πιο συχνοί λόγοι για τους οποίους ωστόσο ξυπνάνε στη διάρκεια της νύχτας είναι οι εξής:

- Βγάζουν κάποιο νέο δοντάκι και τα ούλα τους είναι ερεθισμένα γεγονός που τους προκαλεί ανησυχία και έτσι ξυπνάνε. Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις που ο ύπνος του διακόπτεται από πόνο συνοδεύεται και από έντονο κλάμα.

- Είναι αδιάθετα. Μπορεί πονάει η κοιλίτσα τους σε περίπτωση που έχουν ευαισθησία σε κάποια τροφή ή να είναι ερεθισμένο το αυτάκι τους.

-Τους λείπουν οι γονείς τους. Εάν λείπετε πολλές ώρες κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορεί το μικρό σας που τώρα νιώθει μεγαλύτερη την ανάγκη της παρουσίας σας για λόγους συναισθηματικής ασφάλειας, να σας αναζητά μέσα στη νύχτα.

- Πεινάνε ή διψάνε. Ειδικά αν ήταν πολύ υπερκινητικά, ανήσυχα και δραστήρια κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορεί να μην έχουν χορτάσει και να πεινάσουν πάλι κατά τη διάρκεια της νύχτας.




Σχόλια Χρηστών

Recommended Comments

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο


×
×
  • Προσθήκη...