Μετάβαση σε περιεχόμενο
admin
admin

Βάλε αυτά τα τρόφιμα στην κατάψυξη για να έχεις δροσερά σνακ

    5 τρόφιμα που αξίζει να βάλεις στην κατάψυξη αυτό το καλοκαίρι!

Ο Ιούνιος πήρε επιτέλους απόφαση ότι είναι καλοκαιρινός και όχι φθινοπωρινός μήνας, έτσι οι μέρες του είναι πλέον αρκετά ζεστές (δοκίμασε να περπατήσεις στη Λ. Συγγρού στις 12 το μεσημέρι και θα καταλάβεις τι εννοώ!). Ήρθε, λοιπόν, η ώρα να βρούμε τρόπους για να δροσιζόμαστε ώστε να είμαστε έτοιμες για τους μήνες που έρχονται.

Τι αλλαγές μπορείς να κάνεις, λοιπόν, στη διατροφή σου ώστε να δροσίζεσαι περισσότερο; Οι χυμοί και τα smoothies απ'έξω προφανώς και είναι μια εξαιρετική και πλούσια σε βιταμίνες λύση, αλλά κάποιες φορές θέλεις να φας κάτι πιο άμεσα και χωρίς να κοστίζει. Έχουμε και λέμε.

Γιαουρτάκια

Γιατί να πάρεις frozen yogurt απ'έξω όταν μπορείς να βάλεις απλά το δικό σου γιαουρτάκι στην κατάψυξη, το οποίο και θα κοστίσει λιγότερο και θα μπορέσεις να το φας χωρίς να βγεις από το σπίτι σου μες στην νταλάκα;

Σταφύλια

Τα παγωμένα σταφύλια είναι εξαιρετικό σνακ ενώ παράλληλα λειτουργεί ως παγάκι στο κρασί σου, το οποίο δροσίζει ΧΩΡΙΣ να το αραιώνει.

Σοκολάτα

Όσο και να μας αρέσει η σοκολάτα, όταν είναι σε θερμοκρασία δωματίου (δηλαδή έτοιμη να λιώσει το καλοκαίρι) είναι λίγο ξενέρωτη. Για αυτό, βάλε την αγαπημένη σου σοκολάτα ή σοκοφρέτα στην κατάψυξη και θα μας θυμηθείς.

Καφέ

Δεν εννοούμε να βάλεις τον καφέ σε κόκκους, ΑΛΛΑ τον καφέ που θα φτιάξεις. Φτιάξε μια κούπα φίλτρου, ή εσπρέσο και μόλις κρυώσει ρίξτο σε μια παγοθήκη. Έτσι, την επόμενη φορά που θα κάνεις κρύο καφέ, δεν θα χρειαστεί να βάλεις παγάκια νερού, αλλά παγάκια από καφέ τα οποία θα δώσουν έξτρα άρωμα και δεν θα νερώσουν το ρόφημά σου.

Μάνγκο

Κόψε το μάνγκο σε κύβους, στράγγιξέ τους ώστε να φύγουν τα πολλά υγρά και βάλ'τους στην κατάψυξη. Στοίχημα ότι αυτό το σνακ θα γίνει το αγαπημένο σου!

ΠΗΓΗ




Σχόλια Χρηστών

Recommended Comments

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο


×
×
  • Προσθήκη...