Μετάβαση σε περιεχόμενο
vicky86
vicky86

Χαρισματικό πλάσμα… ετών 8 μας αφήνει άφωνους! ΒΙΝΤΕΟ


    <p></p><p><span style="font-size:14px;">
    Ο 8χρονος Aidan Prince έκλεψε τις εντυπώσεις τη χρονιά που μας πέρασε μέσα από ένα βίντεο που τον δείχνει να εκτελεί μία </span><span style="font-size:14px;"><span style="font-size:14px;">χορογραφία</span></span> καλύτερα και από επιτυχημένο επαγγελματία.</p>

Ο Aidan Prince aka Bah Boy είναι ένα ταλαντούχο παιδί που αν και μόλις 8 χρόνων έχει καταφέρει να χτίσει ένα όνομα στον χώρο του διαδικτύου (και όχι μόνο) χάρη στο εξαιρετικό του ταλέντο στον χορό. Με κινησιολογικό χάρισμα, με απίστευτο ρυθμό, τέλειο συγχρονισμό, χάρη και τσαχπινιά, ο Aidan Prince ως μέλος μίας χορευτικής ομάδας, εκτελεί με άνεση, μία εξαιρετική χορογραφία και μας αφήνει κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό.

Το βίντεο που κοινοποίησε στα τέλη του Νοεμβρίου η καθηγήτρια του στον χορό, Tricia Miranda, είναι τόσο απολαυστικό και μαγικό που θα θέλεις να το βλέπεις στο repeat ξανά και ξανά. Εμπνεόμαστε λοιπόν από ένα φυσικό ταλέντο με την ελπίδα να το δούμε σε μεγαλύτερη ηλικία να κατακτάει την τέχνη του χορού, χωρίς βέβαια τα μυαλά του να πάρουν αέρα.

Άλλωστε έχει γίνει τέτοιος ντόρος γύρω από το όνομά του, που ο μικρός Aidan έχει βρεθεί καλεσμένος σε εκπομπές υψηλής θεαματικότητας όπως αυτή της Ellen Degeneres.

Είστε έτοιμοι;

www.pathfinder.gr
Σχόλια Χρηστών

Recommended Comments

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο


×
×
  • Προσθήκη...