Μετάβαση σε περιεχόμενο
admin
admin

Η φωτογραφία που δίχασε – Μητέρα κρατά αγκαλιά το νεκρό μωρό της για να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα

    «Η εγκυμοσύνη μου ήταν τέλεια μέχρι τις 33 εβδομάδες. Τότε παρατήρησα ότι οι κινήσεις του μωρού είχαν αλλάξει.

Συνήθιζε να κινείται νευρικά και άρχισα να ανησυχώ επειδή πλέον ένιωθα ασυνήθιστη ηρεμία. Παρατήρησα ότι η κοιλιά μου είχε συρρικνωθεί και όταν κοιτούσα χαμηλά μπορούσα πια να βλέπω τα άκρα μου. Πριν η κοιλιά μου ήταν τόσο μεγάλη που δεν μπορούσα να τα δω».

Η 20χρονη Georgia Boyton από το Εσσεξ έχασε το μωρό που περίμενε στην 33η εβδομάδα κύησης. Η Georgia, ακόμα κι αν η μαία της την καθησύχαζε ότι όλα προχωρούσαν καλά στην εγκυμοσύνη της, ήταν πεπεισμένη ότι όλα είχαν τελειώσει. Στην 38η εβδομάδα κύησης, η Georgia έκανε τον καθιερωμένο τύπικο έλεγχο για την πορεία της εγκυμοσύνης της και ενημερώθηκε ότι το μωρό της ήταν πλέον νεκρό.

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, η Georgia δημοσίευσε φωτογραφίες με το νεκρό μωρό της οι οποίες ήθελαν να είναι σαν «καμπανάκι» για τις μέλλουσες μητέρες που οφείλουν να «ακούν το ένστικτό τους» όταν δεν νιώθουν ότι κάτι δεν πάει καλά, ακόμα κι αν επαγγελματίες έχουν αντίθετη άποψη.

«Εμπιστεύτηκα τη μαία μου 100% και παρέκαμψα τις ανησυχίες μου, παρά το ότι ένιωθα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Οταν ενημερώθηκα ότι η κόρη μου δεν ζούσε πια, ένιωθα όλα να έχουν θολώσει, δεν μπορούσα να το αντέξω. Επρεπε να είχα ακούσει το ένστικτό μου».

Η Georgia γέννησε το νεκρό μωρό της και παραδέχτηκε ότι αν και δεν ήθελε στην αρχή να το δει, μετά θα το μετάνιωνε.

«Είχα συμφιλιωθεί με το γεγονός ότι ήταν νεκρή. Οταν είπα στον James να την φέρει πάνω μου, έσπασε η καρδιά μου σε 1000 κομμάτια. Θα ζήσουμε για πάντα με το πένθος μας και μοιραζόμαστε την ιστορία αυτή για να μεταδώσουμε ένα μήνυμα για επαγρύπνηση».

 




Σχόλια Χρηστών

Recommended Comments

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο


×
×
  • Προσθήκη...