Μετάβαση σε περιεχόμενο
vicky86
vicky86

Ετσι είναι το σώμα μιας γυναίκας 24 ώρες μετά τη γέννα -Συγκλονιστική εικόνα και περιγραφή

    Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες η φωτογραφία μιας γυναίκας την οποία τράβηξε 24 ώρες αφότου έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της. 

Η Ερικα Αντριους από το Οχάιο συνόδευσε τη φωτογραφία της με το λίγων ωρών μωρών της με ένα συγκλονιστικό κείμενο για το πώς αισθάνεται μια γυναίκα 24 ώρες μετά τη γέννα.

Η εν λόγω φωτογραφία έχει γίνει viral, με πάνω από 30.000 άτομα να την κάνουν share και 5.000 άτομα να τη σχολιάζουν.

«Eτσι μοιάζει μια γυναίκα 24 ώρες μετά τον τοκετό. Το μωρό στον μάρσιπο. Κολλητά επάνω σου. Σερβιέτες και μια ρόδινη όψη.

Το σώμα μου αισθάνεται σαν να έτρεξε σε μαραθώνιο και η καρδιά μου είναι ακόμη ανοιχτή από το χθεσινό ταξίδι. Η γέννηση μας ανοίγει όπως ο σεισμός τη γη και εγώ είμαι ακόμη στην οικεία, εύθραυστη δίνη του εν λόγω ανοίγματος. Νιώθω ωμή. Ευαίσθητη. Διαφορετική. Νιώθω σαν να είμαι στην κυματισμένη επιφάνεια του ωκεανού που με πετά πέρα δώθε, μεταξύ ευτυχίας, ευγνωμοσύνης, μελαγχολίας και θλίψης.

Πριν από 23 ώρες είχα μια ζωή μέσα μου και μέσα στις ώρες που μεσολάβησαν μεταμορφώθηκα και άφησα τη ζωή να βγει από μέσα μου, στα χέρια που περίμεναν ανοιχτά να τον πάρουν αγκαλιά. Το κενό στη μήτρα μου μου προκαλεί ένα βαρύ συναίσθημα συντριβής, αλλά ακούω αυτή τη μικρή ζωούλα να κλαψουρίζει και να ψάχνει το στήθος μου και γεμίζω και πάλι.

Ακόμη επεξεργάζομαι την όμορφη μετάβαση που βιώνει όλη η οικογένειά μου και μου προκαλεί δέος η δύναμη που έχουμε σαν άνθρωποι, σαν γυναίκες, σαν μητέρες. Αυτή τη φορά είναι τελείως διαφορετικό από οτιδήποτε άλλο», έγραψε.

Λίγο μετά τον τοκετό είχε ποστάρει την εξής φωτογραφία:

jrd9UFd.jpg

Την προηγούμενη ημέρα του τοκετού είχε αναρτήσει την παρακάτω φωτογραφία:

Qhlv3hl.jpg

Το νέο μέλος της οικογένειας:

dXKJ33g.jpg

rWHrXoC.jpg

sITzVMB.jpg

Πηγή: iefimerida.gr

Επεξεργάστηκε από vicky86




Σχόλια Χρηστών

Recommended Comments

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο


×
×
  • Προσθήκη...