Μετάβαση σε περιεχόμενο
admin
admin

«Η Shelly είναι σε κώμα» - Όταν έβαλαν το μωρό στο στήθος της έγινε κάτι απίστευτο

    Η μέρα που ανυπομονούσαν για να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους μωρό, μετατράπηκε στον χειρότερο εφιάλτη.

Η 23χρονη Shelly Cawley από το Concord στη βόρεια Καρολίνα ήταν ενθουσιασμένη που θα κρατούσε το πρώτο της παιδί στην αγκαλιά της. Ενώ ήταν να γεννήσει, οι γιατροί αναγκάστηκαν να της κάνουν επείγουσα καισαρική.

Η μικρή Rylan γεννήθηκε υγιέστατη. Ένας θρόμβος όμως έφραξε σημαντικές αρτηρίες της Shelly και η νεαρή μητέρα έπεσε σε κώμα. "Οι γιατροί έκαναν ό,τι μπορούσαν. Πίστευαν ότι θα χάσουν τη Shelly", θυμάται ο Jeremy. "Είσαι τόσο ενθουσιασμένος που γεννήθηκε το παιδί σου και την επόμενη στιγμή πιστεύεις ότι θα πρέπει να πεις αντίο για πάντα στη γυναίκα σου. Είχα μουδιάσει".

eCU6ynL.jpg

Η νοσοκόμα Ahsley Manus είχε μια ιδέα. "Ξέραμε ότι η επαφή μιας μητέρας με το νεογέννητο μωρό της μπορεί να το βοηθήσει πολύ. Σκεφτήκαμε ότι μπορεί να λειτουργήσει και ανάποδα και να έχει θετική επίδραση για τη Shelly". Έτσι πήραν τη νεογέννητη Rylan και την έβαλαν στο στήθος της μητέρας της που είχε πέσει σε κώμα.

y9EGsTO.jpg

"Ήλπιζα ότι η Shelly ήταν ακόμα μαζί μας, οπότε θα μπορούσε να αισθανθεί το μωράκι της και την καρδούλα της για να ξυπνήσουν τα μητρικά της ένστικτα", εξηγεί η νοσοκόμα. Με το που η μικρή Rylan άγγιξε τη μητέρα της, αποκοιμήθηκε. "Τη γαργαλούσαμε, την τσιμπούσαμε. Χρειάστηκαν 10 λεπτά και μετά έβγαλε μια δυνατή κραυγή", σημειώνει ο Jeremy.

XF3h8Aw.jpg

Ξαφνικά έγινε το απίστευτο. "Είδαμε να επανέρχεται ο χτύπος της καρδιάς της στο μηχάνημα. Η κραυγή της Rylan έφερε πίσω τη Shelly. Είχα πίσω τη γυναίκα μου", θυμάται ο Jeremy με δάκρυα στα μάτια. Η κατάσταση της Shelly σταθεροποιήθηκε και μετά από μια εβδομάδα ξύπνησε εντελώς από το κώμα και μπορούσε να κρατήσει για πρώτη φορά στην αγκαλιά της τη μικρή Rylan. "Κοίταζα το πρόσωπο της Rylan και σκεφτόμουν ότι είναι το πιο όμορφο μωρό στον κόσμο. Ξέρω ότι κάθε μητέρα σκέφτεται το ίδιο, αλλά είχαμε μια ξεχωριστή σύνδεση μετά από όλα όσα συνέβησαν", θυμάται η Shelly.

lyaSK1i.jpg

Με τη μικρή Rylan να γιορτάζει τα πρώτα της γενέθλια, η μητέρα της θυμάται πόσο αγωνίστηκε για τη ζωή της πέρυσι και φέτος έχει στην αγκαλιά της την υπέροχη κορούλα της. "Όταν μεγαλώσει θα της πω ότι μου έσωσε τη ζωή". H Shelly και ο Jeremy Cawley δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι για το θαύμα που έσωσε τη ζωή της νεαρής μητέρας.

Πηγή: Hefty




Σχόλια Χρηστών

Recommended Comments

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο


×
×
  • Προσθήκη...