Μετάβαση σε περιεχόμενο
Guest
Guest

Χάρισε το ένα της νεφρό και ζωή στην 26-χρονη κόρη της


    <p><span style="font-family:Verdana;"><span style="color:#333333;">«</span></span><em><span style="font-family:Verdana;"><span style="color:#333333;">Ποια μητέρα δεν θα έκανε τα πάντα για το παιδί της;</span></span></em><span style="font-family:Verdana;"><span style="color:#333333;">» είναι μία έκφραση που επαναλαμβάνουμε τόσο συχνά, που μερικές φορές προσπερνάμε την αληθινή της σημασία.</span></span></p>

Μία μητέρα από το Βόλο ωστόσο φρόντισε να την υπενθυμίσει στο Πανελλήνιο, χαρίζοντας το ένα της νεφρό στην 26-χρονη κόρη της.

Η είδηση όπως την περιγράφει το ρεπορτάζ του taxydromos.gr:

Η νεαρή κοπέλα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και τους τελευταίους τρεις μήνες υποβάλλονταν σε αιμοκάθαρση στο Νοσοκομείο Βόλου. Η ταλαιπωρία της οικογένειας ήταν μεγάλη και η στεναχώρια των γονέων για το παιδί τους δεν μπορούσε να ξεπεραστεί εύκολα.

Η μεγάλη απόφαση όμως της μητέρας να δωρίσει τον ένα της νεφρό λύτρωσε το παιδί της. Η ιστοσυμβατότητα του οργάνου ήταν σχεδόν τέλεια. Η μητέρα δεν αντιμετώπισε κανένα δισταγμό και αποφάσισε να κάνει τον παν για να σώσει την κόρη της.

Η 26χρονη εισήχθη στον Ευαγγελισμό μαζί με τη μητέρα της και έγινε η «ανταλλαγή» του οργάνου. Η επέμβαση ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και η οικογένεια πλέον βλέπει με πιο αισιόδοξη ματιά το μέλλον.

Για δεύτερη φορά λοιπόν η σπουδαία αυτή μάνα χάρισε στην κόρη της, το πολυτιμότερο δώρο, το δώρο της ζωής!




Σχόλια Χρηστών

Recommended Comments

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο


×
×
  • Προσθήκη...