Μετάβαση σε περιεχόμενο
admin
admin

Τι θα έχει φέτος ο σάκος του Αη Βασίλη για τα μωράκια μας;

    Τα πάντα το χωριό του Άη Βασίλη δουλεύουν με ταχύτητες φωτός… Ο χρόνος μετρά ήδη αντίστροφα, τα Χριστούγεννα φτάνουν και κάμποσες είναι οι δουλειές που έμειναν και πάλι πίσω…

Οι καλικάντζαροι τρέχουν, σκοντάφτουν, φωνάζουν, μαλώνουν και την επόμενη στιγμή αγκαλιάζονται, χορεύουν και τραγουδούν λες και τίποτα δεν έχει συμβεί…

Ο Άη Βασίλης συντονίζει και επιβλέπει ακόμη και την παραμικρή κίνηση μέσα στο εργοστάσιο των παιχνιδιών και το συσκευαστήριο των δώρων… Όλα δουλεύουν ρολόι, όμως… κάτι ακόμη τον απασχολεί… Είναι ότι κάτι λείπει.. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος… Δώρα για όλα τα παιδιά που του έγραψαν γράμμα, έχει ετοιμάσει… Για τα μωράκια όμως, που ακόμη δεν ξέρουν πως να γράψουν; Ο Άη Βασίλης χαϊδεύει σκεπτικός τη λευκή του γενειάδα… χμμμμ… Κάπου πάει ο νους του…

Παιχνίδια για όλα τα παιδιά, καραμέλες και γλυκά, λούτρινα και τρένα, μπάλες, πάζλ και επιτραπέζια, ποδήλατα, πατίνια και κουζινικά, χρώματα, πινέλα και μπογιές, αλλά… και πάνες.. Ναι, ναι πάνες!!! Τις μοναδικά απαλές και υγιεινές πάνες Agnotis για όλα τα μωράκια!

Μα πως δεν το είχε σκεφτεί τόσο καιρό; Πάνες!! Ποιο μωράκι δεν χρειάζεται πάνες; Πάνες, φαγάκι, χάδια και αγκαλιά! Μα φυσικά!!

Ο Άη βασίλης χαμογελά και φουσκώνει από περηφάνεια για αυτή του τη σκέψη! Είναι όμως που στο έλκηθρο δεν έχει και πολύ χώρο, γι αυτό έκανε αμέσως on line παραγγελία και οι πάνες θα φτάσουν στην πόρτα των μωρών ακριβώς την ημέρα που πρέπει! Το καλύτερο νέο είναι ότι πλέον η εταιρία Agnotis, προσφέρει τα πιο απαλά και αγνά μωρομάντηλα της αγοράς στην καλύτερη τιμή και φυσικά με Δωρεάν μεταφορικά όταν συνδυάζονται με την αγορά πανών!

Ο Άη Βασίλης χαιδεύει τη γενειάδα του χαρούμενος… Οι καλικάντζαροι χοροπηδούν και χορεύουν γύρω του χασκογελώντας και τραγουδώντας έναν χαρούμενο σκοπό!

Πολλά πολλά μωράκια θα περάσουν και φέτος με την μοναδική ποιότητα και συνέπεια της Agnotis, πανέμορφα και χαρούμενα Χριστούγεννα !!




Σχόλια Χρηστών

Recommended Comments

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο


×
×
  • Προσθήκη...