Μετάβαση σε περιεχόμενο
admin
admin

Τα μπομπιράκια μαθαίνουν «Ημέρες, Μήνες & Εποχές» μέσω της νέας εκπαιδευτικής εφαρμογής του mammyland!

    Μία ακόμη εφαρμογή έρχεται να προστεθεί στη λίστα με τα εκπαιδευτικά παιχνίδια για μικρά παιδιά, του mammyland. Σε αυτό το παιχνιδάκι, τα μπομπιράκια μαθαίνουν τις μέρες της εβδομάδας, τους μήνες του έτους καθώς και τις 4 εποχές.

★ Η εφαρμογή είναι πολύ απλή και σχεδιασμένη για μικρά παιδιά. Ακόμη και τα μικρά νήπια της προσχολικής ηλικίας θα μπορούν να την χειριστούν και να την απολαύσουν από μόνα τους.

★ Οι πολύχρωμες κάρτες θα συναρπάσσουν τα μικρούλια, ενώ ταυτόχρονα θα μαθαίνουν τον κύκλο της εβδομάδας, των εποχών και του έτους.

★ Παροτρύνουμε τους γονείς να καθίσουν με τα μπομπιράκια τους και να τους εξηγήσουν τι σημαίνουν όλα τα εικονίδια στους αντίστοιχους μήνες. Π.χ. τα στάχυα στον Ιούνιο δείχνουν ότι είναι η εποχή του θέρους.

screenshot_3.png

★ Στις ρυθμίσεις υπάρχει επιλογή για απενεργοποίηση όλων των ήχων.

★ Απασχολήστε τα παιδιά σας δημιουργικά για ώρες με τα εκπαιδευτικά μας παιχνίδια - οπουδήποτε και οποτεδήποτε! Δεν απαιτείται η σύνδεση στο ίντερνετ.

★ Όλα μας τα παιχνιδάκια απευθύνονται στα Ελληνόπουλα, επομένως όλοι οι ήχοι και οι εικόνες είναι (επιτέλους) στα Ελληνικά.

screenshot_4.png

★ Η εφαρμογή προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ, όπως και όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια μας :)

Εγκαταστήστε τώρα το «Ημέρες, Μήνες & Εβδομάδες» από το Google Play στο κινητό ή το tablet σας και χαρίστε στα παιδιά σας ένα ευχάριστο εκπαιδευτικό παιχνίδι.

Τέλος σας υπενθυμίζουμε ότι κάνοντας κλικ επάνω στο μενού "Mammyland Apps" μπορείτε να δείτε συγκεντρωμένα όλα τα εκπαιδευτικά παιχνίδια του mammyland !!




Σχόλια Χρηστών

Recommended Comments

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο


×
×
  • Προσθήκη...