Μετάβαση σε περιεχόμενο
admin
admin

Λάρισα: Πρόγραμμα εκγύμνασης παιδιών με σύνδρομο Down

    Την έναρξη ενός προγράμματος εκγύμνασης παιδιών με σύνδρομο Down στο νέο άθλημα για την Ελλάδα το οποίο ονομάζεται «Αισθητική Ομαδική Γυμναστική» ανακοίνωσε ο Σύλλογος «Κύκνος»

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί από την κα Νικολέτα Αναστασίου, πτυχιούχο Φ.Α. & Αθλητισμού, Εθνικός κριτής ρυθμικής γυμναστικής,  η οποία καλλιεργεί το εν λόγω άθλημα ως ο μοναδικός διεθνής κριτής στην Ελλάδα.

Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν ΔΩΡΕΑΝ ΟΛΑ τα παιδιά με σύνδρομο Down  χωρίς να είναι υποχρεωτικό να είναι μέλη του συλλόγου.

Η διάρκεια του προγράμματος θα είναι από την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015  έως και την Δευτέρα 30 Μαΐου 2016  και οι ώρες εκγύμνασης από Δευτέρα και Πέμπτη 19:00μμ – 20:30μμ & Σάββατο 12:00μμ – 14:00μμ.

Ο χώρος που θα πραγματοποιείται το πρόγραμμα θα είναι στη μικρή αίθουσα σεμιναρίων του Μύλου του Παππά (ισόγειο).

Υπεύθυνες εκ μέρους του συλλόγου (& για πληροφορίες): Εύη Σμουλιώτη, Αντιπρόεδρος (6936119154) & Πόπη Συγγούνη, αν. Γραμματέας

Σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος  εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στην κα Νικολέττα Αναστασίου για την συγκινητική εθελοντική σπουδαία προσφορά της προς τα παιδιά με σύνδρομο Down.

Επίσης, θερμές ευχαριστίες εκφράζουν  και  «προς τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων κο Πάνο Σάπκα (φυσικά, και προς τον Δήμαρχο κο Απόστολο Καλογιάννη) για την φιλόξενη και ευαισθητοποιημένη διάθεση να ανταποκριθούν στο αίτημά μας και να μας παραχωρήσουν την αίθουσα».




Σχόλια Χρηστών

Recommended Comments

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο


×
×
  • Προσθήκη...