Μετάβαση σε περιεχόμενο
admin
admin

ΕΕΤΑΑ: Αγώνας δρόμου για μια θέση στους παιδικούς σταθμούς

    Έως το Σάββατο 25/9/2016 και ώρα 23.59 μ.μ. θα μπορούν οι επιλαχόντες του προγράμματος της ΕΕΤΑΑ για τους παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ να επιδοθούν σε αγώνα δρόμου για να βρουν μια θέση στις δομές που συμμετάσχουν ώστε να εξασφαλίσουν την δωρεάν φιλοξενία των παιδιών τους.

Η ΕΕΤΑΑ στο πλαίσιο της δράσης «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» καλεί τους υποψηφίους οι οποίοι συμμετείχαν στη πρόσκληση για το έτος ‎2016-2017, και δεν έλαβαν voucher, λόγω εξάντλησης προϋπολογισμού, να δηλώσουν την πρόθεσή τους να τους χορηγηθεί voucher.

Οι ενδιαφερόμενοι επιλαχόντες θα πρέπει να αποστείλλουν στην ΕΕΤΑΑ βεβαίωση του Φορέα/Δομής παροχής των σχετικών υπηρεσιών περί αποδοχής του τέκνου ή των τέκνων τους, στην περίπτωση που τους χορηγηθεί voucher.

Η αίτηση των υποψηφίων καθώς και η σχετική βεβαίωση του Φορέα/Δομής πρέπει να υποβληθούν, σε αρχεία μορφής pdf, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: voucher@eetaa.gr

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν τα παρακάτω έντυπα, τα οποία επισυνάπτονται στην παρούσα :

1. ΑΙΤΗΣΗ – ΔΗΛΩΣΗ για τη χορήγηση πρόσθετων «Αξιών Τοποθέτησης» (voucher), και

2. ΒΕΒΑΙΩΣΗ – ΔΗΛΩΣΗ του φορέα/δομής για κάθε παιδί, ότι διαθέτει θέση στη συγκεκριμένη Δομή και Κατηγορία

Η Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. θα χορηγήσει voucher στους ανωτέρω υποψήφιους σύμφωνα με τη μοριοδότηση που έχει ήδη διενεργήσει, μέχρι την εξάντληση του προϋπολογισμού.




Σχόλια Χρηστών

Recommended Comments

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο


×
×
  • Προσθήκη...