Μετάβαση σε περιεχόμενο
Guest
Guest

Γέννησε για δεύτερη φορά μέσα στο ίδιο ταξί !!


    <p><span style="color:#333333;"><span style="font-family:Verdana;">Συνέβη στην Λέσβο - συγκεκριμένα στο χωριό Κάτω Τρίτος - και είναι απίστευτο κι όμως πέρα για πέρα αληθινό.</span></span></p>

Γυναίκα που πριν τέσσερα χρόνια είχε γεννήσει το τέταρτο παιδί της μέσα στο ταξί του κ. Παναγιώτη Αναγνώστου, μη έχοντας προλάβει να φτάσει στο μαιευτήριο, το πρωί της Τετάρτης έφερε στον κόσμο το πέμπτο της παιδί και πάλι με την πολύτιμη βοήθεια του ίδιου ταξιτζή !!

Παραθέτουμε απόσπασμα από την είδηση που μπορείτε να διαβάσετε εδώ:

Ο Παναγιώτης Αναγνώστου, που εκείνη την ώρα κοιμόταν, σηκώθηκε άρον-άρον και πήγε στο σπίτι της γυναίκας: «Ο άνδρας της είχε φύγει από νωρίς για να πάει για ψάρεμα, που είναι η δουλειά του, και η γυναίκα ήταν αβοήθητη. Την έβαλα μέσα στο αυτοκίνητο προσεκτικά, αλλά μέχρι να διανύσουμε 500 μέτρα την έπιασαν δυνατότεροι πόνοι», είπε ο 65χρονος ταξιτζής και πρόσθεσε:

«Σταμάτησα το αυτοκίνητο και μέχρι να πάω στο πίσω κάθισμα, η γυναίκα είχε ήδη γεννήσει. Άνοιξα την τσάντα που είχε μαζί της και της έδωσα μια κουβερτούλα με την οποία τύλιξε το μωρό, ένα πανέμορφο κοριτσάκι.
..

Μία πραγματικά εντυπωσιακή ιστορία, που είχε την ευτυχέστερη δυνατή κατάληξη, ένα υγιέστατο κοριτσάκι!




Σχόλια Χρηστών

Recommended Comments

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο


×
×
  • Προσθήκη...