Μετάβαση σε περιεχόμενο
vicky86
vicky86

Ώρα για βουτιές με πάνα- μαγιό Charlie Banana®


    <p><span style="font-size:14px;">Το καλοκαιράκι πλησιάζει, ο καιρός έχει γίνει ζεστός και οι πιο τολμηροί θα ξεκινήσετε </span><span style="font-size:14px;">τα πρώτα σας μπάνια στη θάλασσα. Μαγιό έχετε αγοράσει για τους μικρούς κολυμβητές; </span></p>

Λοιπόν, επισκέφθηκα τις προάλλες ένα κεντρικό φαρμακείο στη γειτονιά μου και έπεσα πάνω σε μια ευχάριστη έκπληξη: Την πάνα –μαγιό Charlie Banana®.

Όπως με τις υφασμάτινες πάνες της ίδιας εταιρείας, έτσι και με τις πάνες-μαγιό η πρώτη εντύπωση ήταν καταλυτική. Είδα στο ράφι κάτι χαριτωμένα μικρά μαγιουδάκια σε έντονα χρώματα και ιδιαίτερα σχέδια και δεν μπορούσα να μην ζητήσω περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν αυτό. Με την πρώτη ματιά φαίνεται σαν ένα πολύ καλής ποιότητας μαγιό, όμως όπως μου εξήγησαν δεν

είναι απλά άλλο ένα μαγιό στην ήδη «φορτωμένη» αγορά.

Η καινοτομία του έγκειται στο γεγονός ότι δεν είναι μόνο μαγιό, αλλά και πάνα. Η λογική απλή: Το μωράκι σας κολυμπάει στη θάλασσα ή την πισίνα και δεν σας απασχολεί πλέον τι θα γίνει αν κάνει τσίσα ή κακά. Το μαγιό του εκτός από αδιάβροχο είναι και

υπεραπορροφητικό, συνεπώς δεν θα υπάρχει πρόβλημα διαρροής και το παιδάκι σας θα συνεχίσει το μπάνιο του.

Επιτέλους, σκέφτηκα, ένα προϊόν που θα μας απαλλάξει από τις πάνες μιας χρήσης στην θάλασσα, που δεν κατακρατούν σχεδόν τίποτα, έχουν μεγάλο όγκο, μουλιάζουν και κολλάνε στο δέρμα, κάνοντας πολύ δύσκολη την αφαίρεσή τους από το κορμάκι του μωρού! Το χειρότερο από όλα είναι ότι κάνουν δύσκολη τη ζωή του μωρού, στην πρώτη και σημαντικότερη επαφή του με την θάλασσα ή την πισίνα. Το μωρό αρχίζει να γκρινιάζει και η ξεκούραστη ημέρα στην παραλία μετατρέπεται σε μια δυσάρεστη εμπειρία, για εμάς αλλά και για τους υπόλοιπους λουόμενους.

Η διαφορά με την έξυπνη επαναχρησιμοποιούμενη αδιάβροχη πάνα-μαγιό είναι το γεγονός ότι αποτελείται από αδιάβροχο εξωτερικό ύφασμα και μαλακό οργανικό βαμβάκι εσωτερικά, δίνοντας έτσι την αίσθηση της απόλυτης απαλότητας στο δέρμα του μωρού σας.

Και για την πισίνα

Επιπλέον, η συγκεκριμένη πάνα-μαγιό, είναι κατάλληλη και για την πισίνα. Τα οφέλη του baby swimming είναι πολλά, τόσο για την σωματική όσο και για την ψυχική υγεία του μωρού και όλο και περισσότεροι γονείς γράφουν τα μωράκια τους σε προγράμματα για μικρούς κολυμβητές. Με την πάνα μαγιό Charlie Banana το μικρό σας θα συγκεντρωθεί ανενόχλητο στα μακροβούτια και θα απολαύσει τα παιχνίδια στο νερό χωρίς τον φόβο ατυχήματος που θα προκαλέσει αναστάτωση και υποχρεωτικό καθαρισμό της πισίνας.

Και για την εκπαίδευση τουαλέτας

Αυτό και αν ήταν έκπληξη. Όπως μου εξήγησε η υπάλληλος του φαρμακείου, η πάνα-μαγιό Charlie Banana δεν πηγαίνει στο… πατάρι όταν τελειώσουν τα καλοκαιρινά μπάνια, αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν πάνα εκμάθησης τουαλέτας. Χάρη στην λεπτή της ύφανση και στην απόλυτη εφαρμογή της, το παιδάκι σας μπορεί να την ανεβοκατεβάζει μόνο του όταν χρειαστεί και παράλληλα αποτρέπει τα ατυχήματα μέσα στο σπίτι όταν δεν προλάβει να φτάσει μέχρι την τουαλέτα… Φυσικά, το θετικό όπως και με τις υφασμάτινες πάνες Charlie Banana είναι το γεγονός ότι και οι πάνες-μαγιό πλένονται πανεύκολα και στεγνώνουν

γρήγορα για να τις χρησιμοποιήσετε ξανά και ξανά.

Εννοείται πως μετά από όλα αυτά, δεν μπόρεσα να αντισταθώ και πήρα 3 μαγιουδάκια για διαφορετικές εμφανίσεις στην παραλία: Ένα μπλε μονόχρωμο, ένα κίτρινο έντονο και ένα λευκό με μια φοβερή στάμπα.

Μπείτε στο site www.charliebanana.gr για να δείτε όλη τη συλλογή, να βρείτε το κοντινότερο σημείο διανομής ή να κάνετε ηλεκτρονικά τις αγορές σας.

fwfHENi.jpg

iFVvzCy.jpg

rRjuUwx.jpg




Σχόλια Χρηστών

Recommended Comments

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο


×
×
  • Προσθήκη...