Μετάβαση σε περιεχόμενο
admin
admin

Το 4 μηνών μωρό έχει σκάσει στο κλάμα γιατί η μαμά του κάνει τρύπες για σκουλαρίκια!

    Η ηλικία που ένα κοριτσάκι θα μπορεί να τρυπήσει τα αυτιά του έχει γίνει αρκετές φορές θέμα συζήτησης. Δύο μητέρες ωστόσο έχουν ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών μιας και κοινοποίησαν βίντεο κατά τα οποία κάνουν τρύπες στις κόρες τους. Δες παρακάτω γιατί.

9Kim4KD.jpg

Η Crystal Lynn, 34, από την Φλόριντα, δέχτηκε σκληρή από πολλούς γονείς όταν ανέβασε βίντεο στο οποίο τρυπάει τα αυτιά της κόρης της. Ακόμη μια μητέρα από τη Βρετανία κοινοποίησε ένα αντίστοιχο βίντεο και έγινε και εκείνη στόχος.

Και οι δυο τους μολαταύτα επιχείρησαν να υπερασπιστούν τις ενέργειες τους.

Το βίντεο από τις ΗΠΑ δείχνει την 4ων μηνών κόρη της Crystal να ουρλιάζει τη στιγμή που της τρυπάνε και τα δυο αυτιά. Ακούγεται να φωνάζει για σχεδόν 30 δευτερόλεπτα όμως ύστερα δείχνει να ηρεμεί.

Πάρα πολλοί χαρακτήρισαν “σκληρή” την ενέργεια της μητέρας.

Στο μεταξύ, η Rebekah Musson, από το Hull, δέχτηκε άσχημη κριτική επειδή πήγε την κορούλα της να τρυπήσει τα αυτιά της.

Ένα βίντεο δείχνει το παιδί της να ωδύρεται σε ένα κατάστημα και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που χαρακτηρίζουν το συγκεκριμένο συμβάν ως “παιδική κακοποίηση”, ισχυριζόμενοι πως κανονικά θα έπρεπε να απαγορεύεται από το νόμο.

UjEeJ54.jpg

Οι μητέρες όμως υπερασπίστηκαν τον εαυτό τους αναφέροντας ότι είναι προτιμότερο τα μικρά παιδιά να τρυπάνε τα αυτιά τους σε νεαρή ηλικία. Η μητέρα της Maddison, Rebekah, 23, έγραψε:

“Έκλαψε; Βεβαίως, για ένα δευτερόλεπτο. Το μετάνιωσα; Όχι. Της ταιριάζουν τα σκουλαρίκια και χαίρεται να τα αλλάζει κάθε φορά που αλλάζω και εγώ.”

Η μητέρα της Emily, Crystal,34, δήλωσε ότι η κορούλα της η οποία είναι πιά 5 δεν θυμάται καν το συμβάν. Η μητέρα τριών παιδιών ισχυρίζεται κι αυτή ότι είναι πολύ καλύτερο να τρυπάνε τα κοριτσάκια τα αυτιά τους όταν είναι σε πολύ μικρή ηλικία.

“Ο πόνος ο οποίος θα νιώσουν θα διαρκέσει για 30 δεύτερα και δεν πρόκειται να το θυμάται καν αργότερα.”

Ποια είναι η δική σου άποψη σχετικά με αυτό το θέμα;




Σχόλια Χρηστών

Recommended Comments

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο


×
×
  • Προσθήκη...