Μετάβαση σε περιεχόμενο
Guest
Guest

Παραλίγο τραγωδία με παιδιά σε λούνα-παρκ στα Γιαννιτσά!


    <p><span style="font-family:Verdana;"><span style="color:#333333;">Σκηνές τρόμου έζησαν γονείς και παιδιά σε πανηγύρι των Γιαννιστών!</span></span></p>

Πανικός επικράτησε όταν ένα από τα - απαρχαιωμένα καθώς φαίνεται - παιχνίδια του λούνα παρκ κατέρρευσε και τα δεκάδες παιδάκια που βρίσκονταν πάνω του κι εκείνη την ώρα διασκέδαζαν, σκορπίστηκαν κυριολεκτικά στο έδαφος! Ευτυχώς από το ατύχημα προκλήθηκαν μόνο ελαφροί σωματικοί τραυματισμοί.

Το star.gr μετέδωσε την είδηση:

Αμέσως, κλήθηκαν ασθενοφόρα τα οποία παρέλαβαν όσα παιδάκια είχαν τραυματιστεί και τα μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι μόνο ένα υπέστη κάταγμα στο χέρι και άλλα δυο είχαν υποστεί ελαφρά γδαρσίματα από την πτώση.

Αυτόπτες μάρτυρες τόνιζαν πως τα παιδιά γλίτωσαν κυριολεκτικά από θαύμα. Σύμφωνα μάλιστα με τοπικά blogs, νωρίτερα είχε συμβεί και άλλο περιστατικό στο τρενάκι, το οποίο εκτροχιάστηκε σκορπώντας τον πανικό στους παριστάμενους.

Είναι απίστευτη η εγκληματική ανευθυνότητα που επέδειξαν οι ιδιοκτήτες του συγκεκριμένου λούνα πάρκ. Όμως και η πολιτεία έχει ευθύνη καθώς θα πρέπει κάποτε επιτέλους να ελέγχει πιο σοβαρά όλες αυτές τις υπαίθριες κατασκευές που στήνονται στο πιτς φιτίλι και στις οποίες διασκεδάζουν τα παιδιά μας.




Σχόλια Χρηστών

Recommended Comments

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο


×
×
  • Προσθήκη...