Μετάβαση σε περιεχόμενο
admin
admin

Μεσσηνία και Λακωνία: Θερινά παζάρια από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

    Θερινά bazaar διοργανώνει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και απευθύνει πρόσκληση στους φίλους και όλους όσους το στηρίζουν να τα επισκεφθούν και να στηρίξουν έμπρακτα το δυσχερές έργο του.

Πιο συγκεκριμένα, στη Μεσσηνία και τη Λακωνία «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται: 

22 - 23 Ιουλίου στην κεντρική πλατεία της Πύλου, (ώρες: 5 το απόγευμα έως τις 11 το βράδυ) και της Μονεμβασιάς (ώρες: 6 το απόγευμα έως τα μεσάνυχτα). 

26 - 27 Ιουλίου στην κεντρική πλατεία της Αρεόπολης,  (ώρες 6 το απόγευμα έως τα μεσάνυχτα) 

29 - 30 Ιουλίου στην ακτή της Στούπας, (ώρες: 5 το απόγευμα έως τις 11 το βράδυ).

Ακόμη, όλες οι ηλικίες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν την πλούσια γκάμα των δράσεων του κοινωφελούς Οργανισμού καθώς επίσης και να επιλέξουν από μια αξιόλογη γκάμα θερινών και άλλων ειδών, πάντοτε σε χαμηλές τιμές.

Στα θερινά bazaar μπορεί κάποιος να βρει: πετσέτες θαλάσσης, κουβαδάκια, λογοτυπημένα είδη από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» (μπουκάλια, ποτήρια, κούπες), ενδοϋφασμένες πετσέτες, μπάλες, μπλοκ ζωγραφικής, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, τετράδια, καθώς επίσης και διακοσμητικά και είδη σπιτιού.

Οι ανάγκες των παιδιών δεν κάνουν καλοκαιρινές διακοπές και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» βρίσκεται συμπαραστάτης σε κάθε παιδί, όλη μέρα, σε όλη την ελλάδα, 24/7. 

Κι αν πάλι δεν έχετε τη δυνατότητα να μεταβείτε σε κάποιο από τα θερινά παζάρια, μπορείτε να βρείτε όλα τα θερινά είδη όπως επίσης και τα υπόλοιπα είδη του Οργανισμού επικοινωνώντας στο τηλέφωνο 211 7709980 ή αλλιώς στο 210 7647760.
 




Σχόλια Χρηστών

Recommended Comments

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο


×
×
  • Προσθήκη...