Μετάβαση σε περιεχόμενο
admin
admin

Κύπρος: Χαμός με φωτό που ανέβασε παρούσιαστρια στο FB και στην οποία θήλαζε δημόσια

    Το Facebook απέσυρε φωτό της ηθοποιού και παρουσιάστριας Μέλανης Στέλιου, στην Κύπρο, η οποία την παρουσίαζε να θηλάζει τον πέντε μηνών γιο της, έπειτα από αναφορά χρήστη!

Το Facebook απέσυρε φωτό της ηθοποιού και παρουσιάστριας Μέλανης Στέλιου, στην Κύπρο, η οποία την παρουσίαζε να θηλάζει τον πέντε μηνών γιο της, έπειτα από αναφορά χρήστη. 

Τη φωτό, όπως εξηγεί η εφημερίδα «Πολίτης», ανήρτησε η ηθοποιός τις απογευματινές ώρες της Κυριακής στο Instagram και σε αυτή φαίνεται να θηλάζει το πεντάμηνο μωρό της δημόσια, όμως διακριτικά, στο αεροδρόμιο Λάρνακας. 

Η φωτογραφία έγινε αντικείμενο διαμαρτυριών από γυναίκες και άντρες, που την κατηγόρησαν για προσβολή δημοσίας αιδούς!

Τα αρνητικά μηνύματα την προέτρεπαν να καλύψει το στήθος της, για όσο χρόνο θηλάζει.

Κάποιος από τους επικριτές προχώρησε ακόμη παραπάνω και ανέφερε τη φωτό στο Facebook - όπου ομοίως αναρτήθηκε - με επακόλουθο αυτή να «κατέβει» αυτόματα για σύντομο χρονικό διάστημα από την κοινή θέα, μέχρι εξακριβωθεί τι περιέχει. 

goHW3q3.jpg

Υπενθυμίζεται πως το Facebook έχει ταχθεί υπέρ του θηλασμού και δεν απαγορεύει τις φωτογραφίες μαμάδων οι οποίες θηλάζουν, συνεπώς η φωτογραφία πρόκειται σύντομα να εμφανιστεί ξανά σε όλους τους χρήστες που διαθέτουν πρόσβαση στο προφίλ της κ. Στέλιου. 

aCbmQcg.jpg

Εντούτοις, δεν έλειψαν και εκδηλώσεις συμπαράστασης προς την μητέρα, που ταξίδευε στο εξωτερικό για ένα συνέδριο σχετικά με την παιδική κακοποίηση και είχε μαζί και το μωρό της. 

Ο υπουργός Υγείας της Κύπρου, Γιώργος Παμπορίδης, με ανάρτηση του στο twitter, πήρε θέση υπέρ του δημόσιου θηλασμού. 

«Ντρεπόμαστε για μητέρες οι οποίες θηλάζουν, αντί για την πολιτιστική μας ανυποληψία. Στο ερώτημα Δύση ή Ανατολή πάρα πολλοί σπεύδουν έμπρακτα στο δεύτερο» σημείωσε. 
 




Σχόλια Χρηστών

Recommended Comments

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο


×
×
  • Προσθήκη...