Μετάβαση σε περιεχόμενο
admin
admin

Ελένη Ράντου: Το bullying στην κόρη της και η αλλαγή σχολείου

    Μπορεί το bullying που δέχεται ένα παιδί στο σχολείο να είναι τόσο έντονο που να αναγκάσει τους γονείς του, να το αλλάξουν σχολείο;

Ασφαλώς και μπορεί και η Ελένη Ράντου αποκάλυψε ότι και η δική της κόρη, η Νικολέττα, που έχει αποκτήσει με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, πέρασε τα ίδια, επειδή φορούσε γυαλιά!

«Όλοι τα περνάνε. Η Νικολέτα από πολύ μικρή ηλικία φορούσε γυαλιά. Και ζήσαμε ένα bullying απίστευτο, το οποίο μου έκανε εντύπωση γιατί κι εγώ στην ανάλογη ηλικία φορούσα γυαλιά και νόμιζα ότι τριάντα χρόνια μετά δεν θα υπάρχει αυτός ο φόβος για το διαφορετικό, για ένα παιδί που μπορεί να φοράει γυαλάκια» είπε η ηθοποιός στο Full Life.

Και πώς το διαχειριστήκατε όλο αυτό;

«Ξεκίνησε στον παιδικό σταθμό και αλλάξαμε σχολείο, θύμωσα παρά πολύ γιατί αυτό είναι   ανεξέλεγκτο, προέρχεται από κάποια παιδιά. Και δεν μπορείς να ζητήσεις ευθύνες ούτε από το σχολείο ούτε από τους γονείς. Προφανώς κάποιοι γονείς δεν θα έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά. Γενικά υπάρχει πολύ βία στα σχολεία. Και υπάρχουν και πρωτόγνωρα ένστικτα. Η παιδεία αυτό κάνει προσπαθεί να εξομαλύνει τα πρωτόγνωρά ένστικτα. Αν δεν τα καταφέρεις, έχεις χάσει το στοίχημα».




Σχόλια Χρηστών

Recommended Comments

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο


×
×
  • Προσθήκη...