Μετάβαση σε περιεχόμενο
vicky86
vicky86

Δεκαήμερο Avène 20-30 Απριλίου από το inatural.gr


    <p>Ανακαλύψτε μαζί μας την Avène και μάθετε ποιο είναι το καλύτερα κρυμμένο μυστικό της βιομηχανίας δερμοκαλλυντικών σήμερα.</p>

Η EAU THERMALE Avène είναι μια ιδιαίτερη γαλλική μάρκα που έχει εξειδικευτεί σε όλα τα επίπεδα ευαισθησίας του δέρματος: Από το απλά ευαίσθητο δέρμα μέχρι και τις αλλεργίες, η Avène έχει να επιδείξει εξειδικευμένα προϊόντα, τα οποία έχουν όλα ένα κοινό μυστικό συστατικό.

Ποιο; Το περίφημο ιαματικό νερό από παλαιές βροχοπτώσεις. Σας καλούμε λοιπόν να δώσετε έμφαση σε αυτή τη σειρά εξαιρετικών προϊόντων που δρουν καθαριστικά, απολεπιστικά και ενυδατικά, εξουδετερώνοντας τις ατέλειες του δέρματος.

Από την φροντίδα των διαφορετικών τύπων επιδερμίδας μέχρι την αντιμετώπιση της ακμής, των πρώτων σημαδιών γήρανσης αλλά και την ιδιαίτερη ανδρική επιδερμίδα, τα εξειδικευμένα προϊόντα Avène θα καλύψουν με επιτυχία τις ανάγκες όλης της οικογένειας.

Όλα τα προϊόντα σωστά κατηγοριοποιημένα!

Η Avène διαθέτει ένα μεγάλο αριθμό προϊόντων για κάθε ανάγκη. Για να σας βοηθήσουμε να τα γνωρίσετε, τα συγκεντρώσαμε σε μια σελίδα, σωστά κατηγοριοποιημένα: Επισκεφτείτε το Avène Center, όπου θα βρείτε μόνο για 10 ημέρες όλη τη μάρκα με έκπτωση από 20% έως 40%.

Με Δωρεάν Αποστολή…

…όπου μας πείτε. Σε όλη την Ελλάδα! Αρκεί η παραγγελία σας να ξεπερνάει τα 20€ και να συμπεριλάβετε έστω και ένα προϊόν Avène στις αγορές σας. Μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό AVENE10 πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας και εμείς αφαιρούμε 2€ από την αξία της.

Και Διαγωνισμός!

Μην ξεχάσετε να λάβετε μέρος στο Διαγωνισμό μας. Προτιμήστε τα προϊόντα Avène για τις αγορές σας αυτό το δεκαήμερο και πάρτε αυτόματα μέρος στην κλήρωση για 10 μοναδικά δώρα της σειράς Hydrance Optimale:

• 5 Hydrance Optimale Uv Riche SPF 20 των 40ml για ξηρές επιδερμίδες και

• 5 Hydrance Optimale Uv SPF 20 Legere των 40ml για κανονικές/μικρές επιδερμίδες

Οι νικητές του διαγωνισμού θα ενημερωθούν τηλεφωνικά μετά το πέρας του δεκαήμερου, για να διαλέξουν το προϊόν που ταιριάζει καλύτερα στο δέρμα τους.

Εναλλακτικά, μπορείτε να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό μας στο facebook με ένα comment!

Καλή Επιτυχία σε όλους!




Σχόλια Χρηστών

Recommended Comments

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο


×
×
  • Προσθήκη...