Μετάβαση σε περιεχόμενο
vicky86
vicky86

Δεκαήμερο APIVITA στο inatural.gr!


    <p>Ανακαλύψτε μαζί μας την APIVITA !</p>

Η APIVITA, περισσότερο από 35 χρόνια τώρα, έχει αναπτύξει πάνω από 300 φυσικά, αποτελεσματικά και ολιστικά προϊόντα για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά, ενσωματώνοντας σε αυτά υψηλής βιολογικής αξίας μελισσοκομικά προϊόντα, εκχυλίσματα από ελληνικά βότανα, αγνά αιθέρια έλαια και πολλές πράσινες καινοτομίες και ευρεσιτεχνίες.

Το όνομα APIVITA σημαίνει «η ζωή της μέλισσας» και προέρχεται από τις λατινικές λέξεις Apix (μέλισσα) και Vita (ζωή). Ενώ, το λογότυπο της είναι εμπνευσμένο από τις Μέλισσες των Μαλίων, ένα σπάνιο μινωικό κόσμημα του 18ου-17ου αιώνα π.Χ.

Όλα τα προϊόντα με 25% Έκπτωση

Η APIVITA διαθέτει ένα μεγάλο αριθμό προϊόντων για κάθε ανάγκη. Για να σας βοηθήσουμε να τα γνωρίσετε, τα συγκεντρώσαμε σε μια σελίδα, σωστά κατηγοριοποιημένα: Επισκεφτείτε το Apivita Center στο online φαρμακείο inatural, όπου θα βρείτε μόνο για 10 ημέρες όλη τη μάρκα με έκπτωση 25%.

Με Δωρεάν Έξοδα Αποστολής…

Σε όλη την Ελλάδα! Αρκεί η παραγγελία σας να ξεπερνάει τα 20€ και να συμπεριλάβετε έστω και ένα προϊόν APIVITA στις αγορές σας. Μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό APIVITANOW πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας και εμείς αφαιρούμε 2€ από την αξία της.

Και Διαγωνισμός!

Μην ξεχάσετε να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό του inatural στο facebook με ένα comment! 5 τυχεροί κερδίζουν από 1 αφρό καθαρισμού προσώπου με ελιά και λεβάντα! Πρόκειται για ένα εξαιρετικό προϊόν που απομακρύνει ρύπους και μακιγιάζ από το πρόσωπο και τα μάτια χωρίς να αφυδατώνει την επιδερμίδα.

• Η ελιά ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα, ενώ η λεβάντα καταπραΰνει την επιδερμίδα

• Η πρόπολη προσφέρει ήπια αντισηπτική δράση και αντιοξειδωτική προστασία

• Για όλους τους τύπους επιδερμίδας

Οι νικητές του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στη σελίδα του inatural στο facebook στις 14 Μαΐου.

Καλή Επιτυχία σε όλους!




Σχόλια Χρηστών

Recommended Comments

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο


×
×
  • Προσθήκη...