Μετάβαση σε περιεχόμενο
vicky86
vicky86

Γνωρίστε τον παιδότοπο "Παιχνιδοχώρα"


    <p>Η Παιχνιδοχώρα είναι ένας νέος παιδότοπος στην περιοχή Γουδή, ο οποίος συνδυάζει τη διασκέδαση του παιδιού με την ψυχαγωγία του γονέα.</p>

Η ειδικά διαμορφωμένη παιχνιδοκατασκευή τριών επιπέδων, με πιστοποίηση από τον ΕΒΕΤΑΜ, προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων, οι οποίες παρέχουν πλούσια διασκέδαση στους μικρούς μας φίλους και με απόλυτη ασφάλεια.

X7YxWJd.jpg

Πέρα από το χώρο της παιχνιδοκατασκευής, διατίθεται ειδική ξεχωριστή ενότητα ελεύθερου, δημιουργικού παιχνιδιού, όπου τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να ασχοληθούν με κατασκευές, δραστηριότητες και ζωγραφική, αλλά και να διαβάσουν ένα από τα υπέροχα βιβλία στη γωνιά βιβλιοθήκης. Φυσικά, υπάρχει και ειδικός χώρος για τους πολύ μικρούς μας φίλους (από 8 μηνών) ο οποίος προσφέρει διασκέδαση και ασφάλεια. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αλλά και σε διάφορες εορτές, η Παιχνιδοχώρα διοργανώνει δραστηριότητες και εκδηλώσεις, προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο ποικιλία στη διασκέδαση του παιδιού.

BOu1N1P.jpg

xxPYajZ.jpg

Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού υπάρχει επίβλεψη από έμπειρες παιδαγωγούς, οι οποίες, πέρα από την ασφάλεια που παρέχουν, απασχολούν τα παιδιά με τον πλέον ευχάριστο τρόπο.

Πέρα από τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία των παιδιών, η Παιχνιδοχώρα προσφέρει έναν εξαιρετικά διαμορφωμένο χώρο για τους γονείς, ο οποίος διακρίνεται για την καλαισθησία και την καθαριότητά του. Σε αυτόν, ο γονιός μπορεί να απολαύσει τον καφέ του ή το αγαπημένο του αναψυκτικό ή σνακ, να ακούσει μουσική, να διαβάσει το βιβλίο του, να ξεφυλλίσει περιοδικά ή και να σερφάρει στο Internet μέσω της δωρεάν σύνδεσης Wi-Fi.

yBvZW1v.jpg

Τέλος, στο κομμάτι των παιδικών πάρτι δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση. Υπάρχει ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα που στολίζεται ανάλογα με το θεματικό της επιλογής του παιδιού. Σε αυτά περιλαμβάνονται ενδεικτικά θεματικά με πριγκίπισσες, νεράιδες, ιππότες, πειρατές κ.ά. Κατά τη διάρκεια του πάρτι τα παιδιά παίζουν με τις παιδαγωγούς διάφορα παιχνίδια, τα οποία προσαρμόζονται με βάση την ηλικία τους. Στη συνέχεια, γίνονται διάφορα happenings για την κοπή της τούρτας και μετά το φαγητό, αρχίζει ο χορός.

Θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε και από κοντά. Σας περιμένουμε για ατελείωτο παιχνίδι!

Διεύθυνση: Γ. Παπανδρέου 108 & Καλαβρύτων – Γουδή 157 73

Τηλέφωνο: 211-012.10.15

Email: play@paixnidoxora.gr

Official site: www.paixnidoxora.gr

Social Media

Facebook: www.facebook.com/Paixnidoxora

Google+: https://plus.google.com/105365749311786131509/about

jnW2SlH.jpg

ekU7xAa.jpg

dhk3UKM.jpg

hkqOu6v.jpg

vaCCjE5.jpg




Σχόλια Χρηστών

Recommended Comments

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο


×
×
  • Προσθήκη...