Μετάβαση σε περιεχόμενο
admin
admin

Γιατί οι φωτογραφίες με αυτό το ζευγάρι έχουν γίνει viral συγκεντρώνοντας χιλιάδες like

    Τον λένε Pete Duffield και εκείνη Kellie Gage. Eκείνος είναι σκιτσογράφος, εκείνη του δίνει έμπνευση.

Εχουν μια κόρη, την Poppy. Η συμβίωση ενός νέου ζευγαριού με παιδί μπορεί να μην είναι τόσο εύκολη υπόθεση ωστόσο τα πράγματα απλοποιούνται όταν υπάρχει χιούμορ. Ο Pete το διαθέτει σε μεγάλες δόσεις και το αποτυπώνει με τα σκίτσα του που έχουν γίνει viral στο διαδίκτυο.

Σε μια εποχή όπου οι σχέσεις δοκιμάζονται περισσότερο από ποτέ οι δυο τους φαίνεται ότι έχουν βρει ισορροπία. Mέσω σκίτσων που εκείνος σχεδίασε αφιερωμένα στη συμβίωση με τη σύντροφό του, έχει καταφέρει να αποτυπώσει το πώς ένας άνδρας και μια γυναίκα μπορούν να συνυπάρχουν στο ίδιο σπίτι, να μοιράζονται τα προβλήματα που θα προκύψουν, να μεγαλώνουν το παιδί τους, να είναι σύζυγοι και εραστές.

Οι κοινές τους δραστηριότητες, τα παράπονα που έχει ο ένας από τον άλλον, οι στιγμές τρυφερότητας, όλα έγιναν σκίτσα.

Ο Pete από την πρώτη ημέρα της σχέσης του με την Kellie και κάθε μέρα εδώ και 5 χρόνια σκιτσάρει τις στιγμές της κοινής τους ζωής. Ο ίδιος δηλώνει στο HuffPost: «Ξεκίνησα να κρατώ μια λίστα με ιδέες στο κινητό μου όποτε συνέβαινε κάτι αστείο, η συλλογή των σκίτσων άρχισε να μεγαλώνει και ήταν αστείο που μπορούσα να αποτυπώσω χαζά πράγματα που κάναμε ή λέγαμε».

Ο αριθμός των ακολούθων του σκιτσογράφου στο Instagram ολοένα μεγαλώνει και έχει ξεπεράσει τις 65.000 !!

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Επεξεργάστηκε από admin




Σχόλια Χρηστών

Recommended Comments

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο


×
×
  • Προσθήκη...