Μετάβαση σε περιεχόμενο
vicky86
vicky86

Γιατί να επιλέξω ringsling ή mei tai αντί για έναν κλασσικό μάρσιπο που κυκλοφορεί στο εμπόριο;


    <p>Οι μάρσιποι ringsling και mei tai φτιάχνονται από βαμβακερά και φιλικά προς το παιδί υφάσματα, πράγμα που τους καθιστά «μαλακούς» και όχι «σκληρούς» οπότε να το «καθηλώνουν».</p>

Το παιδί δεν «κρέμεται» από το καβάλο οπότε δεν κουράζεται. Σε ένα ringsling μπορεί να είναι ακόμα και ξαπλωμένο και σε ένα mei tai τα πόδια του παιδιού «αγκαλιάζουν» το άτομο που το «φοράει» χωρίς να πέφτει το βάρος στο καβάλο του.

Στους μάρσιπους ringsling και mei tai το παιδί μπορεί να τοποθετηθεί σε περισσότερες από 1 στάση, αντίθετα με τον κλασσικό μάρσιπο.

Ο κλασσικός μάρσιπος περιορίζει την χρήση του στα 9 kg ενώ τα ringslings και τα mei tai, μπορούν να χρησιμοποιηθούν μέχρι και σχεδόν τα διπλάσια κιλά, που συνήθως τα παιδιά «πιάνουν» περίπου στα 3 έτη.

Με ένα ringsling σου παρέχεται η δυνατότητα να θηλάζεις το παιδί σου, πολύ άνετα και παντού αφού κανείς δεν μπορεί να το αντιληφθεί.

Επιπλέον είναι οικονομικότεροι και μπορούν να χωρέσουν στην τσάντα του μωρού ή της μαμάς για παν ενδεχόμενο!

Διάβασε περισσότερα για το babywearing στο www.MyRockinBaby.gr ή επισκέψου το μοναδικό κατάστημα στην Ελλάδα για με μάρσιπους αγκαλιάς, στην οδό Κολοκοτρώνη 42, Νέα Ιωνία/Αθήνα. Εδώ θα μάθεις τα πάντα για τους μάρσιπους αγκαλιάς, μπορείς να δοκιμάσεις και φυσικά θα επιλέξεις ανάμεσα σε πάρα πολλά χρώματα και σχέδια.

Σου παρέχουμε πλήρη υποστήριξη οδηγιών, με φυλλάδια οδηγιών, βίντεο οδηγιών, τηλεφωνική υποστήριξη ανά πάσα στιγμή, με προσωπικό ραντεβού και αν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα μέσω skype, ώστε να μάθεις τα πάντα για τον σωστό τρόπο χρήσης και να επωφεληθείς από τα άπειρα προνόμια που σου προσφέρει το babywearing!




Σχόλια Χρηστών

Recommended Comments

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο


×
×
  • Προσθήκη...