Μετάβαση σε περιεχόμενο
Guest
Guest

Αιγιάλεια: Το "Χαμόγελο του Παιδιού" ψάχνει προσωπικό για το σπίτι της Τέμενης


    <p>Τρεις προσλήψεις θα κάνει προσεχώς το "Χαμόγελο του Παιδιού" για το νέο σπίτι του οργανισμού στην Τέμενη.</p>

Τα βιογραφικά θα πρέπει να αποσταλούν μέχρι τις 20 Μαΐου σε συγκεκριμένο fax ή e-mail που αναγράφεται στις αγγελίες και πάντα με την αναγραφή του κωδικού ανά επάγγελμα.

Συγκεκριμένα, οι αγγελίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα από το "Χαμόγελο του Παιδιού" αναγράφουν τα εξής:

-Ζητείται μαγείρισσα, σοβαρή, εχέμυθη και ευγενική, με εμπειρία σε χώρους με παιδιά (παιδικούς σταθμούς κλπ.), με υπευθυνότητα και αγάπη για τα παιδιά. Αποστείλατε βιογραφικό στο fax 210-3843038 ή με e-mail στο ergasia.smile@yahoo.gr, αναγράφοντας τον κωδικό 85. Περιοχή Αίγιο. Αποστολή βιογραφικών μέχρι Δευτέρα 20-5-2013.

-Ζητείται νοσηλευτής-νοσηλεύτρια με πτυχίο νοσηλευτικής, άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, με υπευθυνότητα και αγάπη για τα παιδιά. Επιθυμητή προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση και συστατικές επιστολές. Αποστείλατε βιογραφικό στο fax 210-3843038 ή με e-mail στο ergasia.smile@yahoo.gr, αναγράφοντας τον κωδικό 86. Περιοχή Αίγιο. Αποστολή βιογραφικών μέχρι Δευτέρα 20-5-2013.

-Ζητείται καθαρίστρια για εργασία, με αγάπη και φροντίδα για τα παιδιά. Ευγενική και εχέμυθη. Απαραίτητη προϋπηρεσία σε χώρους με παιδιά και απολυτήριο Λυκείου. Αποστείλατε βιογραφικό στο fax 210-3843038 ή με e-mail στο ergasia.smile@yahoo.gr, αναγράφοντας τον κωδικό 87. Περιοχή Αίγιο. Αποστολή βιογραφικών μέχρι Δευτέρα 20-5-2013.




Σχόλια Χρηστών

Recommended Comments

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο


×
×
  • Προσθήκη...