Μετάβαση σε περιεχόμενο
admin
admin

Θετικά και αρνητικά Τεστ Ωορρηξίας HomeTest

    Θετικά και αρνητικά Τεστ Ωορρηξίας HomeTest

Τι σημαίνει θετικό Τεστ Ωορρηξίας HomeTest; Πότε το τεστ ωορρηξίας είναι θετικό; Πότε να ξεκινήσω τις επαφές;

Ας δούμε τα πράγματα αναλυτικά και με τη βοήθεια εικόνων.

grafima_.jpg

Τι σημαίνει η αύξηση της LH για την επίτευξη της εγκυμοσύνης;

Όταν αυξάνονται τα επίπεδα της LH, ενεργοποιείται η διαδικασία της ωορρηξίας. Μετά από 24-48 ώρες ξεκινάει το παράθυρο γονιμότητας μέσα στον εμμηνορροϊκό κύκλο.

Η παρακολούθηση της αύξησης των επιπέδων της LH με τα Τεστ Ωορρηξίας HomeTest, βοηθά τα ζευγάρια να προγραμματίσουν τις επαφές τους κι έτσι να αυξήσουν τις πιθανότητες για εγκυμοσύνη.

Πότε ξεκινάει η αύξηση της LH;

Η αύξηση της LH αρχίζει περίπου 24-48 ώρες πριν από την ωορρηξία. Αφού απελευθερωθεί το ωάριο, το παράθυρο γονιμότητας υφίσταται για περίπου 12 ώρες.

Έπειτα, το γόνιμο παράθυρο “κλείνει”.

Μετά τη ρήξη του ωοθυλακίου, η LH πέφτει πάλι σε χαμηλά επίπεδα. Δηλαδή τη γόνιμη μέρα, την ημέρα που στην ουσία το ωάριο περιμένει να γονιμοποιηθεί, η LH έχει κάνει τη δουλειά της, έχει προκαλέσει τη ρήξη του ωοθυλακίου και επομένως δεν υπάρχει άλλο η ανάγκη να βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα.

Δείτε παρακάτω μια σειρά Τεστ Ωορρηξίας HomeTest, που ξεκινούν με φυσιολογικά χαμηλά επίπεδα της LH, η οποία κορυφώνεται και πέφτει αμέσως μετά:

83-01.jpg

 83-02.jpg

Στο θετικό τεστ έχετε πάντα 2 ίδιες γραμμές.

Η Γραμμή Αποτελέσματος δηλαδή, πρέπει να είναι ίδια ή και ακόμη πιο σκούρα από τη Γραμμή Ελέγχου.

83-03.jpg

Στην παρακάτω εικόνα, το Τεστ Ωορρηξίας HomeTest δεν είναι θετικό. Η ορμόνη LH είναι μεν σε υψηλά επίπεδα, όχι όμως στην κορύφωσή της. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα πρέπει να κάνετε και δεύτερο τεστ μέσα στην ίδια μέρα (με 6 ώρες απόσταση τουλάχιστον) για να βρείτε το θετικό σας:

83-05.jpg

Βρήκα το θετικό Τεστ Ωορρηξίας HomeTest. Πότε να ξεκινήσω τις επαφές;

Όπως θα δείτε στις πολύ αναλυτικές οδηγίες χρήσης μας, για να αυξήσετε τις πιθανότητες επιτυχούς σύλληψης, θα πρέπει να ξεκινήσετε επαφές την ημέρα του θετικού Τεστ Ωορρηξίας HomeTest και τις δύο επόμενες. Τρεις μέρες στη σειρά δηλαδή. Αν μία μέρα από αυτές δεν πρέπει να χαθεί, αυτή είναι η επόμενη του πρώτου θετικού Τεστ Ωορρηξίας HomeTest.

Καλή επιτυχία!

www.hometest.gr
Σχόλια Χρηστών

Recommended Comments

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο


×
×
  • Προσθήκη...