Μετάβαση σε περιεχόμενο

Για τα παιδια που χαθηκαν..


apis

Recommended Posts

Wendy ανοιγω το θεμα που προτινες

Εδω μπορουμε να μοιραζομαστε σκεψεις και συναισθηματα για τα παιδακια βρεφη εμβρυα που δεν εμειναν στη γη..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ APIS ΚΑΙΡΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΓΚΗ...ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ POST,ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΥ ,ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΗΝΑ ΕΧΑΣΑ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ 12 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΛΟΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ..ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ...

Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΑΥΤΗ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ,ΜΕ ΠΝΙΓΕΙ ..ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΕΙ ΠΙΣΩ ..ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΖΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ?

ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΚΡΑΥΓΗ..ΚΙ ΑΥΤΗ Η ΚΡΑΥΓΗ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΠΝΙΓΕΙ...ΜΕ ΑΚΟΥΤΕ?? ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ ?????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΩΡΟΥΔΕΛΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΑ ΔΙΑΛΕΞΕ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ.ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΕΛΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΤΟ ΠΟΝΟ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΜΑΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΗΣ-ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ.ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ.........................ΣΥΓΝΩΜΗ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

wendy θυμαμαι την ιστορια σου..πώς να μην πνιγεσαι ..με ολα αυτα;; πως να μη σε τρελλαινει το"γιατι"

Μου εγραψε κατι η φιλη μας η Theodosiadou.. οτι ο χρονος δε θα μας βοηθησει ν αλλαξουμε σελιδα ..απλα να συνεχισουμε να γραφουμε απο κατω..

Στη δικη μου περιπτωση πανε 2 χρονια και κατι που το Μελινακι μας εφυγε ..Βλεπω τις φωτο της και αναρωτιεμαι πως θα ηταν σημερα..ωρες ωρες με πνιγει κι εμενα το γιατι..αλλα παντα εχω στο νου μου τα χειροτερα..σκεφτομαι οτι λυτρωθηκε απο τον πονο και αυτο με γαληνευει πλεον.. Τωρα προσπαθω να μεινω εγκυος..τρεμω στην ιδεα οτι θα συμβει κατι κακο..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΩΧ apis ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ.ΓΙΑ ΤΗΝ WENDY KAI THEODOSIADOY ΤΟ ΗΞΕΡΑ-ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ.ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΕΣ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΤΑΜΟΙΨΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

APIS ΜΟΥ,ΚΙ ΕΓΩ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ..ΚΑΤΑ ΕΝΑΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΛΟΓΟ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΧΑΣΑΝΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ..ΘΥΜΑΜΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ..ΠΑΙΡΝΩ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΤΙ..ΚΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΣΟ ΚΟΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ..ΞΕΡΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΨΥΧΟΠΛΑΚΩΤΙΚΟ..Η ΖΩΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΡΟΖ..ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΚΡΙ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ...ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ( ΣΥΧΝΑ ΟΜΟΛΟΓΩ)ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΗΓΟΡΟ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ...ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ APIS ...OYTE ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ...ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΟΣΕΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ...ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ..ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...

ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΡΕΜΩ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΜΗΠΩΣ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΤΡΕΜΩ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ( ΕΧΩ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ 25% ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΕΙΧΕ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΙΜΙΑ) ...ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΞΕΝΙΑΣΤΗ 9 ΜΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ...ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΘΑ ΦΟΒΑΜΑΙ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

θέλω να γράψω και εγώ σε αυτή την στήλη για το αγγελάκι μου που έχασα το προηγούμενο καλοκαίρι. παρόλο που μου έστειλε την αδερφούλα του να μας προσέχει δεν πρόκειται να φύγει ποτέ από το μυαλό μου και δεν θα το ξεχάσω ποτέ. πάντα θα το αγαπώ και θα το σκέφτομαι. όσες κοπέλες χάσατε παιδάκια μην απελπίζεστε. είμαι σίγουρη ότι τα αγγελάκια σας σας κοιτούν από ψηλά και θα σας στείλουν μαζί με το Θεούλη κάποια τα αδερφάκια τους όπως έκανε και σε μένα και έχω μια κουκλίτσα 1ος μηνών σήμερα στην αγκαλίτσα μου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑ'ΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ.ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΞΑΝΕΙ Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΝΕΙΣ ΠΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙΣ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ.

APIS ΚΙ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΩΡΑ.ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ 4 ΜΗΝΩΝ.ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ.

ΚΙ ΟΜΩΣ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΣΤΗΝ 22Η ΜΕΡΑ.ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ.

ΠΑΙΖΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΜΑΣ Ή ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΘΕΑΜΑ ΘΑ ΗΤΑΝ,ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΤΡΑΧΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

"ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΑΔΕΙΑΝΑ,ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ.

ΑΔΕΙΑ ΜΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑ..."

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΣΟΥ...?????????????????????????

ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΙΚΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ?????????

ΚΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σε κάποια γιατί δεν υπάρχει απάντηση που να γνωρίζουμε...

Δε μπορώ να γράψω πολλά...μ'εχουν πάρει τα δάκρυα... :(

Μόνο αυτό: δύναμη, πείσμα και πίστη... μέχρι κάποια μέρα να γεμίσει η αγκαλιά μας...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια δυστυχως και εγω συμπεριλαμβανομαι σ'αυτον τον θλιβερο καταλογο, για το κοριτσακι που εχασα τον νοεμβρη. ομως οσο μαυρα και αν φαινονται τα πραγματα και καποιες μερες μπορει να μας φαινονται πιο δυσβασταχτες υπαρχει ελπιδα! κοριτσια ευχομαι με ολη μου την ψυχη ο θεος να σας φερει τον πολυποθητο θησαυρο.να αγγαλιασετε τα μωρακια σας. εμενα μου ετοιμαζει να μου στειλει την αδελφουλα της, σημερα εμαθα οτι περιμενω κοριτσακι.

ευχομαι να βγειτε νικητριες σ'αυτον τον αγωνα.:) η παναγια να σας φυλαει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:(:(:(:(:(

ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ..

ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ..

ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ Α Δ Ι Κ Ο ! !

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΟΙ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΖΩΗΡΑ ΣΠΟΡΑΚΙΑ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ....ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑ ΜΩΡΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΥΧΟΥΛΕΣ ΣΑΣ...ΑΠΛΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΦΕΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ Η ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ..ΑΝ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΑΛΛΙΩΣ..ΘΑ ΕΜΕΝΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΠΙΚΡΙΑ...ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ...ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΑΔΕΙΑ ..ΠΟΥ Η ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Wendy μου.. ..καταλαβαινω οτι αυτο το κενο που νιωθεις σαρρωνει τα παντα μεσα σου..Καποια στιγμη οταν θα εισαι λιγο καλυτερα θα πρεπει να κοιταξεις καταματα τη μερα ..η θεωρια μου ειναι οτι οταν στρεφεις τον πονο σου προς τα εξω απλωνεται στο συμπαν και σπαει σε μικροτερα κομματια..το θεμα ειναι βεβαια οτι αυτο τον πονο κατα βαθος τον θελουμε μεσα μας και καταδικο μας..ειναι το μονο που μας ενωνει με τις ψυχες που εφυγαν και δεν θελουμε να τον αποχωριστουμε ..αυτος ο φαυλος κυκλος ειναι συναισθηματικη βομβα..σε μενα πριν απο καιρο εγινε μια μεγαλη εκρηξη και απο τοτε το παλευω καλυτερα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΟΙ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ.ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ ΝΑ ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ?ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ.ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΙ?ΤΟ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΖΩΗ ΑΠΟ ΣΕΝΑ?ΤΟ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΣΑΣΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΩΜΑ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ βρε κοριτσακια ποσο λυπαμαι που σας συμβαινουν ολα αυτα...:(

Ο Θεος,λεει,διαλεγει τους πιο δυνατους να στελνει τα δεινα..Εγω λεω οτι ΔΕ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ!!!!!:(

Εσεις ομως ξερετε τι πρεπει να κανετε!ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΤΩ!!!!

Σας γλυκοφιλω!:kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

άπλα δεν έχω λόγια ....

μόνο σκέψεις ... τις οποίες δεν μπορώ να αποδώσω στο μήνυμα όσο και να προσπαθώ...

απλά παρακαλάω τον Θεούλη και την Παναγίτσα που είναι και εκείνη μανούλα να σας δώσει δύναμη να προχωρήσετε ... όχι να ξεχάσετε ... απλά να καταφέρετε να προχωρήσετε

η σκέψη μου μαζί σας

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Έχασα και εγώ πριν χρόνια δυο μωράκια.Πονάω ακόμα και αναρωτιέμαι <<γιατι;>>.Τι ζηλεύει ο Θεός απο αυτά τα μικρά πλασματάκια και τα παίρνει κοντά του;Οι μανούλες αξίζουν τόση πίκρα και τόσο πόνο;Και πού θα βρουν την δύναμη να συνεχίσουν;Και όμως κορίτσια,την βρίσκουμε την δύναμη μέσα μας.Στην οικογένεια και τον σύζυγο μας,στην χαρά για ζωή και στην επιθυμία της μητρότητας.Είναι δύσκολο,δεν αντιλέγω.Εγώ ένιωθα άδεια την αγκαλιά μου μέχρι πρόσφατα.Τώρα είμαι έγκυος σε δίδυμα και σίγουρα δεν είναι τυχαίο.Αυτά τα δυο παιδάκια με βλέπουν απο εκεί ψηλά και μου στέλνουν τα χαμόγελα,τις αγκαλιές και τις όμορφες στιγμές που δεν πρόλαβαν να μου χαρίσουν.

Μην σταματήσετε να ελπίζετε ποτέ και θα τα καταφέρετε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Geia sas koritsia,

Sorry gia tous latinikous xaraktires alla menw stin agglia kai to pc mou den exei ellinikous.

Simera eida to forum tuxaia kai graftika. Exw xasei ki egw duo aggeloudia. To ena ton Iouni tou 2008 stis 11 ebdomades egkumosunis kai tin Lydia moy stis 21 ebdomades ton Flebari tou 2009. Twra eimai pali egkuos alla fusika o ponos einai o idios kai epipleon exw ton fobo gia to mwro pou koubalaw. Eimai twra 16 ebdomadwn kai thn alli bdomada tha paw gia uperixo gia na elenxoun ta nefra tou mwrou (ekei eixe to problima to koritsaki mou).

Mporw na katalabw ton pono sas, kamia mana den prepei na pernaei auton ton pono.

Me agapi

Tania

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Euxaristw Sofia mou, elpizw na pane ola kala. Den kserw akoma an einai mpempis h mpempa tha doume tin Tetarti.

Nomizw oti tha einai agori auti ti fora giati exw diaforetika sumptomata apo otan eimoun egkuos me to aggeloudi mou tin Lydia mou

filia

Tania

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...