Μετάβαση σε περιεχόμενο

χασιακος γυναικολογος.....


asterias

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια...θα ηθελα να ρωτησω αν καποια απο εσας γνωριζει κατι για τον χασιακο...σκεφτομαι να τηλ αυριο για ραντεβου κ δεν εχω ιδεα τι θα συναντησω..οσες δεν γνωριζεται το ιστορικο μου εχω κανει 2 παλλινδρομες λογω διδελφης μητρας κ μετα απο καποια γεγονοτα ειμαι χωρις γυναικολογο..σε αυτον τον κυκλο μου αρχισα παλι τις προσπαθειες...σας ευχαριστω..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν έχω ιδέα, αλλά υπήρξε και παλιότερο post με θέμα τον συγκεκριμένο. Εσύ το είχες αναρτήσει; Αν όχι, ψάξε λίγο στα παλιότερα, και ίσως μάθεις κάποιες πληροφορίες. Αλλιώς, ελπίζω να ξέρουν κάποια κορίτσια και να σε διαφωτίσουν περισσότερο από εμένα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

asteria έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τον εν λόγω κύριο.Δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλά ήταν γυναικολόγος της κολλητής μου και είχαν άψογη συνεργασία..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ελα κοριτσακι μου...

μην το σκεφτεσαι καθολου παρε και κλεισε...

ειναι απιστευτος γιατρος

φοβερος επιστημονας δεν ειναι φιλοχρηματος κατι πολυ σημαντικο γιατι ξερεις οτι κανει το κανει γιατι πρεπει και οχι για να κονομισει...

δινει εξετασεις και φαρμακα μονο αν πρεπει...

τι να σου πω δεν υπαρχουν λογια ειναι πολυ καλος γιατρος εγω τον εχω μεσα στην καρδια μου..

δουλευω στον χωρο και εχω συναντησει πολλους γιατρους πολλων "ειδων"δεν

υπαρχει αλλος σαν και αυτον..

μονο να ξερεις ειναι αρκετα κουρασμενος τις περισσοτερες φορες καιμπορει να μην ειναι ομιλητικος..

αλλα οτι χρειαζεται να σου πει θα στο πει..

και το αλλο κακο ειναι οτι εχει πολυ μεγαλη αναμονη ειναι λιγο δυσκολο να κλεισεις νωρις ραντεβου..

οταν θα παρεις τηλ.να επιμενεις αν δεν μπορεις να πιασεις γραμμη..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Έχουν ακουστει τα καλυτερα..

μια φιλη μου που γεννησε σ' αυτον και τα δυο της αγορακια εμεινε κατευχαριστημενη..

βεβαια εχει παρα πολλή δουλεια και δεν ξερω αν αυτο βοηθαει..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αsterias, καλημέρα!

Μέσα στην ατυχία μου (είχα και εγω 2 παλίνδρομες) είμαι τυχερή που γνώρισα τον κ. Χασιάκο. Το Σάββατο πήγα για απόξεση, ο άνθρωπος, δεν μου έκανε, θεώρησε καλύτερο να μου δώσει χάπια και έτσι ο οργανισμός μου να αποβάλει το κύημα. 9 η ώρα το βράδι του Σαββάτου, αφού είχα τόσο φοβηθεί απο το αίμα που έβλεπα όλη μέρα, με διαβεβαίωσε οτι είμαι μια χαρά, οτι θα κάνω παιδάκια και μου χαίδευε τα μαλλιά! Περιτό να σου πώ οτι είχαν έρθει πάνω απο 30 γυναίκες μέσα σε αυτές τις 7 ώρες που ήμουν ξάπλα και περίμενα. Μου έδωσε δωμάτιο, ενώ ήξερε οτι δεν διατρέχω κανέναν κίνδυνο, απλά και μόνο για να μη φοβάμαι εγω! Έχω ιδιωτική ασφαλεια και θα μπορούσα να πάω σε οποιοδήποτε ιδιωτικό νοσοκομείο χωρίς να πληρώσω τίποτα, αλλά πήγα εκεί γιατί απλά ήταν ο κ. Χασιακος!

Εχω πάει 4 φορές και δεν έχει πάρει χρήματα καμία. Πραγματικά σου τον συνηστώ ανεπιφυλακτα! Η αλήθεια είναι οτι ο άνθρωπος απο τη δουλειά δεν προλαβαίνει να φάει, φαίνεται πολύ κουρασμένος. Πραγματικά εύχομαι να τον έχει ο θεός καλά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

το αρεταιειο ειναι στην αθηνα σωστα???

ετσι να λεμε οοολες τις πληροφοριες! αφου ειναι καλος ο ανθρωπος να του κανουμε φαν κλαμπ!!! μακαρι να μου το ειχατε πει νωριτερα...δε πειραζει ομως τωρα θα τον εχω υποψη μου!!!

γενικως ειναι καλο το νοσοκομειο αυτο???

βασικα υπαρχει καποιο δημοσιο καλο νοσοκομειο ή προτινετε μονο τα ιδιωτικα???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ναι ειναι στην αθηνα απεναντι απο το μεγαρο..

πολυ καλο νοσοκομειο καθαρο με πολυ καλο προσωπικο..

πολυ καλυτερο απο το λητω απλα ειναι παλιο το κτιριο

τζαμπα λευτα το λητω μονο ωραιο φαγητο και ωραιο δωματιο τιποτα αλλο..

πλακα πλακα mama_xina και ομως εχει fun club:)

σε αλλο site!;)

εχει τοσο πολυ κοσμο και το μεγαλυτερο ποσοστο μονο καλα λογια εχει να πει που μια κοπελα εκανε fun club και απο κει και περα μαζευτηκαμε πολλες!!:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ακουμε τοσα πολλα για γιατρους που πραγματικα αν εστω και ενας καλος βρεθει πρεπει να το μαθουν οοοοολοι!

λοιπον ευχαριστω για την χρησιμη πληροφορια...θα τον εχω στα best of χιχι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

asterias mou ki ego sto xasiako gennisa kai opos sou eipane ta koritsia o antropos einai super apisteutos.. ego ton sinisto anepifilakta... mono opos eipe kai i mitsi exei polu anamoni alla aksizei ton kopo. filia..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 6 months later...

λινα μου ακομα στο σπιτι σου εισαι;;;;να πας με τα χιλια..τελειος γιατρος...

το μονο αρνητικο ειναι οτι για να κλεισεις ραντεβου πρεπει να εχεις μπαρμπα στη κορονη και οι γραμματεες που εχει που ειναι λιγο καπως...

κατα αλλα και φυσικα τα πιο σημαντικα ειναι αψογος...

μην το σκεφτεσαι καθολου...να πας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ντιανα μου τωρα ποια εχουμε τον ιδιο γιατρο.. απο τον σεπτεμβριο ο οποιος κ με χειρουργησε σε διαφραγμα στην μητρα... γιωταααα εχεις χασει επεισοδιαααααα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ρουλιτσα μου...στο general δουλευω...

δεν τον ξερω καθολου....αυτον εχεις;;;παρεπιπτοντως γιατι δεν πας και εσυ στον χασιακο;;;;ειναι πολυ καλος γιατρος...τον εχει μια φιλη μου μαια που μενει απεναντι μας...και μου εχει πει τα καλυτερα..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ναι οντως ειναι απιστευτος ανθρωπος..πολυ καλος κ καθολου φιλοχρηματος...μεχρι στιγμης για τα ραντεβου δεν εχω προβλημα οσο για τις κοπελες ορισμενες ειναι καπως αλλα οκ εμενα ο γιατρος με νοιαζει...γιωτακι λογικα εσυ καπου κοντα στο σπιτι μου πρεπει να δουλευεις...κ αν δεν στο εχω πει εχεις ομορφυνει επικυνδιναααα....φιλιαααααααααα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Είναι μεγάλος σε ηλικία;; Τι εννοείτε δεν είναι ομιλητικός;; Δεν είναι και καλό να σου λέει 2 λόγια μόνο ο γιατρός. Ειδικά στη διάρκεια της εγκυμοσύνης που θες να τα ξέρεις όλα με κάθε λεπτομέρεια..Επίσης, σηκώνει το κινητό του όταν τον παίρνουν;; Αν ναι, μιλάει με ευγένεια ή κοφτα και απότομα;; Στη διάρκεια του τοκετού είναι κοντά στην έγκυο ή έρχεται μόνο όταν είναι να βγει το μωρό;; Προτιμά τους φυσιολογικούς τοκετούς ή τη δουλεύει την καισαρική πολύ;;Το ρωτώ γιατί όταν 1 γιατρός έχει πολλή πελατεία δεν έχει χρόνο για χάσιμο (πχ πολύωρους τοκετούς). Για το ότι είναι καλός επιστήμονας με πείσατε κορίτσια. Το υπόλοιπο πακέτο το έχει;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΑΠΟ ΤΙ ΨΑΧΝΕΙ Η ΚΑΘΕ ΚΟΠΕΛΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ..Ο ΧΑΣΙΑΚΟΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ Κ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΤΟ ΠΕΙ ΘΑ ΣΤΟ ΠΕΙ Κ ΘΑ ΣΕ ΚΡΑΤΗΣΕΙ Κ ΟΣΗ ΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ...ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΛΛΕΣ 20 ΑΠΟ ΕΞΩ..ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΜΙΑ 60ΑΡΙΑ..ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ Κ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΧΑΔΑΚΙΑ ΦΙΛΑΚΙΑ Κ ΑΓΑΠΟΥΛΕΣ..ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ Κ ΣΟΥ ΕΜΠΝΕΕΙ ΕΝΑΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ.Κ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΙΛΟΧΡΗΜΑΤΟΣ..ΟΣΩΝ ΑΦΟΡΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΕ ΤΟΚΕΤΟ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΩ ΑΥΤΟ Κ ΝΑ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ Κ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΕΤΑ ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΤΑΚΕΣ..ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ 3 ΓΙΑΤΡΟΥΣ Κ ΠΙΣΤΕΨΕΜΕ ΑΞΙΖΕΙ..ΕΙΧΑ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΟ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ,ΦΙΛΑΚΙΑ ,ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ Κ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ 70 ΕΥΡΩ Κ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ Κ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ,ΜΕΝΩ ΠΑΛΙ Κ ΤΟ ΞΑΝΑΧΑΝΩ Κ ΜΟΥ ΠΗΡΕ 1000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΠΟΞΕΣΗ.ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ Κ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ...ΦΙΛΑΚΙΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 1 month later...

foveros epistimonas kai anthropos pano apo ola, ton exo 15 xronia giatro tora eimai ston 3o mina egkymosunis toy exo tifli empistosini de se vazei sti diadikasia peritton exetaseon opos mathaino gia allous eidika mesa sto ''iaso'' de se koitaei stin tsepi kai vevaia apo polles synexos akouo ta kalytera.TPT den einai tyxaio. ton systino anepifilakta.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

θα πω το παρακατω .Εχω μια φιλη η οποια ειναι αναισθησιολογος οικοομικο προβλημα δνε ειχε και θα μπορουσε να απαει σε οποιοδηποτε γυναικολογο καιμαλιστα λογω ειδικοτητας εχει και τις καταληες γνωριμιες και ομως επελεξε τον χασιακο εχει γεννησει και τα 2 παιδακια της στο Αρεταιειο ειχε παρει καιμονοκλινο και ητν τελεια δεν της ζητησε χρηματα εκεινη του εδωσε καιμετα πηγε κι άλλη μια φιλη και αυτη εχει κανει τα υο παιδια της εκει .Εχει πολυ πελατεια και ειναι ο πρωτος σε πανεπιστιμιακο νοσοκομειο αυτο τα λεει ολα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...