Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΗΣΗ


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΚΑΝΑ ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ. ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΣΤΙΣ 7,30 π.μ. ΜΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΟΓΡΑΦΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ. ΜΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΕΙΧΑ ΛΙΓΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΑ ΥΠΟΘΕΤΟ VOLTAREN ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑ DVD ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ. ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΗΤΑΝ 803,30€(ΑΟΥΤΣ) ΚΑΙ 400€ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ. ΒΓΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 1 ΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΝΑΓΑ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΓΙΑ 4 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΦΥΛΑΓΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ (ΒΑΡΗ ΚΛΠ)ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΤΜΕ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΓΙΑ 10 ΗΜΕΡΕΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

2002 πολυ ωραια τα νεα σου

Εγω θα μπω Πεμπτη ή Παρασκευη στο Αρεταιειο ομως...

Θα γλιτωσω το οικονομικο "αουτσ" αλλα η αληθεια ειναι οτι φοβαμαι λιγακι:blush:

Εσυ εκανες παρεμβατικη ή διαγνωστικη;;

Απο την ωρα που ξυπνησες ποση ωρα σου πηρε να φυγεις απο το νοσοκομειο;;

Ηταν καποιος μαζι σου 'η θα μπορουσες να πας και μονη σου;

Τωρα εχεις αιμοραγια;; Αν ναι για τι ποσοτητα μιλαμε ,καλυπτεται με κανονικη σερβιετα ή θελει "τενα"

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΠΑΩ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΔΥΟ ΥΠΟΘΕΤΑ VOLTAREN ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΝΕΣΑ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΔΙΑΡΚΕΙ 5-7 ΛΕΠΤΑ ΟΛΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙ ΕΔΕΙΧΝΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ DVD ΠΑΙΖΕΙ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

APIS ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ. ΕΚΑΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥΠΟΔΑ. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ, ΑΠΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΕΑ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΗΣΗ, ΕΧΕΙΣ ΛΙΓΟ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΣΕΡΒΙΕΤΑ ΑΡΚΕΙ. ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 45' ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ.

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ. ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΠΕΣ ΜΟΥ.

Υ.Γ. Α! ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ ΣΥΝΗΛΘΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΕΙΝΑΩ (ΧΙΧΙΧΙ) ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ 'Η ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Fiore μου..εσενα δε σε κοιμησανε;;Γιατι μου ειπαν πως για υστεροσκοπηση η ολικη αναισθησια ειναι υποχρεωτικη..:dry:

Για το dvd ουτε λογος...μπρρρρ...τους το χαριζω(σιγα βεβαια μη μου δωσουν και dvd σε δημοσιο νοσοκομειο):P

2002 επειδη κι εγω παρεμβατικη θα κανω πώς ησουνα μετα..περπατουσες ανετα, μπορουσες να κινηθεις ανετα ΄ή ησουνα σαν "χειρουργημενη" καπως...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα, εγώ έκανα επεμβατική υστεροσκόπηση πέρυσι το καλοκαίρι και αφαίρεσα ένα πολυποδάκι με ολική αναισθησία. Σε ιδιωτικό μαιευτήριο και όταν ξύπνησα σε 40΄ έφυγα και πήγα τράπεζα να κάνω δουλειές!!!! είχα κ τον άντρα μου μαζί στο μαιευτήριο αλλά δεν το είχα πει σε γονείς για να μην μου φρικάρουν απο το άγχος. Μετά την επέμβαση δεν είχα την παραμικρή ενόχληση όυτε αίμα σε βαθμό που ανησυχούσα αν την έκαναν τελικά:) Ξεκουράστηκα προληπτικά το υπόλοιπο της μέρας, και είδα το DVD 3 φορές ...

Την επόμενη πήγα για μπάνιο δεν άντεχα χωρίς μπλούμ!!!!

Κόστος 700 Ευρώ μαζί με την βιοψία του πολύποδα.

550 δηλ. αν δεν είχα πολύποδα. Στην Πάτρα όμως γιατι Αθήνα μου φαίνεται βαράει λίγο παραπάνω........

Φιλιά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

APIS ΜΟΥ, ΗΜΟΥΝΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ. ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΚΙΝΙΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΓΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!!! ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΚΑΤΙ, ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΕΧΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΗΚΩΝΩ ΒΑΡΗ, ΕΤΣΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΕ ΑΓΧΩΝΕΙ. ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ. ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΜΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΣΕΡΒΙΕΤΑΚΙ ΚΑΛΥΠΤΕΣΑΙ, ΤΟΣΟ ΛΙΓΟ ΕΙΝΑΙ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Επειδη εκανα την υστεροσκοπηση σετο Αρεταιειο που ειναι δημοσιο νοσοκομειο και επειδη δεν εχω διαβασει εμπειριες απο δημοσιο σχετικα με την επεμβαση αυτη σας γραφω την εμπειρια μου

Πεμπτη απο τις 7 το πρωι πηγα στο νοσοκομειο μου εδωσαν δωματιο κρεββατι δηλαδη και το ατομο που με συνοδευε πηγε να κανει το εισητηριο(κατα τις 8)

Μου εδωσαν να φορεσω αντιθρομβοτικες καλτσες(πολυ σεξυ κοριτσια) και περιμενα..κατα τις 10.30 με πηραν με το χαρακτηριστικο ρομπακι και τις καλτσες

Στο χειρουργιο ειδα τους αναισθησιολογους εκει μου βαλανε κατι στο κεφαλι(γιατι η ψωναρα ηθελα να συμμετασχω σε ερευνα σχετικα με το εγκεφελογραφημα και την αναισθησια) και μετα εισεπνευσα το απαισιο αεριο και κοιμηθηκα

Ξυπνησα ωραιοτατα και μετα απο 2,5 ωριτσες φυγαμε

Θελω να υπογραμισω οτι ολοι ηταν ευγενεστατοι απο τη νοσοκομα ως την διευθυντρια αναισθησιολογο απο την καθαριστρια μεχρι τον καθηγητη που περνουσε με τους φοιτητες απο τα δωματια Ολοι με το χαμογελο και με χιουμορ(τραυματιοφορεις)

Το κοστος ηταν 0 και οι εντυπωσεις πολυ πολυ καλες

Happy mom , Asterias, 2002 ευχαριστω πολυ πολυ για ολες τις πληροφοριες!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 months later...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ..ΕΙΜΑΙ Η ΒΑΣΩ ΑΠΟ ΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΤΟ ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ΚΑΙ ΕΓΩ..ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ??ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ...ΞΕΡΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟΝ.ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ.

Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ APIS. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ??ΘΕΛΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ego ekana prosfata kai plirosa 500€xoris apodiksi mazi me ti viopsia.sto mitera.den mou ipan poso tha kostize kanonika.kai ego imoun zalismeni kai den rotisa.me afti ti narkosi (methi)ine vevea i 4 (methi pou kano fetos)den mporousa na kano pipi mou.kai nistaza sinexia.tin ali mera to proi meta tis 12 pigena sinexia toualeta kai tote arxisa na sinerxome.

ixa poli ligo ema gia 15 meres mou apagorefse epafes kai mpania sti thalasa gia na min koliso kapio mikrovio.

exo kai dvd ala den prolava na to do.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΤΟ ΓΕΝΕΣΙΣ, ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ.ΕΜΕΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ, ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΣΥΜΦΗΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥΠΟΔΑΚΙ.:angry: ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΑ ΔΕΝ ΠΟΝΟΥΣΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΝΑΡΚΩΣΗΣ ΜΑΛΛΟΝ.ΜΕ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕ ΟΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΔΕΚΑΤΑ ΠΑΡΟΛΟΥ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΜΟΥΝ ΚΑΛΑ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΒΑΣΙΚΑ ΠΕΙΝΟΥΣΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!:P ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΘΕΛΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑΚΙΑ!!:silly: ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΣΑΙ ΜΕ ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ.:( ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ!!ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΟΚ ΝΑ ΦΥΓΩ, ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΝΑ ΠΑΩ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΙΜΑΤΑ, ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΜΙΛΑΜΕ(ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ) ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΥΑ ΝΑ ΛΙΠΟΘΥΜΙΣΩ!!ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΑΝ ΔΕΝ ΕΣΚΥΒΑ(ΣΑΝ ΓΙΑΓΙΟΥΛΑ ΠΗΓΑΙΝΑ!!)ΟΥΤΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ, ΠΟΝΟΥΣΑΝ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ.:( ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΥΡΝΟΥΣΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ ΚΑΙ ΞΥΠΝΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ.:( ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΡΑΔΥ ΠΗΡΑ ΥΠΟΘΕΤΟ ΒΟΛΤΑΡΕΝ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!:) ΕΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΗΓΕ 3700 ΧΩΡΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ!! ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βασω σου εστειλα πμ με το τηλεφωνο μου παρε με..

Ο Γρηγοριου ειναι πολυ καλός ο καθηγητης κι εμενα αυτος μου την εκανε μαζι με τον Κιντη (που ειναι νεοτερος γιατρος..να μαθουν και οι νεοι)

Το μονο κακο ειναι οτι ολες τις εξετασεις καρδιογραφημα εξ αιματος κτλ πρεπει να τα κανεις μονη σου εκτος νοσοκομειου και να τις εχεις ετοιμες ..θα σου πουν αυτοι ποτε τις θελουν.. Παρε με τηλεφωνο θα σου πω και αλλα (εχω θεμα με τοη συνδεση και με πεταει εξω συνεχεια)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΤΗΛ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΣΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΕΣΜΕΝΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 8 years later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Ωορρηξία ξέρεις πότε έκανες όμως ακριβώς πότε εμφυτεύτηκε δεν το γνωριζεις. Εδώ σε εξωσωματική δεν το ξέρουμε. Εδώ με υπερήχους και στο πρώτο μου παιδί μετά την β επιπέδου καταλάβαμε ότι ήταν μεγαλύτερος 1 εβδ.  Κάνε λιγάκι υπομονή . Ξέρω πως νιώθεις αλλά σκέψου τίποτα δεν μπορείς να αλλάξεις παρά μόνο να οπλιστείτε με υπομονή
    • Αχ σαν νερό παίρνει ο καιρός.. ο χρόνος . Αχ και αυτός ο χρόνος. Όταν θηλαζω συνήθως έχω πιο ελευθερία 🤫🤫 όχι με τίποτα 3 , ξεκίνησα αντισυλληπτικά χάπια. Ο μικρός αποδεικνύεται θηρίο και εγώ μεγάλωσα για 3 😅 ο δε πρώτος έχει την ζήλια του λογικο αλλά τρελαίνεται για τον αδελφό του.  Εσύ πώς είσαι κοριτσάκι μου. Ξεχνάς τα δικά σου στηρίγματα.. εκεί βράχος δίπλα μου 
    • Ναι βρε συ... εννοειται δν επιλεγουμε εμεις...😊 απλα φευγαμε χθες απο τους κουμπαρους μας κ λεγαμε γ τα κουκουνια μας (εχουμε ξετρελαθει κ λογικο ειναι...) κ του ανεφερα οτι σκεφτομαι κι αυτο π παλευει να εξελιχθει κ του πηρε παραπανω χρονο. Κ γνκ ο αντρας μου αν δει εναν ανθρωπο πιο "αδυναμο" η "ντροπαλο" παντα τον στηριζει, ειναι ετσι σαν ανθρωπος, κ πανω εκει το ειπε..  Οσο γ την ετ, ναι μπορει να αναθαρρυσαμε κ να αφεθηκαμε, αλλα σιγουρα δν εχουμε "δεσει" κατι... ισα ισα, μεχρι τωρα νομιζαμε οτι εχουμε θεμα στη συλληψη (γτ περυσι ειχα παλινδρομη με κενο σακο π σημαινει οτι το εμβρυακι "διαλυθηκε" σε πολυ πρωιμο σταδιο) κ λογω του οτι δν ξερουμε τι φταιει τοσα χρονια π προσπαθουμε, φοβαμαι ολα τα σταδια... Ακομα κ θετικη χοριακη ν δω θα τρεμω.. γτ κ περυσι η χοριακη μου υπερδιπλασιαζοταν σε 48 ωρες κ δν ειδαμε ποτε λεκιθικο ασκο κ εμβρυικα στοιχεια στον 1ο υπερηχο....😢 (6+1 ημουν) Σε ευχαριστω πολυ. ❤️🥰 Μιλαμε τοσο καιρο κ ξερω οτι μου τα λες γ να ειμαι προετοιμασμενη για ολα!! Αλλωστε το εχουμε πει πολλες φορες οτι μετριες βλαστοκυστες εχουν δωσει υγιη μωρακια κ αριστες δυστυχως δν εχουν προχωρησει σε κυηση... Ειναι κι αυτο μια ενδειξη! Ας ελπισουμε οτι θα ειναι υπερ μας! 🙏
    • Ευχαριστω Γιαννα μου!!! ❤️ Να το χαιρεσαι το αντρακι σου!!! Να ειναι γερο κ καλοτυχο!!🙏💙🥰
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...