Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΟΣΟ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΚΟ


iwanna79

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΗΡΘΑΝ ΛΙΓΟ ΚΑΦΕ ΥΓΡΑ.ΡΩΤΗΣΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΙΝΕ Η ΠΡΟΣΚΟΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΜΒΡΥΟΥ ΣΤΗ ΜΗΤΡΑ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΕ 3 ΜΕΡΕΣ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΕΛΙΚΑ: ΠΟΣΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ? 1 ΜΕΡΑ? ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ιωαννα μου δεν ξερω να σε βοηθησω :( αλλα οποια απαντησει ας απαντησει και σ'αυτο...

Συμπιπτει η εμφυτευση του γονιμοποιημενου ωαριου με την ελευση της περιοδου????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ακριβώς την ίδια απορία έχω κι εγώ!Είμαι στην ίδια φάση μόνο που δεν έχω καφέ υγρά αλλά πολύ αχνές λεπτούτσικες κόκκινες ίνες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

απο οσο γνωριζω η εμφυτευση του ωαριου στη μητρα γινεται 7 ημερες απο την ημερα συλληψης!!!!!παντως οχι 12 μερες!!!!!οσον αφορα αυτα τα καφετια πριν την περιοδο συνηθως ειναι προεορτια περιουδου σε εμενα ετσι λειτουργει τουλαχιστον!!!!!!σας ευχομαι να ειστε εγκυουλες:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ.ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΚΑΦΕ ΥΓΡΑ ΕΓΙΝΑΝ ΡΟΖ ΥΓΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΞΕΝΕΡΩΣΑ.ΑΦΗΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΗΠΩΣ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ... ΑΠΛΑ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ.ΑΝ ΜΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ..ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΣΕΝΑ. ΕΓΩ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΞΕΡΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝ ΟΧΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.. :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ιωάννα79 και Αναστασία32, υπομονή!! Εύχομαι τα καλύτερα και στις δυο σας.. Κι αν δεν είναι αυτό το μήνα μην απογοητέυεστε τον επόμενο!! Προσπαθήστε να μην σας καταβάλλει η σκέψη! Δεν γίνεται να μην το σκέφτεστε καθόλου, το γνωρίζω από προσωπικη εμπειρία! Απλά να μην κυριεύει συνεχώς το μυαλό σας! Και περίμενετε πάντα την καθυστέρηση για τεστ, γιατί από προσωπική εμπειρία και πάλι, μόνο τότε βγαίνει αληθές το αποτέλεσμα! Μπορεί δλδ να βγει αρνητικό πριν την καθυστέρηση και τελικά να υπάρχει εγκυμοσύνη αλλά απλά δεν ανιχνεύτηκε η ορμόνη επειδή δεν ήταν υψηλά τα ποσοστά.. Εγώ, παρά τις πολυκυστικές μου ωοθήκες και τον μεγάλο μου κύκλο (30 40 μέρες) τα κατάφερα αισίως στους 3 μήνες προσπάθειας.. Γιατί όχι εσείς που έχετε και πιο σταθερό κύκλο??

Όχι άγχος!! Βασική προϋπόθεση...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Από ότι φαίνεται iwanna79 μάλλον θα προσπαθήσω και τον άλλο μήνα!!! Δεν τα καταφέραμε αυτόν, γιατί ΄μάλλον περίοδος είναι αυτό που μου έρχεται :( καλη τυχη σε σενα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αναστασία32 μην στενοχωριέσαι κοριτσάκι μου! Θα δεις, πολύ σύντομα θα έχεις να μας ανακοινώσεις τα καλύτερα νέα!! Μην σε αγχώνει! Το ξέρω το ξανάπα αλλά είναι πολύ σημαντικό αυτό που σου λέω!!

Πολλά φιλάκια και καλή επιτυχία την επόμενη φορά!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 7 years later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...