Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια !!Το μωράκι μου σε λίγες μέρες κλείνει τον πέμπτο μήνα κ κοιμάται μόνο όταν είναι στο στήθος μου!! Αποτέλεσμα να ξυπνάει πολλές φορές την νύχτα να κλαίει κ μόνο όταν τον βάλω στο στήθος μου ξανά κοιμάται,το ίδιο κ την ημέρα μόνο με στήθος κοιμάται κ τώρα τελευταία ενώ τον έχει πάρει ο ύπνος κ πάω να τον βάλω στο κρεβάτι του ξυπνάει κ κλαίει ..Θηλάζω αποκλειστικά κ πιπίλα δεν πιάνει με τίποτα!Καμια συμβουλή 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

Καλημέρα Ειρήνη! Να σου ζήσει το μωράκι σου! Αυτό το ερώτημα απ ότι έχω καταλάβει έχει γίνει άπειρες φορές και κυρίως από μανούλες που θηλάζουν. Εγώ δεν μπορώ να σου δώσω κάποια συμβουλή μιας και το δικό μου ειναι σχεδόν 11 μηνών και κοιμάται μόνο με στηθος και πολλές φορές δεν το αφήνει και απ το στόμα του όσο κοιμάται. Εγώ λέω στον εαυτό μου να κάνω υπομονή και ότι όσο τον θηλάζω χωρίς πρόγραμμα θα είναι έτσι. Τώρα αν εσύ αποφασίσεις αργότερα να αποθηλάσεις και να δώσεις ξένο θα δεις μεγάλη διαφορά. Απ ότι μου χουν πει φίλες που αποθηλασαν.Ξερω ότι δεν σε βοηθάω μ αυτό που σου λέω απλά να ξέρεις ότι δεν είσαι η μόνη . Πιστεύω το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουμε όλες οι θηλαζουσες. Αυτό όμως που προσφέρεις στο παιδάκι σου με το θηλασμό είναι αναντικαταστατο. Οπλισου με υπομονή γιατί έχεις μέλλον μπροστά σου αν συνεχίσεις να θηλάζεις. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα malio  συγνώμη για την καθυστέρηση !!!!Σε ευχαριστώ πολύ μου έδωσες κουράγιο δεν είμαι η μόνη λοιπόν!!!Ναι θα κάνω υπομονή κ όσο εχω γάλα θα δίνω στο μικρούλη μου!Να χαίρεσαι κ εσύ το μικρούλη σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...