Μετάβαση σε περιεχόμενο

επιτροπη εξωσωματικης και φαρμακα


Mocha

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΘΗΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ...ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΙΣ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΤΑ ΔΙΑΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ...

Η ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ?ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΑΛΠΙΓΓΩΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ Η ΔΥΟ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ?ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου κ εύχομαι σύντομα με ένα μωράκι.λοιπον τα χαρτιά που απαιτούνται ειναι σαλπιγγογραφια τελευταίας πενταετίας ή έκθεση λαπαροσκοπησης,δυο σπερμοδιαγραμματος που να απέχουν μεταξύ τους 75 ημέρες(όμως σε περίπτωση πλήρους απόφραξης σαλπίγγων νομίζω μπορείς και ένα).ένα υπερηχογράφημα μήτρας κ ωοθηκών από ακτινολογος ή από γυναικολόγο με άδεια κεσυ.ορμονονολογοκες εξετάσεις τελευταίου εξαμηνου,εξετασεις και των δύο για HIV,ηπατιτιδα κ σύφιλη,μ θα β χοριακη των τελευταίων 15 ημερων,ληξιαρχικη πράξη γάμου και παλαιότερα βιβλιάρια υγείας αν είχες.ελπιζω να μη ξέχασα κάτι.ευχομαι όλα να πάνε κατ ευχήν.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσι μ τα φάρμακα μπορείς να τα πάρεις από οποιοδήποτε φαρμακείο τ εοππυ. Μερικά μεγαλα φαρμακεία μπορούν να σ τα χορηγήσουν άμεσα ενώ συνήθως στην επαρχία Ίσως χρειαστεί να σ παραγγείλουν κ να περιμένεις μερικές μέρες. Από ότι κατάλαβα θέλεις να πας μια φορά στο Ηράκλειο κ να τα κανεις όλα εκεί. Να σ γράψει τα φάρμακα ο γιατρός, να πας να τα πάρεις κ να ξεκινήσεις τη διαδικασία. Δεν ξέρω αν θα πας για τη συνταγογράφηση κ για τα φάρμακα, επιστρέψεις στη Ρόδο κ ξαναγυρίσεις μετά στο Ηράκλειο για εξωσωματική η αν θα πας μια κ καλή στο Ηράκλειο κ θα μείνεις εκεί μια κ καλή. Ότι μπορείς να τα πάρεις από τ Ηράκλειο μπορείς άλλα δ ξέρω αν θα στα έχουν άμεσα η αν χρειαστεί να περιμένεις μερικές μέρες. Καλή επιτυχία σε όλη σου την προσπάθεια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια σας ευχαριστω πολυ για την απαντηση σας... Diwni ακριβως οπως τα λες θα περασω απο επιτροπη στον πειραια μιας κ εκει μπορω μονο αλλα μετα ολες οι διαδικασιες θα γινουν στο ηρακλειο οποτε και απο εκει θα μου τα συνταγογραφησει ο εξωσωματικος μου βαση του πρωτικολου που θα διαλεξει για μενα...το θεμα ειναι πως απο επιτροπη θα περασω τελος νοεμβρη και κρητη θα παω αρχες γεναρη υπαρχει προβλημα που θα απεχει η εγκριση (αν περασω με το καλο) εναμιση μηνα μεχρι να παω να παρω τα φαρμακα???

 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...