Μετάβαση σε περιεχόμενο

Θελω να αγοράσω στεγνωτήριο. Τα φώτα σας????


Mama2015

Recommended Posts

στις πριν 7 ώρες, ο/η Mama2015 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια θα αγοράσουμε στεγνωτήριο και θα διαθέσουμε έως 500-600€ θα ήθελα την γνώμη σας!! ???

Καλημέρα και πολλα λεφτα ειναι εγω το πηρα πολυ πιο κατω. Εγω έχω πάρει siemens 8κιλο ίσο και το πλυντήριο σωτηρία για τι χειμωνα ξςι τις βριχινες μερες που δεν στεγνώνουν τα ρούχα με τίποτα η μυρίζουν υγρασία. Εχει πολλα προγραμματα και δεν θελει μπουκωμα γιατι τα κανει τσαλακα. Δε μεν πετστετες τις βγαζει πολυ αφρατες ξαθ δεν δεν θελουν καθιλιυ σιδερωμα. Θέλει λίγο διάβασμα στην αρχη καλο μέχρι να το μάθεις εγω κοντυνα αρκετά ρούχα?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 3 ώρες, ο/η karen είπε:

 

εγω κοντυνα αρκετά ρούχα?

Και εγώ το ίδιο... χεχεχε

Εχω το Ariston πλυντήριο-στεγνωτήριο. Σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο για τα ρούχα, γιατί τα ταλαιπωρεί αρκετά, αλλά σε ημέρες βροχερές και ειδικά για τα εσώρουχα, παιδικά-μωρουδιακά ρούχα, σου λύνει τα χέρια!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Για μένα τ στεγνωτηριο είναι σωτηρία. Πήραμε πριν μερικά χρόνια ένα aeg 700 ευρώ. Ακριβό άλλα τα άξιζε. Θα πάρεις ένα καλής ενεργειακής κλάσης για να μη σ καιει. Προσωπικά δ είδα καμία διαφορά στο ρεύμα. Τα οικονομικά συνήθως καίνε πολύ. Δ Μ χάλασε ούτε ένα ρούχο. Τα βγάζει ολα απαλά αφρατα κ με φοβερό άρωμα καθώς κρατάει ρη μυρωδιά τ απορρυπαντικόύ. Έχω σωθεί!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια σας ευχαριστω παρα πολυ. Τελικά αγοράσαμε ενα Bosch 790€ και πριν λιγο μου το έφεραν.. και το αστείο?? Δεν κλείνει η πόρτα του μπάνιου!!!!! Να δω τι θα κανουμε....??????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 16 λεπτά, ο/η Mama2015 είπε:

Κορίτσια σας ευχαριστω παρα πολυ. Τελικά αγοράσαμε ενα Bosch 790€ και πριν λιγο μου το έφεραν.. και το αστείο?? Δεν κλείνει η πόρτα του μπάνιου!!!!! Να δω τι θα κανουμε....??????

Μάλλον θα χρειαστεί να βάλεις μια φισούνα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Η γιατρός ειπε οτι το κολύμπι είναι η καλύτερη άσκηση στην εγκυμοσύνη😇!! Οποτε εκλεισα και γω διακοπές στην Καραϊβική🏝️🥥🌴!!! Αλλωστε ποια είμαι εγώ  που θα παρακούσω τις οδηγίες της γιατρού😝!!! 
    • Αμαν ρε κοριτσακι μου γλυκο!!! Τωρα είσαι καλα; Να μην ακους κανεναν κ να κανεις ότι αισθανεσαι εσυ!!
    • έχω κάποια ανδρογόνα αυξημένα όχι όλα..δεν μου είπαν κάτι για καμπύλη ζαχάρου ούτε ο γυναικολόγος ούτε ο ενδοκρινολόγος..ίσως επειδή είχα σύλληψη ασχετα αν κατέληξε σε βιοχημική.. εσένα είναι πολύ κάτω από το όριο τα ανδρογόνα;
    • Και εμένα 2η χρόνια!! Και ακρινως όπως τα λες… αν εξαιρέσεις ανάμεσα στις γιορτές που αρρώστησε με γρίπη α και την πέρασε στο πόδι κατά τ αλλά μια χαρά! Ε μια που έλεγα τι ωραία χρόνια (πέρυσι όλο άρρωστος ήταν) Ε μια που αρρωστησαμε 😂😂😂. Κορίτσι μου μπράβο για το κουράγιο σου!!! Θα κρατήσω το θετικό της υπόθεσης ότι έμεινες φυσιολογικά έγκυος,,θα ξανά έρθει σίγουρα! Χαλάρωσε και απόλαυσε τις στιγμές όπως λέγαμε και παλιά! εγώ ταλαιπωρήθηκα παρά πολύ λίγο μετά που γέννησα (ένα εξάμηνο αργότερα) μέχρι κι πρόσφατα με προβλήματα υγείας… είχα φτάσει σε σημείο που δεν μπορούσα να κουνήσω τα πόδια μου και ήταν πολύ σοκαριστικό… δοξα Το θεό βρήκαν το πρόβλημα που έχω απλά άργησαν 2 χρόνια μωρέ! Ελλάς το μεγαλείο σου θα πω εγώ! Έχω πάρει πολύ μεγάλες ποσότητες κορτιζόνης και εννοείται έβαλα κιλά αλλά μου προκάλεσε και αλλά προβλήματα.., το χειρότερο ο καταρράκτης στο μάτι,, θα περάσει και αυτό εννοείται, έχω ξεκαθαρίσει πολύ κόσμο απο την ζωη μου., περάσαμε λίγο δύσκολα και με τον άντρα μου αλλά όλα καλά τώρα ! Με έχουν πρήξει όλοι για δεύτερο παιδί αλλά ενώ τα αγαπάω πολύ τα παιδιά σε αυτή τη φάση δεν θέλω! Δεν έχω χαρεί καθόλου το παιδάκι μου με όλα αυτά και  τώρα είμαστε σε πολύ καλή φάση που απλά θέλω να απολαύσω! 
    • κορίτσι μου θύμισε μου..έκανες καθόλου τεστ ωορρηξίας; με το καλό..κάθε φορά και πιο κοντά στο σποράκι! πόσες μέρες μετά την ωορρηξία είσαι;  
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...