Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μπανακι


Recommended Posts

Κοριτσια γεια σας!!! Ειμαι στον 6ο μηνα και ψαχνουμε σιγα σιγα να ψωνησουμε οτι χρειαζεται!!! Εχω μπερδευτει λιγο με το θεμα της μπανιερας;; τι εχετε εσεις και τι σας εχει βολεψει;;; εχω δει με διχτακι, με βαση, με στηριγμα στην μπανιερα.. αλλα δεν ξερω τι θα με βολευει καλυτερα ωστε να κανω το μωρο μπανιο!!! Ακουω τις εμπειριες σας!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου @katerina-90! Εμας μας βολεψε πολυ το ok baby onda. Ειναι ογκώδες σε σχεση με αλλα, αυτο ειναι το μονο του μειονεκτημα, αν εχεις πολυ μικρο μπανιο, αλλα εμας μας βολεψε πολυ, γιατι πηραμε και τη βαση του, οποτε δεν πονουσε η μεση μας καθε φορα απ το σκύψιμο(πολυ σημαντικο!) Και ο μικρος απολαμβανε κ απολαμβανει ακομα πολυ παιχνιδι κ χαλαρωση! Η μια πλευρα εινα για νεογεννητο με ανακλιση, η αλλη μετα απο 6 μηνων, αφου αρχισει να καθεται στον πωπο του. Ακομα κ τωρα (16 μηνων σχεδον) το ιδιο μπανακι χρησιμοποιουμε! Εχει επισης ταπα, για να βγαινουν τα νερα στην μπανιέρα, οποτε δεν χρειαζεται να σηκωνεις βαρος...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμάς μας δώσανε ένα της prenatal για το οποίο δεν κατάφερα να βρω την αντίστοιχη βάση της μπανιέρας και έτσι αγόρασα 2 πλαστικά σκαμπό και το έβαζα επάνω εντός της μπανιέρας. Εμείς το έχουμε καταργήσει το μπανάκι εδώ και 3 μήνες, κάνει μπάνιο πλέον όρθιος.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εμεις εχουμε αυτο της fisher price https://www.skroutz.gr/s/7279294/Fisher-Price-Μπανάκι.html , ειναι ακομα νεογεννητη κι εχει βολεψει πολυ αυτο που εχει πανω για να στηριζω το μωρο. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσι μου με το καλο. Εγω στην πρώτη κόρη μου είχα σκέτο μπανακι και με μαξιλαράκι την έβαζα παω να κάνει μπάνιο και τωρα στη δεύτερη πήρα με βάση και αποσπώμενο δυχτακι αλλα ειναι μικρή και φοβάμαι να το βάλω και πήρα απο τζάμπο μια βάση αποσπώμενη και βάζω πάνω της μια πετσέτα γιατι ειναι πλαστική και τρελαίνεται η μπεμπα! Το δεύτερο θα σου πρότεινα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...