Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Κορίτσια .. έχω μια μπεμπουλα 4 μηνών.. σκέφτομαι ήδη την μέρα που θα γυρίσω δουλειά..σε 4 μήνες με το ζόρι..μόλις θα εχει μπει στον 8.κ κλαίω..πως τα καταφέρνετε?? Και φοβάμαι και δεν θέλω με τίποτα να γυρίσω αλλά αναγκαστικά.... ?

 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να χαίρεσαι το μωρό σου, γερό και δυνατό να είναι σε όλη του την ζωή! Δεν είναι εύκολος ο αποχωρισμός αλλά όπως λες είναι αναγκαίος. Πίστεψέ με θα βρεις το κουράγιο να το αντιμετωπίσεις όταν έρθει η ώρα. Εγώ επέστρεψα στους 2 μήνες και ήμουν σχεδόν λεχώνα με τις ορμόνες να κάνουν πάρτι και τα κατάφερα, οπότε πιστέυω πως θα τα καταφέρεις και εσύ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Eχω ακριβως το ιδιο αγχος. Παντως μολις τελειωσει η αδεια του ΟΑΕΔ παιρνεις μαζεμενη την αδεια απο υον εργοδοτη για ολους τους μηνες που ειχες την αδεια τοκετου, λοχειας κ ΟΑΕΔ. Ειναι περιπου ενας μηνας. Επειτα δικαιουσαι μειωμενο ωραριο (εξαωρο αν ησουν οκταωρη).

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Την άδεια του '18 την πήρα ήδη γτ έφυγα στο 6 μηνο που είχα πρόβλημα  ειλικρινά κλαίω..ένας κ μοναδικός λόγος που αυτή τη στιγμή δεν θέλω να μιλάω ούτε στον άντρα Μ..θα μπορούσα να έπαιρνα άδεια θηλασμού 9 μήνες δλδ θα γυρναφα 17 μηνων κ παίρνει εκείνος την δική του 9 μήνη ανταυτου . Για να αράξει ..?κατάθλιψη με πιάνει δεν ξέρω.....νιώθω ότι θα κλαίει κ δεν θα μπορώ να κάνω κάτι η θα μου το κρυβουν.κ θα με ψάχνει ? βλέπω δυσκολία στο θέμα θηλασμού γτ είναι όλη μέρα εκεί..μόνο έτσι ηρεμεί..κ δεν θέλει πιπιλα.σορρυ κορίτσια δεν ξέρω που να τα πω.. φοβάμαι κ Αγχώνομαι κ στεναχώριεμαι παρά πολυ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα κ να χαίρεσαι τ μωράκι σου. Με συγχωρείς αλλά θεωρώ υπερβολική την αντίδραση σου σε κάτι που πρόκειται να γίνει σε 4 μήνες. Δ γυρνάς αύριο στη δουλειά άλλα σε 4 μήνες από τώρα. Το να μη θες να αποχωριστείς τ μωράκι σ τ καταλαβαίνω. Να κλαις κ να στεναχωριέσαι από τώρα Όχι. Πρώτον τ μωρο σ θα είναι ένα άλλο μωρο όταν φθάσει 8 μηνων. Θα χει ξεκινήσει τις στέρεες οπότε λογικά δ θα θηλάζει τόσο συχνα. Δ θα είναι φ βρέφος π ειναι τώρα π ηρεμεί μόνο με τ στήθος. Θα μπορούν να τ ξεγελάσουν με παιχνίδια κτλ. Δεύτερον δ ξερεις αν εσύ σε 4 μήνες έχεις την ανάγκη να γυρίσεις στη δουλειά. Μέχρι τότε μπορεί κ να θες να λείπεις κάποιες ώρες εκτός σπιτιού. 

Μην κλαις κ μη στεναχωριέσαι γτ μόνο κακο κάνεις κ σε σένα κ κυρίως στο μωράκι σου π διαισθάνεται ότι η μαμά τ δ είναι καλά κ μπορεί να γίνει ιδιαίτερα ανήσυχο κ γκρινιαρικο. Να είσαι ήρεμη κ να απολαμβάνεις κάθε στιγμή μαζί του. Οταβ με τ καλο γυρίσεις στη δουλειά βλέπεις πως θα τ κάνεις. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ο καθένας όπως νιώθει.εγω μακάρι να είχα την δυνατότητα να την μεγάλωνα μόνη Μ μέχρι να ξεκινήσει  νηπιαγωγείο.δεν θελω να χάσω στιγμή.αυτο νιωθω ξ συγνώμη αν φαίνομαι υπερβολική. η ιμαι από την εγκυμοσύνη με τέτοια διάθεση πεσμένη. ο Σουμάχερ για την δουλειά είναι πολύ κουραστική κ εύχομαι να ανταπεξέλθω σε όλα.κ παλι...αυτά που νιώθω λέω.συμβουλες ψάχνω κ γω..να καθησυχάσω σαν πρώτο μάνα.ευχαριστω για τις απαντήσεις σας?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 8 months later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...