Μετάβαση σε περιεχόμενο

Όρεξη για φαγητο?????


Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα! Ελπίζω όλες να έχετε μια όμορφη, ήρεμη κ τελειομηνη εγκυμοσύνη! Όπως κ σε μένα το ελπίζω μονο που προς το παρόν ......υποφέρω πραγματικά! Είμαι στη 13 εβδομάδα της πρώτης μου εγκυμοσύνης κ απο την αρχή σχεδόν της εγκυμοσύνης υποφέρω...απίστευτη σιελόρροια και ναυτία όλη την ημέρα μα όλη την ημέρα!!! Τώρα τελευταία μάλιστα μου φαίνεται οτι έχω χειροτερέψει.. Πολλές φορες πεταγομαι στον ύπνο μου απο αναγουλες, να φάω δυσκολευομαι κ όρεξη για τίποτα κ πουθενά...δεν μπορω να χαρώ τίποτα κ είμαι τόσο λυπημένη κ πολύ κουρασμένη..ο γιατρός μου μου είπε πως σε καμία δεκάρια μέρες θα αρχίσω να νιώθω καλύτερα. Εγώ όμως έχω απελπιστει..λέτε μέχρι το τέλος να είμαι έτσι????πως θα συνεχίσω Θεέ μου έτσι,με τι κουράγιο? Πως τρέφεται αυτό το μωρακι μου,απο τι αποθέματα? Κορίτσια έχετε κ εσείς ανάλογα συμπτώματα έτσι έντονα?υπάρχει ελπίδα για καλυτερευση?ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ είμαι στην 10η μόλις εβδομάδα και έχω χάσει ήδη 4 κιλά. Στη δουλειά πρέπει ήδη να με έχουν καταλάβει γιατί την βγάζω στη τουαλέτα όλη τη μέρα.

Στον γιο μου πριν 2 χρόνια είχα φτάσει 20η βδομάδα και ούτε νερό δε μπορούσα να κρατήσω μέσα μου. Αλλά να ξέρεις ότι το έμβρυο δεν έχει πρόβλημα, απορροφά τα δικά σου αποθέματα. Η δική σου υγεία είναι που επιβαρύνεται. Αλλά μην ανησυχείς, λογικά αυτή τη βδομάδα θα περάσει. Υπομονή :)

(Λυπημένη γιατί να είσαι καλέ;;; ? )

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ναι βρε κοριτσι μου..! Εχεις το μεγαλυτερο δωρο της φυσης μεσα σου..! Εκφρασεις οπως "δεν μπορω να χαρω τιποτα, ειμαι λυπημενη, εχω απελπιστει κ πως θα συνεχισω θεε μου", ε....ειναι λιγο περιεργες να γραφονται σε ενα φορουμ οπου οι μισες γυναικες παλευουν να κανουν παιδι-καποιες μαλιστα με λιγοστες ελπιδες- κ θα εδιναν τα παντα για να βρεθουν στη θεση σου, αλλες εχουν βιωσει αποβολες κ αλλες, ουτε να υιοθετησουν δεν μπορουν..

Μπορεις για αρχη να χαρεις που δεν εισαι εσυ στην θεση τους!!

Φιλικα..!

Με το καλο το μωρο σου!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!Βασικά κάποιο λάθος έγινε με το μήνυμα,αυτό το μήνυμα το είχα δημοσιεύσει βδομάδες πριν...πλεον είμαι στην 20 εβδομαδα!!!πήγα σήμερα να δημοσίευσω κάτι καινούργιο κ βάζοντας τον τιτλο δημοσιεύτηκε παλι το παλιό.τελοσπαντων...το ξέρω πως γυναίκες στην θέση μου περνάνε χειρότερα,κ ίσως δεν θα έπρεπε να μιλάω έτσι αλλά κ για μένα ηταν λίγο κάπως δυσκολα τα πραγματα...πέρασα κ περναω υπερεμεση κύηση με πολύ άσχημα συμπτώματα που με καθήλωσαν στο σπίτι..τις τελευταίες μέρες έχουν αρχίσει κάποια κ υποχωρούν εξακολουθώ όμως να μην έχω όρεξη να φάω...κυρίως είναι αυτό που με απασχολεί γιατί φοβάμαι για το μωρο παρ όλο που ο γιατρός το βρίσκει εξαιρετικό!!!αυτό ήθελα να συζητησουμε,αν υπαρχουν κοπέλες που περνάνε το ίδιο με την όρεξη τους,αν ίσως φταίει κ η ανυπόφορη ζέστη η αν οι ορμόνες ακόμη χορεύουν τρελλα,κ ποσο πρεπει να ανησυχω..κάθε βράδυ με όσα πέρασα προσεύχομαι για όλες τις εγκυμονουσες  να έχουν μια ήρεμη εγκυμοσυνη..δεν ξέρω κ εγώ πως θα πάω απο εδώ κ πέρα,ευελπιστώ για όλες το καλυτερα!!!!!???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

 Η κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική ..άλλες την περνάνε στο κρεβάτι ..αλλες σαν να μην είναι έγκυες..χαχα..Ότι και να περνάς να ξερεις ότι στο τέλος δεν θα θυμάσαι τίποτα!

Να μην ασυχησεις καθόλου! Οι ορμόνες κάνουν και θα κάνουν παρτυ για πολύ ακόμα..Όμως το εμβρυακι σου στην κοιλίτσα είναι πολύ ασφαλές..Μη φοβάσαι! Με το καλό!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα κορίτσια! Ήθελα λίγο την γνώμη σας, σε όσες έχετε γεννήσει. Πριν μείνω έγκυος είχα θετικό τεστ ωορρηξίας 14-15η μέρα. Είχα βέβαια κ πολύ έντονα συμπτώματα, πονάκια και αίμα την ημέρα της ωορρηξίας, οπότε την καταλάβαινα. Τώρα είναι ο πρώτος κύκλος μετά την γεννά κ είμαι 16η μέρα κ δεν έχω νιώσει τίποτα. Έκανα κ τεστ ψηφιακό που έχω κ η γραμμή είναι τρομερά άχνη. Δεν το ρωτάω για να προσπαθήσουμε, αλλά κυρίως για να δω αν υπάρχει περίπτωση να «χάλασε» ο κύκλος μου. Επίσης, ενώ είχα έντονη ροή για 5-6 μέρες, αυτήν την φορά ήταν 4 μέρες. Αλλάζει δλδ ο κύκλος μετά από γέννα;
    • ραφ μου μιλάμε για 2 εντελώς διαφορετικές γνώμες..εκεί τσαντίζομαι δηλ..μιλάμε για εικόνα σε υπέρηχο, ούτε καν για υποκειμενική άποψη σε καποιες εξετάσεις..τι να πω.. Η προλακτίνη μου είναι γύρω στο 45-50..έχω κάνει με τον ενδοκρινολόγο και μια πιο ειδική εξέταση που ονομάζεται μακροπρολακτίνη και από αυτό ουσιαστικά μου είχε πει ότι ακομη και που είναι ανεβασμένη δεν με επηρεάζει κάπου..πήρα ντοστινεξ 2 φορες την εβδομαδα για 3 μήνες, μετά το διέκοψα και σε επανέλεγχο μετά από 2 μήνες είδαμε ότι είχε ανέβει ξανά..έκανα και μαγνητική και ήταν καθαρή! Τώρα παίρνω μισο χάπι την εβδομάδα γιατί είχα παρατηρήσει μια μείωση στη ροή της περιόδου και είπαμε μήπως παίζει ρόλο η προλακτίνη..και ο ενδοκρινολόγος παντως και η νεα γυναικολόγος μου είπαν ότι δεν επηρεάζει την σύλληψη στην περίπτωση μου..
    • δυστυχώς δεν θα σταματήσει..είναι θέμα τύχης καθαρά που θα πέσουμε.. ισχύει αυτό με το ιντερνετ..είναι λίγο δίκοπο αλλά αν ξέρεις πως να χειριστείς τις πληροφορίες νομίζω πως λειτουργεί υπερ μας...
    • Σωστά! και μπορεί η λύση να περιμένει.. επέβαλε μία παύση κι όταν είσαι έτοιμη τότε να πάρεις τις οριστικές αποφάσεις..
    • Δεν ξέρω αν λύνεται με συμβιβασμό ή με ολοκληρωτική ρήξη της σχέσης. Θα δείξει! Για μένα πια το πολυτιμότερο πλάσμα της ζωής μου βρίσκεται στην κοιλιά μου! Και θα κάνω τα ΠΆΝΤΑ για να είναι εκείνη καλά!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...