Μετάβαση σε περιεχόμενο

Βιοχημική κύηση


Recommended Posts

Καλημέρα! 

Τέλη Μάη έγινε η σύλληψη με την πρωτη. Στην αρχη της 5ης βδομάδας κυησης ήρθε κ η αποβολή. Όσο μεγάλη ήταν η χαρά τόσο μεγάλη και η θλίψη. Ειχα παει κ σε νεα γυναικολογο η οποια μου βρηκε πολυκιστικες ωοθηκες (Ο παλιός μου γιατρός δεν είχε δει ποτέ κάτι τετοιο) και είπε ότι επειδή δεν έχω καθαρίσει πρέπει άμεσα να κάνω αποξεση. Άμεσα! Φυσικά αναστατώθηκα και προβληματίστηκα. Πήγα και σε άλλο γυναικολόγο για 2η γνώμη. Οι ωοθήκες μου πεντακάθαρες και μου άφησε την επιλογή να καθαρίσει ο οργανισμός από μόνος του. Το θέμα μου είναι ότι ένα μήνα τώρα καθαρίζει ο οργανισμός μου με μικρή ροή. Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αίμα για ένα μήνα σχεδόν? Που να μην της έτυχε η βαριά περίοδος που λένε όλοι;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα 

Καταρχάς λυπάμαι πολύ για την απώλεια σου... Σου εύχομαι σύντομα να έχεις ένα σποράκι στην κοιλίτσα με μία υπέροχη τελειόημηνη κύηση!!! 

Εννοείς ότι έχεις αίμα καθημερινά για 1 μήνα;;; Ο κύκλος σου γεικά είναι σταθερός; 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σε ευχαριστώ πολύ! Ναι ο κύκλος μου είναι σταθερός.  Ειχα αίμα για 7 μερες στην αρχη, σταμάτησε και μετα απο 3 μερες ειχα ξανα.Ο γιατρός μου είπε ότι μπορεί να στάζει για καιρό. Απλά έχω κουραστεί ψυχολογικά...θελω να τελειώσει και να πάμε για άλλα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα και απο μενα. Ετσι οπως το περιγραφεις αυτο δεν ειναι βιοχημικη κυηση αλλα παλινδρομη. Απλα δεν καταλαβαινω τι ρολο παιζουν οι ωοθηκες σε ολο αυτο. Τη μητρα ελεγχουν αν εχει καθαρισει απο υπολειμματα κυησης. Θα σε συμβουλευα να πας σε εναν αλλο γιατρο να σε ελεγξει και να κανεις ο,τι σου πει. Αποξεση κανουμε οταν δεν εχουμε τελεια αποβολη δηλαδη δεν καθαριζει απο τα προιοντα της κυησης ΕΝΤΕΛΩς η μητρα. Στην τελεια αποβολη δε χρειαζεται. πολλες φορες ειδικα αν ειναι η πρωτη παλινδρομη οι γιατροι μπορει να προτεινουν αποξεση για να στειλουν και για βιοψια το υλικο. Σε επομενες προσπαθουν να γινει φυσικα συνηθως για να μην υποβαλλονται οι γυναικες σε συνεχεις αποξεσεις. Πηγαινε σε αλλο γιατρο αυριο. 1 μηνα αιμα εστω και λιγο ειναι υπερβολη

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χαιρεται. Στην πρωτη μου παλλινδρομη αποβολη ειχ αιμα σιγουρα για 20 μερες..

Ελεγχα συχνα κ την χοριακη κ βλεπαμε οτι υποχωρουσε. Δεν υπαρχει λογος να κανεις αποξεση αν η χοριακη μηδενιστει κ κατα την γνωμη μου σε τοσο μικρη κυηση, καλυτερα που δεν εκανες.

Η φυση θα κανει τη δουλεια της με την επιβλεψη φυσικα του γιατρου σου.

Την επομενη φορα θα εισαι πιο τυχερη! Κρατα το θετικο-πως εισαι γονιμη!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Είχα και εγώ βιοχημικη και καθάρισα χωρίς αποξεση. Εμένα το αίμα μου κράτησε για 7 ημέρες, απλά στην επόμενη περίοδο είχα μεγαλύτερη ροή, και μετά όλα φυσιολογικά. Βέβαια ένας μήνας είναι πολύ, καλό θα ήταν να κάνεις μία χοριακη για μα δεις αν έχει καθοδική πορεία.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αν εχεις μηδενισει τοτε ειναι θεμα χρονου. σημαινει οτι εγινε και τελεια αποβολη. Κανε και εναν υπερηχο και ολα καλα! ΠΑς δυναμικα για την επομενη φορα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...