Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καθυστέρηση


Recommended Posts

Κορίτσια μου τι κάνετε πως είστε; Για όσες είχαν διαβάσει προηγούμενες ιστορίες μου πλέον αλλά γυναικολόγο κ ευτυχώς γτ ήταν πολλά τα λάθη που μου εκανε...πηγαίνοντας λοιπόν στον καινούργιο μου γυναικολόγο πριν μια εβδομάδα λόγω καθυστέρησης (τελευταία μου περίοδο 22/05) με κύκλο 34 ημέρες τέλος Ιουνίου είχα λίγα καφέ υγρά μου κάνει υπέρηχο και μου λέει βλέπω σάκο 99% είσαι έγκυος εγώ δεν τον πίστευα με τπτ γτ 2 μέρες πριν είχα στα χέρια μου αρνητική χοριακη τέλος πάντων κάνουμε ένα τεστ ούρων στην κλινική βγαίνει αχνό κάνε μου λέει κ μια χοριακη κάνω τη χοριακη μηδενική και μου είπε να πάρω το primolut για μια εβδομάδα και να ξαναπάω γτ μου λέει εκτός από πρόκληση περιόδου σε πολλές γυναίκες στήριζει και μια εγκυμοσύνη...τώρα ήθελα τη γνώμη σας για όλα αυτά αν ξέρετε κάτι παρόμοιο έστω 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου ,

ισως πρωτα  μια αλλη Χοριακή  σε άλλο εργαστήριο...

και αν ειναι ξανα αρνητική σκεψου να πας σε αλλο ιατρο !!!

 

 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σαν γιατρός κορίτσια είναι κορυφή στην περιοχή έχω μιλησει με αρκετές που πηγενουν σε εκείνον και τις έχει βοηθήσει βέβαια ουδης αλάνθαστος θα δω κ από βδομάδα βέβαια όταν με ξαναδεί γτ όμως ενώ είδε σάκο η χοριακη να είναι μηδενική κ πήγα σε δύο διαφορετικά εργαστήρια μήπως δεν προχωράει η κύηση φοβάμαι να σας πω την αλήθεια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ο σακος φαινεται οταν η χοριακη ειναι απο πανω απο 1000 με 1500 μοναδες. Μου κανει τρομερη εντυπωση να λεει ο γιατρος βλεπω σακο και η χοριακη να ειναι μηδεν. Αναφορικα με αυτο πως στο εξηγησε? δηλαδη αν μηδενιστηκε η χοριακη δε θα πρεπε να χεις αποβαλλει? ή δε θα πρεπε να σου πει για αποξεση να αφαιρεσει αυτο το υπολειμμα κυησης? Εκει θα το αφησει? Επισης μου κανει εντυπωση να εδειξε το τεστ κυησες θετικο εστω και αχνο και η χοριακη μηδεν. Τα τεστ κυησεως οταν ειναι θετικα 99% ειναι σωστα. Να επεσες και εκει στο 1% ? Ρωτα τον ολες τις αποριες σου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα και απο εμενα! Λοιπον μου εχει κανει φοβερη εντυπωση αυτο που σου συμβαινει και θα σου πω το εξης, πηγαινε σε εναν αλλο γιατρο να παρεις μια αλλη γνωμη γιατι δεν μου κολλαει με τιποτα . Δεν γινεται να μην κανουν λαθος ουτε τα εργαστηρια ουτε ο γιατρος...Καποιο απ τα δυο ειναι λαθος! Μην το αφησεις κοριτσακι , ειναι κριμα! Δευτερη γνωμη χθες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φιλη μου, η χοριακη δεν κανει λαθος κ δεν καταλαβαινω καθολου την φραση "μηπως κ μπορεσουμε να προχωρησουμε την κυηση". Μα ποια κυηση?? Λαθος μπορει να κανει μονο το μικροβιολογικο αλλα αν θυμαμαι καλα, την εκανες σε διαφορετικα. Αρκετες φορες οι μεγαλογιατροι δε θελουν να παραδεχτουν το λαθος τους-κ κρατα κ μικρο καλαθι μαζι τους..

Εμενα πριν χρονια ενας μου εκανε υπερηχο κ ειδε (ειπε) την ωορρηξια μου.. Ενω αυτο ηταν το εμβρυακι μου που τελικα κ απεβαλα. Δε μου ειπε καν συγγνωμη για το λαθος του.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...