Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΒΑΦΤΙΣΗ


Margie89

Recommended Posts

Καλησπερα?τον χειμωνα θα κανουμε την βαφτιση της μικρης μας.θελω να ακολουθησει ενας μπουφες στο προαυλιο χωρο.θα ηθελα να ρωτησω λοιπον,αν γνωριζετε καποιες εκκλησιες εντος αττικης που να δεχονται κατι τετοιο.ευχαριστω?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Με το καλό!!Ούτε εγώ ξέρω να σε βοηθήσω γιατί μένω θεσσαλονικη..Αλλά θα κάνω και εγώ μπουφέ στη βάφτιση της κόρης μου και απ όσο ξέρω απο δω όλες οι εκκλησίες το δέχονται απλά σε συγκεκριμενους χώρους που σου λένε αυτοί (που να τα στήσεις).

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Margie89 έχω πάει σε χριστουγεννιάτικη βάπτιση στον Λουμπαρδιάρη . Ήταν φανταστικά, είναι πολύ παλιό εκκλησάκι και σε φοβερή τοποθεσία, και εύκολα προσβάσιμη. Είχαν στήσει μπουφέ δίπλα από την εκκλησία και ήταν πανέμορφα. Ωστόσο δεν είναι για πάρα πολύ κόσμο, δυστυχώς. Αυτό που θα ήθελα να σου πω ειναι να σκεφτεις και να οργανώσεις σωστά το θέμα του μπουφέ, γιατί δεν είναι και τόσο εύκολο για χειμώνα δυστυχώς.. σκέψου σε περίπτωση βροχής τι θα γίνει ο μπουφες, που θα μαζευτεί ο κόσμος κτλ. Μιλάω από προσωπική πείρα, που στο γάμο μου έβρεχε, είχαμε σκοπό να στήσουμε ένα candy table και έναν μπουφέ με αλμυρά μιας και δε θα είχαμε όλους τους καλεσμένους και στο τραπέζι, και τελικά στήθηκαν μόνο τα γλυκά γιατί δεν είχαμε χώρο, κάπου έπρεπε να σταθεί και ο κόσμος. Το καλό είναι οτι η επαγγελματίας που μας έκανε το στολισμό κτλ μετέφερε τον μπουφέ με τα αλμυρά  στο τραπέζι, ωστόσο μια αναστάτωση υπήρξε, συν το οτι δεν καταφέραμε να κεράσουμε όλους τους καλεσμένους μας. Ο καιρός είναι απρόβλεπτος! Εκκλησία που έχω πάει αντίστοιχα, σε γάμο όμως, είναι η Παλαιοπαναγιά στην Παιανία.. έχει πολύ μεγάλο υπόστεγο και στήνεις ακόμη και τραπέζια με καρέκλες και γενικότερα είναι πανέμορφη εκκλησία. Γενικά θα σου έλεγα όμως να βρεις μια εκκλησία που θα είναι και πρακτική, όχι πολύ μακριά σου, όχι για τους καλεσμένους αλλά για σένα και το μωράκι που θα ταλαιπωρηθεί έτσι κι αλλιώς εκείνη τη μέρα. Επίσης έχε στο μυαλό σου οτι είναι αρκετές οι εκκλησίες που δεν επιτρέπουν τέντες κτλ για στήσιμο κερασμάτων , όσο κι αν έχουν μεγάλο χώρο, δυστυχώς. Με το καλό :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...