Μετάβαση σε περιεχόμενο

Κολικοί-Frezyderm baby colic gel relief


Recommended Posts

Καλησπερα σε ολα τα κορίτσια! Γεννησα και εγω το κοριτσακι μου πριν δυο εβδομαδες...Επιτέλους την εχω στην αγκαλια μου....(Πότε περασε ο καιρος ουτε που εχω καταλαβει......)

Θα ηθελα να σας ρωτήσω σχετικα με το προϊόν της frezyderm για τους κολικούς...το εχει δοκιμασει καμια απο εσας στα μωρακια σας? Εχει κάποιο αποτέλεσμα?

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σου ζήσει το παιδάκι σου! Να είναι γερό και καλότυχο στην ζωή του!

Το συγκεκριμένο σκέυασμα δεν το δοκίμασα αλλά είχα ένα παιδί που πέρασε μεγάλο ζόρι με τους κολικούς και καταλαβαίνω πόσο ζόρικο είναι για σένα, ειδικά αν είσαι πρωτότοκη. Εγώ προσωπικά συνιστώ ΥΠΟΜΟΝΗ και αγκαλίτσες! Εγώ έδωσα σταγόνες πρεβιοτικών της intermed και είδα μια μικρή βελτίωση!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεννησες??? Δεν το πηρα χαμπάρι!! Να σου ζήσει κοριτσάκι μου και να ναι καλότυχο και υγιές!! Καλέ πότε πέρασε ο καιρός οντως.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεννησαμε κορίτσι μου, ναι... σπασαν τα νερα δεκα μερουλες νωριτερα απο τη πιθανη ημερομηνία! Τώρα εχουμε βρει καπως τους ρυθμους μας αλλα έχει πεσει ξενυχτι! Καλα μου λεγανε, "κοιμησου τωρα που μπορείς" χαχα..

Σε ευχαριστώ για τις ευχες σου! Ανταποδιδω τις καλυτερες ευχες για να ερθει και σε εσας το σπορακι σας και να πανε ολα καλα! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσι μ γλυκό να σας ζήσει! Κρατάς τ θησαυρό σ στα χέρια σου! Ο πρώτος καιρος είναι εξαιρετικά δύσκολος άλλα πίστεψε με περνάει πολύ γρήγορα. 

Εμείς τ είχαμε δοκιμάσει. Στους κολικούς τπτ δ κάνει θαύματα μονονυπομονη όπως είπε κ η αγαπημένη @konstantia. Την ηρέμουσε πάντως μπορώ να πω. Αν τ έχεις πάρει μην περιμένεις να την πιάσουν για να τ εφαρμόσεις. Μέσα στη μερα βάλε μια μικρή ποσότητα στα χέρια σ κ Κάνε της μασαζακι στην κοιλίτσα. Ειδικά αν την πιάνουν ίδια ώρα κάθε μέρα πάνω κατω εφάρμοσε την πριν την πιάσουν.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ναι, επιτελους τη κραταω στην αγκαλια μου @Diwni μου.... χαλαλι οι πόνοι που πέρασα, χαλαλι ολο το αγχος στους 9 μηνες......τη κοιτάω που κανει εκεινες τις γκριματσες και λιώνω.................απλα λιώνω! Ειδικα οταν γελαει στον ύπνο της, τρελαίνομαι...

Δεν την εχουμε παρει αλλα σκεφτομαστε να τη πάρουμε γιατι εχουν αρχισει τα πονακια αν και ακομα το παλεύουμε... και εγω το διάβασα καπου οτι καλο θα ηταν να τη βαζουμε πριν τη πιασουν τα πονακια της..

Όντως ειναι δύσκολες οι πρώτες εβδομαδες αλλα αισθανομαι οτι περνάνε πολυ γρήγορα!! 

 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...